Túl keveset alszanak a videojátékozó fiatalok
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Napi 4 órát alszok általában 😄
32 vagyok, munka, gyerek asszony ... magamra már csak este 10 után jut idõ, ha jut 😊 ezért nem csoda, ha néha hajnal 1-2-ig is játszik az ember, mert különben mi az az 1-2 óra játék 😊
Szóval Én tuti keveset alszom 😊
Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**
Örökzöld sláger lett a \"Hol a Start-menü?\", melyet a mai, informatikában dolgozó, az adófizetők pénzén kiképzett, magukat értelmiségnek nevező emberek költöttek. Ennyi konzervatív f@szt...
Windows 7 & openSUSE 11.4 @ 64-bites kenyérpirító.
Vizsgák miatt többet virrasztottam, mint játékok miatt. Ráadásul nyári szünetben fél dioptriát javul a szemem. <#hehe>#hehe>
Minden embernek joga léte valóját neki tetsz? álmokra cserélni
Nekem nehéz a napi hat óra alvásba beleférnem. Igaz én már nem vagyok tinédzser.
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
Sg.hu, Globalgame.hu a legjobbak…
Tudom, biztos velem van a baj. Mondjuk már nem vagyok tini.
Windows 7 & openSUSE 11.4 @ 64-bites kenyérpirító.
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(