Core-osok ide!!
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Javaslom, hogy kicsit ássad bele magad a stílusba, mert ha neked az jön le egy ilyen zenébõl, hogy valaki idegbajos, akkor nem igazán értesz a mûfajhoz.
Nálam most õk az aktuális kedvenc, pár hete voltam koncertjükön, addig nem ismertem õket, de nagyon megfogtak.
Sánta kutyának híg a leve. Néma gyereknek anyja se látja a fától az erd?t. Most ugrik a majom elásva.
"a takarítón? az ?rület határát súrolja, aztán a légifolyosót mossa föl"
\"Kurucz Lászlóék már melegítik a dákókat...\" (Knézy Jenõ snooker meccs elõtt...)
Ja és Bronx: ez nem talált :)
Positive Mental Attitude

̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
Positive Mental Attitude
Positive Mental Attitude

ennek hardcore a címe <#vigyor5>#vigyor5> 1:30!
________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ ¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯
na de komolyra fordítva a szót
#7: akkor minden jót :)
György
\"Kurucz Lászlóék már melegítik a dákókat...\" (Knézy Jenõ snooker meccs elõtt...)
dixitque deus fiat lux
Pedig hát az (fõleg) utóbbi években elég felkapott lett a mûfaj (bár nem vagyok nagy metálarc de jónéhány ilyen kedvencem is van). Hazai porondon még eléggé gyerekcipõben jár ennek a mûfajnak a kibontakozása, de azért próbálkoznak...
Nos hát mindenkit szeretettel várok a topicba, szúrjunk videók ezreit stb...kezdem is a sort -->
1.
2.
3.
4.
5.
*remélem megéri a topic a 10 hozzászólást -.-' x)