Gotham City Impostors
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
level 14 vagyok vagy mennyi, és nem hagynak játszani :'(
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
XP Home SP3, Pentium E5300, 2 GB RAM, Geforce 8600 GT 256MB Steam ID: Harbinger, LIVE ID: GladFob4; Origin ID: Harbinger-HU \"A man chooses. A slave obeys.\"
XP Home SP3, Pentium E5300, 2 GB RAM, Geforce 8600 GT 256MB Steam ID: Harbinger, LIVE ID: GladFob4; Origin ID: Harbinger-HU \"A man chooses. A slave obeys.\"
nincs nálam disconnet.
most szedtem le és egybõl sikerült lvl3-ra csúsznom.
A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict
Next PC upgrade: 2022
Amúgy, amit leírtál úgy érzem a Monolith visszatért a gyökereihez és jól kidolgozott, rengeteg kütyüvel megáldott poénos játékot csinált. Nekem a FEAR-ek ugyan tetszenek, de nem az õt stílusok volt.
A gépigénye fent van a steam adatlapján: http://store.steampowered.com/app/21170/
Maga a játékélmény meg nagyon jó. Baromi pörgõs és vicces. Ami érdekes, hogy az A pontból B pontba jutás kütyükel egészen érdekesen mûködik. Lehet repülni, vagy kilõni kampót aztán drótkötélen odahúzni magad :) Persze sok dolog ismerõs más lövöldözõs játékokból, de vannak benne eredeti ötletek is.
Szóval szerintem hozza a szintet :)
A játékban állítólag 1000(!?!) szintig lehet fejlõdni. Rengeteg unlockolható cucc van a fegyverektõl kezdve a rájug szerelhetõ kiegészítõkön át egészen a kosztümök testreszabásáig. Egyenlõre három játékmód van (remélem lesz késõbb több is). Az egyik egy sima TDM. Egy Fumigation ahol pontokat kell elfoglalni és tartani õket amíg egy számláló el nem éri a 100%-ot (conquest típus). Plusz egy érdekes játékmód ami a CTF és a Counter Strike robantásos módjának a keresztezése (Psych warfare) ahol van egy agymanipuláló gépe mindkét csapatnak és egy akkumulátor ami a gép mûködtetéséhez kell. Szóval itt a feladat, hogy rákössétek az akut a saját gépetekre az ellenfélnek ugyanez a feladata. Ha rá van kötve akkor idõbe telik amíg feltöltõdik a gép, addig védeni kell.
Én tudom ajánlani mindenkinek aki szereti a poénos lövöldözést, de azt meg kell mondjam, hogy bár komolytalannak látszik a játék azért nem agyatlan lövöldözés csupán. Figyelni kell sok mindenre, hisze a halál bárhonnan lecsaphat az emberre pocakos bõregér formájában, vagy túlmázol, anorexiás bóhóc képében :)
Én már alig várom! A Monolith végre visszatért a zsáneréhez. Így talán a fEAR-t is megbocsátom nekik. :P
De ezt a játékot szinte bûn játszani, mert megsérti az egész Batman univerzumot, és szégyent hoz rá.
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson