Fimes Nyereményjáték Segítség
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A City of God pedig biztos, hogy az. A plakáton a csirke nagyon rusnyád, de rajta van. Annyira hasonlít rá, mintha csak onnan vágták volna ki. Tökéletesen az.
😄 Legújabb ötlet: vizet köpõ cápa nem lehet más, mint egy pokémon XDDD
A vicces részegek jó kiegészítői bármelyik bulinak. Nem keresik a balhét. Csak isznak és röhögnek.
fry day fry day sálálálláláá
- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...
A habos lány meg lehet, hogy nem hab, hanem valami prém talán. Vagy bunda, vagy ruha. Tollasboa. 😄 De oké legyen hab... és legyen Marilyn Monroe!

A vicces részegek jó kiegészítői bármelyik bulinak. Nem keresik a balhét. Csak isznak és röhögnek.
S ha a plakátját megnézitek, ami imdb-n van teljesen olyan a haja is.
De, hogy a medvésre lövésem sincs ez az õrületbe kerget engem.
REAL MADRID
Amúgy igazad van, nincs benne maci. Csak a mikrofon miatt jutott eszembe, meg úgy rémlett, hogy maikor kirúgták akkor volt vele egy ilyen kabalamaci, de nagyon rosszul emlékeztem rá 😄
Egyébként a szökõkútnak nincs valami jelentõsége? Nem látom, mintha eddig lett volna olyan tipp, ami azzal kapcsolatos...
A zongorista.
Batman
Jurassic Park
Vissza a jövõbe
Cápa
Szellemírtók
Man in Black
Titanic
Ollókezû Edwárd
Hegedûs a Háztetõn
ET
Star Wars
King Kong
Zorro
Sikoly
Rémálom az Elm Utcában
Wall-E
Forest Gump
District 9
Mátrix
Diploma elõtt
Eredet
Szelíd motorosok
Óz a nagy varázsló
Gyalog galopp
Az elveszett frigyláda fosztogatói
12 majom
Jégkorszak
------------------------------
Total: 27
Kell még 3 ami feltehetõleg a Medve a szökõkút szélén, a csirke elõl (Amihez segítség itt) illetve, a habos nõ a baloldali ház elõtt.
٩(̾●̮̮̃̾̃̾)۶ CefreTeam™ ๏̯͡๏﴿
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
Azt írja hogy "A csirkés filmben, egy fotós és egy drogdíler srác barátsága a fõ vonulat?" és erre jön egy igen válasz... Na most ezzel még jobban belekevertek...
A Szelíd motorosok az szerintem is, a dejavu-be meg nem emlékszem hogy hol lett volna ilyen habos csaj, azaz van benne de ha azt nézzük rengeteg filmben van ilyen jelenet ergó ettõl nem lesz különb...
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Melyik motivum a dejavu kastil?
Nekem 3 motívum maradt hátra: csirke, zuhanyzós csaj és a szökõkút mellett az a medve vagy mi.
Nekem pl a mocirol a szellemlovas jut eszembe!
Batman
Jurassic Park
Vissza a jövõbe
Cápa
Szellemírtók
Man in Black
Titanic
Ollókezû Edwárd
Hegedûs a Háztetõn
ET
Star Wars
King Kong
Zorro
Sikoly
Rémálom az Elm Utcában
Wall-E
Forest Gump
District 9
Mátrix
Diploma elõtt
Eredet
Már csak mindössze 9 darabot kellene kitalálni, de jah tuti diploma elõtt mert megnéztem és már a borítórol egyértelmû 😊