Megérkezett az új Tekken-film előzetese
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Na vééégre, ebbõl remélhetõleg valami érdemleges alkotás lesz.Ami méltó a játék szintjéhez.<#rolleyes>#rolleyes>
Ha én éhes vagyok, akkor neked nem lehet igazad!
AZ élõszereplõs Tekken film nekem bejött. Sikerült egy hihetõ sztorit összeütniük a bunyó köré.
ha nem szarnak közbe semmi idiótaságot a storyba ..de a videó tetszetõs.
nem derül ki belõle túl sok minden....azt ugyanazok csinálják , mint a degenerált resigent filmet..na mindegy.
mostmár csak a street fightert kéne hasonló képpen megszülni..
nem derül ki belõle túl sok minden....azt ugyanazok csinálják , mint a degenerált resigent filmet..na mindegy.
mostmár csak a street fightert kéne hasonló képpen megszülni..
Na ha ez végig olyan lesz,mint a Final flight of Osiris..meg a Final Fantasy amcsi film,akkor már nyert nálam😊
Filmben mocskosul csalódtam,fõleg,mikor kiderült,hogy Eddie az egyik kedvenc capoeirásom aztán egy menetben ki is ütötték😊)
Filmben mocskosul csalódtam,fõleg,mikor kiderült,hogy Eddie az egyik kedvenc capoeirásom aztán egy menetben ki is ütötték😊)
Meg ha nem is imadnam a japan animekat es CGI filmeket, EZ megvett kilora: "forgatókönyvét a Cowboy Bebopot és a Ghost in the Shell: Stand Alone Complexet is jegyzõ Dai Sato írt,"
fostaliga reloaded, mar varom a REBOOTot
<#eplus2>#eplus2>
<#eplus2>#eplus2>
anti hero
Máris imádom 😊
Sajnos az élõszereplõs film tényleg oltári nagy csalódás volt. Szinte hihetetlen, hogy nem képesek jó filmeket kihozni az ilyen jóféle bunyós játékokból.
Sajnos az élõszereplõs film tényleg oltári nagy csalódás volt. Szinte hihetetlen, hogy nem képesek jó filmeket kihozni az ilyen jóféle bunyós játékokból.