18
I. világháborús repülőgép szimulátor
-
#18 Wings Over Flanders Fields – Expansion 3. -
#17 A hivatalos oldal megváltozott: LINK -
#16 Bemutató a SimHQ-n. -
#15 Sopwith Triplane fotók. -
#14 Mostanában nem néztem az oldalukat, de a Phase 3 csak DVD-n volt rendelhető.
Gondolom kint lesz az oldalukon a rendelés módja, ha befejezik a Phase 4-et. -
#13 Értem, köszi a választ! :) Jól láttam, hogy csak DVD-ben vásárolható meg, letöltősben nem? -
#12 A Phase 4-nek már nagyobb gép kell, de még az is közepes alatti a mai jobb vasakhoz képest. -
#11 Ez tényleg nem sok.. :) Lehet beruházok majd rá... :) -
#10 Mai szemmel egy nevetséges konfig is elég neki ( A Phase2-röl tudok nyilatkozni):
Ezen toltam:
Asus P5B alaplap, Geforce 8600 GT, P4 2,8 GHz-s proci, 2 Giga RAMm Win XP. -
#9 Köszi szépen, nem rossz kis szim ez!! :) Milyen konfig alatt repültél vele? -
#8 Régebbi képek, második adag:
-
#7 Régebbi képek, első adag:
-
#6 Nincs olyan összetett bíbelődés, mint a ROF-ban, de nekem tetszett. Az egész dolog úgy összességében nagyon jól meg van csinálva.
Egyébként nagyon nincs már időm szimezni. Ami kevés meg van az inkább FS2004, FSX vagy a Falcon. -
#5 A repülési modellről mi a véleményed, az hogy tetszik? :) -
#4 A Phase1 és 2 amiket próbáltam.
Azok gépigénye nagyobb, mint az alap CFS 3-nak, de természetesen sokkal kisebb mint a ROF-é.
Az év modja díjat is elnyerte a SimHQ-nál asszem. -
#3 Köszi a választ! :) Gondolom akkor kisebb gépeken is nagyon szépen fut majd... -
#2 Nagyon régi szim ez. Tulajdonképp ez egy mod az őskori Microsoft Combat Flight simulator 3-hoz. arra kell telepíteni.
Amit ebből a régi motorból ki lehetett hozni, azt kihozták a fejlesztők nagyon szépen.
Ez a Phase 4 a folyamatos csiszolgatás egy új kiadása lesz.
A Phase 1 és Phase 2 még ingyenes volt. A 3 már fizetős lett, DVD-n rendelhető. -
#1 Sziasztok!
Jó látni, hogy újra egyre több repülőgép szimulátort készítenek. Egy ilyen próbálkozás a Over Flanders Fields, amely az első világháborúban játszódik. Ebben a korszakában egyébként is igen kevés szimulátor található, jó látni, hogy egy újabb van készülőben.
Hivatalos oldal.
Képek és videók.
További információk a SimHQ fórumán.