Túl keveset alszanak a videojátékozó fiatalok

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Kevesebb mint 7 óra. WTF.
Napi 4 órát alszok általában 😄
Laza
Ez nem csak a fiatalokra igaz ... sõt 😊
32 vagyok, munka, gyerek asszony ... magamra már csak este 10 után jut idõ, ha jut 😊 ezért nem csoda, ha néha hajnal 1-2-ig is játszik az ember, mert különben mi az az 1-2 óra játék 😊
Szóval Én tuti keveset alszom 😊

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

Hát alvás közben nehezbb játszani. Amúgy napi 6-8 óránál kevesebb, illetve több alvás káros.

Örökzöld sláger lett a \"Hol a Start-menü?\", melyet a mai, informatikában dolgozó, az adófizetők pénzén kiképzett, magukat értelmiségnek nevező emberek költöttek. Ennyi konzervatív f@szt...

Lost Lont
Amikor délre kell bemenni, akkor nem nehéz tíz órát aludni elõtte.

Windows 7 & openSUSE 11.4 @ 64-bites kenyérpirító.

Egyértelmûen az egyetem.

Vizsgák miatt többet virrasztottam, mint játékok miatt. Ráadásul nyári szünetben fél dioptriát javul a szemem. <#hehe>

Minden embernek joga léte valóját neki tetsz? álmokra cserélni

csillagharcos annál inkább
never seen that one coming
Naponta több, mint tíz órát alszol? Azt hogy? Alszol órákon, vagy már kilenckor fellövik a pizsit?
Nekem nehéz a napi hat óra alvásba beleférnem. Igaz én már nem vagyok tinédzser.

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

Aztán megállapították, hogy a sok alvás is ártalmas.

Sg.hu, Globalgame.hu a legjobbak&#8230;

Lost Lont
Naponta több, mint tíz órát alszom általában, pedig szoktam játszani. Mostanában meg az egyetem minden idõmet elveszi, alig alszok néhány órát. Akkor most mi a káros, a játék vagy az egyetem? Ráadásul hiába alszok keveset, meg játszom többet, mégis szoktam sportolni. De azért kösz, jól érzem magam.
Tudom, biztos velem van a baj. Mondjuk már nem vagyok tini.

Windows 7 & openSUSE 11.4 @ 64-bites kenyérpirító.

Lol. Ez biztos nagy újdonság lehet, minap néztem egy animéban, hogy a japánban erre az "életformára" szakosodott arcokra már külön szavuk is van.

Sir Quno Jedi
Ez nem létezik! Most is éppen alszunk!

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

NEOreg3
lehetetlen

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

armageddon666
Talán mert napközben koptatják a padot, aztán lehet van valami normális programjuk is, és csak este jutnak géphez? 😊

@