A Nokia és a Facebook a Skype felvásárlásának nyertesei
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
pedig már azt hittem a Microsoft expert döntést hozott, de úgy látszik mégse annyira?
Ez jó volt! XD
Õsszel lesz.
Szomorú hír ez, ha ezt is tönkre vágják nem lesz normális VoIP telefon szolgáltató még egy ilyen.
[/img]
SkyNET legyûri a világot tényleg.
[/img]
SkyNET legyûri a világot tényleg.
hiányzott a windowsból egy expert telefonszolgáltatás, a legjobb az lenne, ha adnának az eredeti win-ekhez évi néhány óra telefonálást :)
Nézd csak meg Gates befektetéseit!
It\'s a definitive role-playing experience, and the only reason it can\'t be called the best game in its class is because in a sense there\'s nothing available that compares to it. /Baldur\'s Gate 2/
"A WP7-be integrálás rész viszont nem világos skype biztos van rá"
Nincs. WP7-en külsõ fejlesztõ számára nincs socket elérés, ami nélkül bajos megvalósítani voip szolgáltatást, ezért skype nincs wp7-re.
Nincs. WP7-en külsõ fejlesztõ számára nincs socket elérés, ami nélkül bajos megvalósítani voip szolgáltatást, ezért skype nincs wp7-re.
A Facebook-os részt még meg is értem hogy nyertes a dologba de a Nokia ha az android mellett voksolt volna akkor annak a 2.3.4.-es verziójába már bennevan ez a videótelefonálós rész de ha annyira erõltetni akarta volna a dolgot szerintem pár hét alatt össze tudták volna dobni symbian alatt hogy mûködjön de nem akarták... A WP7-be integrálás rész viszont nem világos skype biztos van rá (ugye mindenre van) tehát külsõ programmal tutira megoldható most hogy beleteszik alapból is nem forradlami változás... Viszont a mobilszolgáltatók fognak köpködni ha minden platformra megjelenik az ilyesmi mert ugye eddig is megoldható volt (pl fring) csak az emberek kb 9x%-a nem is tudott róla viszont ha felnyitják a szemüket hogy lehet ezt olcsóbban is vagy akár ingyen akkor nagyon gyorsan népszerû lehet a dolog.
https://twitter.com/foodlfg
Esetleg még a Coca-Cola-t kellene felvásárolnia MS-nak, és tuti mindent egybe integrálhatnának.<#zavart1>#zavart1>
Kérdés, hogy hosszú távon a Nokiára és Skype-ra partnerként, vagy beolvasztásra váró márkaként tekint a MS?
Kérdés, hogy hosszú távon a Nokiára és Skype-ra partnerként, vagy beolvasztásra váró márkaként tekint a MS?
\"Az élet egy elég szar játék, de a grafikája nagyon ott van.\"