10
-
Wittgen #10 Démonok által megszállt emberek :-) A zombik halottak.
hdo: a Kocka és a Fülke jó filmek, nekem a Légió is bejött, csak a végjátékot cseszték el szokás szerint.
Amúgy a Kutyaszorítóban c. Tarantino film is egy csarnokban játszódik, gyakorlatilag egy légtérben és mégis milyen fasza film. -
#9 Elmondom neked mi a különbség jó és rossz film között, 1 helyszín ide vagy oda:
Légió - fos
Kocka - fasza
A fülke - úgyszint
Szóval EZ a szájkaratés mókus tudja miről beszél! Légió is egészen addig jó volt míg oda nem ért a totálisan snassz bevagyunkzárvaegyépületbeésjönnekazombik kliséhez! -
#8 te azzal nem vagy tisztába miért is írtam.
Emlékszel a Penge 2-re?
mert hasonló kategória.
vámpír helyett iylen félszörnyzombi akármicsodák.......
ez nekem nem megy le a torkomon... -
Merces #7 Ezt nem láttam a légiót meg kár volt megnéznem, különben meg ami ugy megy mint a kacsa , ugy hápog mint a kacsa az kacsa ...azaz tök mindegy minek hivjuk zombi vót osz kész... -
cateran #6 El lehet nyammogni rajta, de nem a tulelesrol szol..a vampirhaboruk mar veget ertek, amikor jatszodik...De annyira nem rossz, mint ahogy gondolna az ember...:)
-
Wittgen #5 Látom az első három szájkaratés mókus még a sztorival (se ezzel, se a Légióval) sincs képben. Kár, hogy egy db zombi sincs a filmekben :)
A Pap c. filmet meg várom, nekem teljesen bejön a posztapokaliptikus hangulat, meg a harc a túlélésért téma.
Ja, hdo, neked akkor nem ajánlom a 12 dühös ember c. filmet, mivel az egész szinte egy szobában játszódik. Pedig klasszikus... -
zoltannemeth #4 ez az, hatalmas bukás a negyedik hely miatt!! -
#3 Én a film javarészét végigpörgettem, eszem megáll, hogy egyetlen helyszínen ment az egész, ráadásul egy ilyen ötvenes évekbeli bárban! Úgy harminc évet késtek a koncepcióval! -
xido #2 +1
..és ha már ugyanaz a színész,a Légió is számomra ott lett szarság,hogy volt egy szuper angyalos keret,közé meg a tipikus elzárt pár ember a zombik ellen faszolnak és mindenki mond valami megindító titkot a múltjából:) -
#1 mert ez is inkább idétlen zombi film.....