Elveszíti főszereplőjét a Doktor House

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nem mindig szoktam egyetérteni Winnie-vel, de most egyet kell értsek vele.

Azt hiszem, bármelyik magyar színész örülne ekkora gázsinak.

Nothing to say

Haha... Egy pillanatra nekem is eszembe jutott a neve... 😊

nem minden a pénz.

vannak elvek is. ha minden színész belemenne, hogy csökkentsék a fizuját, akkor az lenne a módi. kötelet húztak, az ügynöke bízott benne, hogy a stúdiónak van olyan fontos a színész, hogy belemennek abba, hogy ne csökkenjen a bére. a stúdió nem engedett, a színész ment. fõleg, hogy az egyik kollegája megúszta a bércsökkentést. nyilván elvárta, hogy õ is.
Nemakarom firtatni a hölgy származását, ill faji hovatartozását, de közel 3millió nemigaz hogy kevés neki
<#banplz>
SPOILER ALERT!
SPOILER ALERT!
SPOILER ALERT!

már nem

Spoiler vége!

Most az elsõ mondatát a cikknek nem értem. Nem láttam minden részt a hetedik évadból, de "SPOILER"
- elvileg, ha emlékezetem nem csal, "járnak".
"SPOILER VÉGE"

De javítsatok ki, ha tévednék.

Acer Predator Helios 700, i9-9980HK, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 2070 8GB, 2TB SSD, 1TB HDD, Win 11 ASUS Rog Strix G17, AMD Ryzen 9 7945HX, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 4080 12GB, 6TB SSD, Win 10

2007-ben a 30sec (ha jol remlik) hirdetesi dij 284k volt a House reszekben...Mar ha minden igaz..ez felsokategorias ar (volt 350k koruli is😛)
Mar ha jol ertelmezem😊
az SZJA-t elfelejtetted levonni :3

175e*16=2.800.000.-

De jól mehet neki, ha elutasít három millió dollárt..
Kíváncsi vagyok, hogy elfog-e tûnni a süllyesztõben..

Az élet értelme tautologikusan következik a hidraulika olaj elvezető stücni horony haránt honolásának a pszuedó kinetikus multi fázisú projekciójából a komplex számok testjére.