27
-
#27 csináltam Carmageddon: Reincarnation nevű topikot de kitörölték, de miért?? -
pasy01 #26 VÁROm. Már csak nem kamu lesz :) -
pasy01 #25 :)))))))) ... Carmageddon TDR 2000: "WE DON'T TALK ABOUT THIS." :)) -
#24 nem volt kamu
Carmageddon: Reincarnation lesz az új carmageddon -
#23 Akkor most kamu volt az egész? -
Qrush #22 lejárt... és meghalt az oldal:D -
#21 lejárt a számláló :D -
#20 holnap lejár a számláló.. -
#19 Windows 7-en is kiválóan fut a Carmageddon 2, máig játszok vele néha-néha, viszont valamiért hang az nincs. -
#18 Johet! Elso 2 rész jó volt, TDR-rel nem játszottam. -
#17 Most itt nem a Gta IV túlszárnyalása a cél, (Gta IV az túlszárnyalhatatlan :D) hanem egy méltó folytatás a legendás Carmageddonnak. Gta-t és Carmageddont nem lehet összehasonlítani, (még ha vannak hasonlóságok akkor sem :D) egy szimlpa mód nem igazán lenne elég. -
#16 Nekem is a Carmageddon sorozat nagy kedvencem (a 2. különösen), viszont az az érdekes most, hogy kijött közben régebben már egy GTA IV, amiben olyan élethűen lehet azt csinálni, mint a Carmageddonban, hogy szerintem egy ideig ennek a túlszárnyalása lehetetlen.
Oké, ott nem pontozzák az elütéseket, nem kapunk értük másodperceket, kombókat se díjazza a játék, de mod-dal simán el tudnék képzelnék egy Carmageddon mod-ot.
Nagy munka nem is lenne vele és hoppá, kész is van egy Carmageddon 3,5. :D -
#15 Én 2-3 mal játszottam. Mindkettőt szerettem. Történet csak rontana a játék hangulatán. -
Polllen #14 Nálam is az első rész viszi a pálmát!
ööö történet egy ilyen játékba minek? -
60voltosNeon #13 most már nálam is. -
#12 Nálam jó. (10:23:24:25) -
60voltosNeon #11 kicsit fura, hogy a visszaszámláló 29 órát mutat... -
60voltosNeon #10 Igeeeeen! xD -
#9 Detto! -
viasz #8 Ha 11 nap múlva adnák ki a játékot, azt is nehezen tudnám kivárni! :))
Mint sokan mások, én is nagyon remélem, hogy minőségi munka lesz! -
pasy01 #7 a 2.-őbe majdnem belediliztem :D
És igen, a legjobb zenéje annak volt! És maga a játék is a 3 kzül a legjobb.
(Bár az egy valszeg azért nem tetszett annyira mert az már "túl régies" volt mikor megismertem.
a 3 az nem nagyon jött össze...föleg amig a zombi verzió volt meg....mire megszereztem a müködő vér patcht :D
-
Klub #6 bekakálokkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk -
ADAMEX9 #5 Carmageddon 2 gyerekkorom meghatározó játékainak egyike... jó lenne egy kis nosztalgia. -
pasy01 #4 Juppi jupppi jupppi :):):):):) Remélem most már tényleg készül valami :)
-
FoodLFG #3 A Carmageddon 2 zsír volt, de az utána következő részeket már elbaszták. Nem számítok semmi jóra.
http://youtu.be/38-yf6IWdBo
Carmageddon 2nek durván jók voltak a zenéi is. >.<. -
Szefmester #2 Részemről a 2. rész volt a best, a másik két rész csak szimplán kiváló munka volt. :D
Nagyon oda kell tennie magát a fejlesztőcégnek hogy ne valami silány fércmunkát adjanak ki a mancsaikból carmageddon címmel. -
#1 Hát lenne benne pontenciál, ugyanakkor sem a második résznek sem a tdr-nek nem sikerült visszahoznia az első rész hangulatát. Én el tudnék képzelni egy felújított carmageddon 1 et új szép grafikával részletesebb kidolgozással új tuniglehetőségekkel, pályákkal és autokkal, de ehhez nyilvánvalóan nagyon fel kellene kötnie a gatyáját a készítőknek.
Ha valami történetet is kreálnának az még jobb lenne, de lehet hogy így is sokat akarok.