6
-
cateran #6 "meg nem akarom, hogy befotózzanak az udvromba sőt nem akarok tudtom nélkűl egyetlen egy fotón sem szerepleni."
Sose mozdulj ki otthonrol...(pedig valoszinuleg szerepeltel mar a tudtod nelkul, nemhogy foton, de videoanyagon is....jujj, most mi lesz?)
"matassanak a hálózatomba, csak scanneljék a nyitott wifiket alapon"
Nyitott a wifid? Igy jartal..aki hulye, haljon meg...Amugy az op. rendszerek (windows tutira) alapertelmezetten scanneli a kornyeken levo wifi helyeket..a szemet...) -
Rotyoka #5 Ember... a kutya se ismer fel mivel el van torzítva a fejed meg a házszám meg minden lószar... Annyira buta vagy. Ha meg van olyan buta hogy nyitott wifi-t használsz hát gratulálok -
Terence007 #4 Ez elég gyenge reagálás volt djmirage válaszára.. igazából kár volt megírnod.
Nekem már hányingerem van már az összes "Leállíthatják a Google Street View-t ********-ban kezdetű hírektől. Szerintem az ük-ük unokák örülnének neki, ha majd az addigra szétbarmolt Földet megnézhetnék utcáról-utcára, hogy hogyan is nézett ki a 21. század hajnalán.
Gyűjtik a wifi a adatokat, lefényképeznek a házamnál, jujj most mi lesz? Szánalom... Ha mondjuk Obama vagy egy hozzá hasonló kaliberű ember lenne felháborodva amiatt, hogy lekapták őt meg a feleségét miközben pucéran napoztak a hátsó udvarban és szólna, hogy szedjék le a képet azt megértem, de hogy a sok jelentéktelen (nem negatív értelemben, jómagam is annak számítok) ember mit pattog, azt sose fogom megérteni. -
MacropusRufus #3 "Hát, ezen hozzászólásod alapján, te egy eléggé korlátolt ember lehetsz."
igazán építőjellegű hozzászolásod volt. Ezért kár volt billentyűt ragadni...
Világosodjatok meg: tudod teljesen más a kettő... ebből a hozzászólásból viszont erősen sűt az, hogy fingos sincs miért mennek a gúgli ellen.
Adatrgyűjtés: nem paranoia. De tudod amiért TE leszarod az egészed, addíg engetessék meg nekem, hogy én meg nem akarom, hogy matassanak a hálózatomba, csak scanneljék a nyitott wifiket alapon, meg nem akarom, hogy befotózzanak az udvromba sőt nem akarok tudtom nélkűl egyetlen egy fotón sem szerepleni.
Nekem meg EHHEZ VAN JOGOM!!!! pláne ha a képeken a SAJÁT udavromban vagyok látható...
Ki milyen adatot gyűjt: olvass bele a törvényeinkbe.... A facebook ezért kapott már pereket a nyakába a jenkiknél ui. biznicelt a user adatokkal...
-
djmirage #2 Hát, ezen hozzászólásod alapján, te egy eléggé korlátolt ember lehetsz. Paranoia mi? :) A google-el semmi baj sincsen. A sok sz@revővel van gond, aki megpróbál szeletet hasítani google bácsi tortájából.
És az egyszerű népek: "Jaajjjj a google adatokat tárol és gyűjt".
Világosodjatok meg: MINDEN internetes cég, portál, e-mail szolgáltató, oprendszer, mobilszolgáltató, stb. gyűjt minden általa hozzáférhető és gyűjthető adatot... Még az sg.hu is. :) Ebből (is) élnek. Nem tetszik? Modem kihúz, mobil kidob, és gó a szabadba... -
MacropusRufus #1 talán akkor kellett volna gondolkodni amikor elkezdtek befotózgatni/wifi adatokat gyűjteni... Nem hepciáskodni kell, hogy az ötbb millió fotó átnézése... Ki a lóf.szt érdekel? Majd legközelebb jobban utánna néz a törvényeknek.
Ennyi.