27
  • Krisztiam #27
    csináltam Carmageddon: Reincarnation nevű topikot de kitörölték, de miért??
  • pasy01
    VÁROm. Már csak nem kamu lesz :)
  • pasy01
    :)))))))) ... Carmageddon TDR 2000: "WE DON'T TALK ABOUT THIS." :))
  • Krisztiam #24
    nem volt kamu
    Carmageddon: Reincarnation lesz az új carmageddon
  • vk90
    Akkor most kamu volt az egész?
  • Qrush
    lejárt... és meghalt az oldal:D
  • Krisztiam #21
    lejárt a számláló :D
  • Krisztiam #20
    holnap lejár a számláló..
  • DjDano
    Windows 7-en is kiválóan fut a Carmageddon 2, máig játszok vele néha-néha, viszont valamiért hang az nincs.
  • TreDoR
    Johet! Elso 2 rész jó volt, TDR-rel nem játszottam.
  • vk90
    Most itt nem a Gta IV túlszárnyalása a cél, (Gta IV az túlszárnyalhatatlan :D) hanem egy méltó folytatás a legendás Carmageddonnak. Gta-t és Carmageddont nem lehet összehasonlítani, (még ha vannak hasonlóságok akkor sem :D) egy szimlpa mód nem igazán lenne elég.
  • fery02
    Nekem is a Carmageddon sorozat nagy kedvencem (a 2. különösen), viszont az az érdekes most, hogy kijött közben régebben már egy GTA IV, amiben olyan élethűen lehet azt csinálni, mint a Carmageddonban, hogy szerintem egy ideig ennek a túlszárnyalása lehetetlen.
    Oké, ott nem pontozzák az elütéseket, nem kapunk értük másodperceket, kombókat se díjazza a játék, de mod-dal simán el tudnék képzelnék egy Carmageddon mod-ot.
    Nagy munka nem is lenne vele és hoppá, kész is van egy Carmageddon 3,5. :D
  • vk90
    Én 2-3 mal játszottam. Mindkettőt szerettem. Történet csak rontana a játék hangulatán.
  • Polllen
    Nálam is az első rész viszi a pálmát!

ööö történet egy ilyen játékba minek?
  • 60voltosNeon
    most már nálam is.
  • Fresh Duke
    Nálam jó. (10:23:24:25)
  • 60voltosNeon
    kicsit fura, hogy a visszaszámláló 29 órát mutat...
  • 60voltosNeon
    Igeeeeen! xD
  • Zocsi
    Detto!
  • viasz
    Ha 11 nap múlva adnák ki a játékot, azt is nehezen tudnám kivárni! :))

Mint sokan mások, én is nagyon remélem, hogy minőségi munka lesz!
  • pasy01
    a 2.-őbe majdnem belediliztem :D
    És igen, a legjobb zenéje annak volt! És maga a játék is a 3 kzül a legjobb.
    (Bár az egy valszeg azért nem tetszett annyira mert az már "túl régies" volt mikor megismertem.
    a 3 az nem nagyon jött össze...föleg amig a zombi verzió volt meg....mire megszereztem a müködő vér patcht :D
  • Klub
    bekakálokkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
  • ADAMEX9
    Carmageddon 2 gyerekkorom meghatározó játékainak egyike... jó lenne egy kis nosztalgia.
  • pasy01
    Juppi jupppi jupppi :):):):):) Remélem most már tényleg készül valami :)

• FoodLFG
    A Carmageddon 2 zsír volt, de az utána következő részeket már elbaszták. Nem számítok semmi jóra.

http://youtu.be/38-yf6IWdBo
    Carmageddon 2nek durván jók voltak a zenéi is. >.<.
  • Szefmester
    Részemről a 2. rész volt a best, a másik két rész csak szimplán kiváló munka volt. :D

Nagyon oda kell tennie magát a fejlesztőcégnek hogy ne valami silány fércmunkát adjanak ki a mancsaikból carmageddon címmel.
  • Ravkin
    Hát lenne benne pontenciál, ugyanakkor sem a második résznek sem a tdr-nek nem sikerült visszahoznia az első rész hangulatát. Én el tudnék képzelni egy felújított carmageddon 1 et új szép grafikával részletesebb kidolgozással új tuniglehetőségekkel, pályákkal és autokkal, de ehhez nyilvánvalóan nagyon fel kellene kötnie a gatyáját a készítőknek.

Ha valami történetet is kreálnának az még jobb lenne, de lehet hogy így is sokat akarok.