10
-
polarka #10 mármint a "festék" -
polarka #9 megváltozik a festék színe pl. -
kutanmiki #8 én se vagyok expert nyomdaiparban, de azt azért látom, hogy ez a technológia akár meg is mentheti a táblagépek és ebookok által szépen lassan lehetetlenné tett ipart -
egynyári üröm #7 hát ez nagyon érdekes, nem vagyok egy expert a nyomdaiparban, de hogy lesz az majd hogy a magazinon játszunk? arrébbúszik a festék, vagy hogy? -
Globalmaster #6 Hát gondolom ezt könnyebben és még így is gazdaságosabban lehet(ne) nagyobb mennyiségben gyártani, mintha műanyagban lenne - még ha ez nem is olyan strapabíró. -
#5 Rakjanak a papírtekercsbe hálózati interfészt ... aztán nagy örömmel fogom olvasni az aktuális híreket mielőtt kitörlöm a papírral és lehúzom a WC-n! :D -
#4 dehogynem a papír emgtisztítja magát és újrahasználható így nem kell kivágni a fákat:P -
thsanyi5 #3 Nem érzem szükségességét, hogy a papírok elektronikusak legyenek. Hajlékony napelem, kijelző, stb. az jöhet. De miért papír?? Csak nem fogom a kukába dobálni az ilyen cuccaimat, vagy igen? Legyen inkább műanyagból az sokkal strapabíróbb. -
noland #2 igen, mert még milyen chip van ami nem "elektromos"?
Chip-chip-csóka! :) -
meheszborz #1 "Német kutatók ugyancsak sikerrel ágyaztak be elektromos chipeket papír bankjegyekbe a hamisítás megakadályozása érdekében."
Nagggyon szakszerű, gratula. :-)