42
Silent Hill Downpour
-
#42 le vagyok döbbenve... Megannyi negatív kritikát kapott e játék, de valami fantasztikus! Ilyennek kell lennie egy nextgen silent hillnek. -
#41 Most kezdtem el vele játszani. Egyetlen akadást nem észleltem, és valami piszok igényes egy játék! Nagyon tetszik. -
Fidolorous #40 én nem rég vittem végig ismét a 3mat és ott se volt különösebb para, legalábbis keményebbre emlékeztem. mondjuk azóta már kijött egy amnesia is ami más fekvésbe helyezi azért a dolgokat. nekem a homecoming bejött szóval ha annál jobb, akkor már nyert ügy, mindenesetre ma kiderül :) -
vili 27 #39 Én végig toltam a downpourt néhány 1-2 hónapja. Nem volt rossz a sztori, de nem éreztem azt a félelmet mint az előző részeknél. A legütősebb az első rész volt egyértelműen. A többi se volt rossz, de ez elég gyérre sikeredett az első részekhez képest. A homecomingnál talán jobb volt. Ez már nem az a silent hill ami ezelőtt volt. Van otthon 3D tévém, de mire rájöttem hogy a játék 3D, addigra végigtoltam. 10/7pont -
Fidolorous #38 miért ilyen halott ez a topik, már rég kint van a cucc ! -
Hoz_Hun #37 Én most tartok ott, hogy megcsináltam a mozis side questet. Nem tudom miért szólták le sok helyen a játékot, nekem nagyon tetszik. Kicsit kevés az "otherworld" és ha van akkor is futni kell, meg szörnyek nem olyan jók mint az előző játékokban. De ezt leszámítva jó. -
laca no1 #36 Kösz meglett az ajtó! -
#35 Van ott egy tologatható láda. Úgy állítsd oda ,hogy mikor lecsukódna az ajtó,akkor azon fennakadjon -
#34 De sok Konami-s tester jár ide... :) -
laca no1 #33 elakadtam az "elején" a vizes résznél.water chute machine -nél.megcsinálom elvezetem de mikor visszafutok a lépcső előtt az "ajtó" zárva van.Valaki vmi ötlet? -
#32 SRácok elkezdtem a játékkal játszani már eljuttotam vele egy darabig de a lámpám nem világit ez mitől van felkell venni vmi elemet vagy mi a túró??
köszi a választ -
isclit #31 Nem tudja valaki,hogy a 3.pálya elején azt a gyökér kétfejű szörnyet hogy kell kinyírni? A metro után. -
#30 Tetszik, hogy nincs tömve enemyvel, egyre jobb érdekel, még a végén 0day buy lesz.:D -
#29 Negyedórán át mozog a Silent Hill: Downpour -
#28 Ezek szerint el ,elég sok helyen lett 2012 q1 a dátum! -
#27 GS-on most van egy új trailer és azt írják, 2012 márciusában jelenik meg.
Most akkor eltolták a megjelenést novemberről? -
vili 27 #26 Jó lesz ez gyerekek :))))
pelenkákat lehet előkészíteni :)
Azért durva lesz ez az év vége Silent Hill:Downpour, Assasins Creed Revelations, és COD Modern Warfare 3, na nem beszélve az 1év múlva megjelenő új Tomb Raiderről ,ami szerintem messze a legjobb lesz az összes közül. -
#25 Megjelenési dátumot és dobozképet kapott a Silent Hill: Downpour
November 4. -
#24 12 perc játékmenet -
#23 GC: Képek! -
#22 Jónak néz ki. 2 problémám azonban van.
Még nézni is brutál idegesítő, hogy 100x megüti azt a valamit, amit nem nagyon látni a sötétben, de nem történik semmi. Csak üti, üti. Miért kell 600x megütni, hogy meghaljon? Bár legalább 2 kapott ütéstől nem fekszik ki, az is valami.
A másik, hogy olyan a szereplő mozgása, mintha úszna a levegőben.
-
#21 Gameplay! -
Fidolorous #20 tyűha vannak már a hd kollekcióból is képek ? -
#19 3DS-re is elkészítik ? :D -
#18 Elég gagyi! És még finom voltam. -
#17 Mutass szebb 60fpses verekedős játékot, mint a Mortal ( lehet 30fpses is ). -
#16 No nézzük csak, isteníted a Mortal-t, bár annak sem egy mostani szupergrafikája van, de lefikázod a Silent Hill-t ugyanezért... hmm...
Itt a hangulat a lényeg, és azt a képek alapján szerintem eltalálták, bár tény, hogy mozgásban kell látni a cuccot. -
#15 WTF??? ilyen képet hogy adhat ki valaki hivatalosan? ez miből van? mi ez a szar???
Hasonlításkép egy a HD kollekcióból, a 10!!! évvel ezelőtti részből..
-
#14 Na, meglesz az októberi elfoglaltságom is... :D
-
#13 Képek! -
#12 Egyértelmű.
Meveszi valaki és megjár 1-2-3 embert.
Feltöltik torrentre rácsap 2000 ember.
Na most melyik a károsabb? -
gregtom6 #11 Hé-hé...ne itt kezdjük a konzol-PC háborút.
A játék legyen a téma, vagy próbáljatok a Vatra Games lelkére hatni, h adják ki PC-re...de ne itt vitázzunk már. -
#10 nincs marha nagy bevételük,de viszont bevételi kimaradás sincs,ugyanis ezeket a csere-bere játékokat egyszer megkellett vennie valakinek,hogy aztán elcserélhesse...míg PC-n komplett haveri kör játszhat úgy egy játékkal,akár internet nélkül is,hogy én leszedem,és tovább adom dvd-n 15 embernek...és ezekből az emberekből 1 fillért nem lát a kiadó. mondjuk én nem sajnálom őket. -
#9 Akkor is nagyobbak a konzolos eladások nagyságrendekkel, mint a pc-sek, ők meg olyan platformra adják ki, amire megéri, szerintem te sem szeretsz feleslegesen dolgozni. Warrez vagy nem warrez, használt vagy nem, nem ez a lényeg, hanem az eladások. -
#8 Hagyjuk már ezt a "warez miatt nincs PCre játék" dumát. Mert a használt játék kereskedelemből olyan marhára nagy bevételük van a kiadóknak... -
#7 "Ha már az eddigi részeket kiadták, akkor igazán jöhetne az új is, mert nem akarok konzolt venni azért, h az egyik kedvenc sorozatom új részével csak konzollal tudjak játszani."
Eddig 3 "csak konzolos" Silent Hill volt, egy PS2-n tudsz játszani mindhárommal, és egy PS2 + 3 exkluzív Silent Hill kb. 40e-ből megvan (mert feltételezem, nem akarsz warezolni, és ha kidobnák pöcére, akkor is eredetiben vennéd meg, nem gyarapítanád azoknak a számát, akik miatt nem készül el pöcére... ;) -
#6 + fav
Remélem E3on lesznek jó kis gémpléjek. -
#5 így van
Tuscoék már 45-ért adnak vadonatúj X360 slim arcade-ot
ettől függetlenül tőlem aztán jöhet PC-re is :)
a witcher2-t
na, azt kéne már kinyomniuk multiplatformra :)
-
#4 Hova menne lefelé az ára? A legnagyobb játékkínálattal rendelkeznek, másrészt meg egy közepes vga árának felelnek meg kompletten, akinek tényleg hobbija a játék, az már vett konzolt. -
gregtom6 #3 Aki akart konzolt venni, szerintem már rég megtette.
Különben se megy nagyon lefelé az ára egyiknek sem.