11
-
And26 #11 jaj, bocs az előzőt nem ide akartam,
ehhez azt tudom hozzáfűzni, hogy morbid, de nem meglepő:( -
And26 #10 Super 8
3 klip a super 8-ből:) -
#9 te komolyan elhiszed hogy közük is volt a halálához? :D több éve bujkál már ha nem akarta volna magát elfogatni/megöletni hidd el nekem akkor ma is bujkálna. -
#8 Ennél jobban úgysem tudnék hozzászólni, gz :) -
Wittgen #7 Mintha a Starship Troopers is Disney lenne, abban meg volt néhány centiliter vér és belsőség :) -
#6 Legalább nem lesz benne káromkodás, meg szeksz, szép rendes kaszabolós film lesz vér nélkül.
Alig várom! -
Yodafon #5
-
AZTA #4 Nemtom mire verik ezek magukat, 80an rámentek kb 5 emberre és még így sem tudták élve elkapni (ha akarták egyáltalán..) ilyen emberfölényben biztos nagy szükség volt a nagyonkemény kommandós alakulatra akik olyan durvák hogy egyhetes gyakorlat alatt csak 4 órát alszanak...HAHA -
jAMEsbAUd #3 Többek között a régi Tron és az új Tron Legacy is Disney film, meg a Pirates Of The Carribean részek, meg a National Treasure mind a két része... igaz ezek nem darabolós-hentelős horror flmek, de azért nem az a tipikus Disney ;) -
Marinecorps #2 Hátha énekelni is fognak benne. -
xido #1 Az szép...K.Bigelow fizethet,ha tényleg akarja a filmjét..Disney neve alatt volt már nem 12 karikás mozi valaha?:)