Fimes Nyereményjáték Segítség

Oldal 1 / 2Következő →

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

myvalentin
Ember, ne trollkodjatok már. Ott van 5 hozzászólással lejjebb a nõ a fürdõkádból. De ha az nem tetszik, még vagy 10 ötletem van, ahol filmekben nõk habban, virágszirmokban, rózsában, véres felvágott eres vízben fürdenek. 😊

A City of God pedig biztos, hogy az. A plakáton a csirke nagyon rusnyád, de rajta van. Annyira hasonlít rá, mintha csak onnan vágták volna ki. Tökéletesen az.

😄 Legújabb ötlet: vizet köpõ cápa nem lehet más, mint egy pokémon XDDD

A vicces részegek jó kiegészítői bármelyik bulinak. Nem keresik a balhét. Csak isznak és röhögnek.

Megtörhetetlen
Az nem a Psyho abban volt ilyen fürdõszobás jelenet mondjuk annál a tipikus jelenetnél épp tusolt a nõci, meg egyébként is eddig nagyon úgy tûnik nekem hogy sok esetben a képet a borítóról veszik, persze nem mindnél mert pl. a Forest Gumb esetében nem onnan vették, de valami oylan tipp valakinél ahol a borítón egy fürdõkádban fekvõ nõ van:

fry day fry day sálálálláláá

Broafka
szerintem a kérdés már csak a habos nõ

- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...

Broafka
igen, de azt megerõsítette az LG amikor az egyik emberke eléggé ráutalt

Megtörhetetlen
Ha jól elolvasod akkor láthatod hogy még azt is kiírták, hogy mormota, innen meg már könnyû volt kitalálni hogy az az Idétlen Idõkig volt ,ezzel nincs is igazán baj, ami problémásabb az a csirke mert én nem vagyok teljesen meggyõzõdve róla hogy az az City of God, hisz abban a legelején feltûnik a csirke üldözik majd annyi utána nem is szerepel benne többet tehát nem indokolja mint fõ motívum...

azonos7
LG annyi segítséget adott, hogy az a maci nem maci..de mi van a kezében??

myvalentin
A szökõkutas valamit én inkább a cápára fognám, de biztos, hogy nem az ellenség a kapuknál címû filmre. Ugyanakkor úgy gondolom, hogy az a cápás szökõkút csak díszlet. Igaz, hogy nagyon konkrétan ott van, de ha jól számoltam nélküle is megvan a 30 film.
A habos lány meg lehet, hogy nem hab, hanem valami prém talán. Vagy bunda, vagy ruha. Tollasboa. 😄 De oké legyen hab... és legyen Marilyn Monroe!

A vicces részegek jó kiegészítői bármelyik bulinak. Nem keresik a balhét. Csak isznak és röhögnek.

Én úgy tudom hogy Június 6-ig tart a nyereményjáték, szóval addig kell beküldeni. Nekem már megvan majdnem mind, szerencsére innen-onnan be lehet gyûjteni a megoldásokat😊 Érdemes egy kicsit kutakodni a különbözõ komolyabb filmes fórumokban vagy kérdezõsködni...😊
Broafka
köszönjük az építõ jellegû hozzászólást

jhetedikj
Filmes b+

anno 1987

Broafka
mikor kell beküldeni egyébként?

Csibe001
Nekem a "Van aki forrón szereti" ugrott be, de mivel semmivel nem tudtam alátámasztani, maradtam a Psycho verziónál. S függöny azért nincs, mert akkor nem látszódna a csaj. 😛
S ha a plakátját megnézitek, ami imdb-n van teljesen olyan a haja is.
De, hogy a medvésre lövésem sincs ez az õrületbe kerget engem.

Szerintem az Marilyn Monroe.

REAL MADRID

Thaison
Engem a csaj idegesít nagyon, el nem tudom képzelni hogy az mi lehet! Annyi filmben van ilyen habos jelent...! Honnan lehet ehhez segítséget találni? Játék oldalán?

Csibe001
A medve biztos a magas színvonalú "Susogós medvék" címû mûsor a Comedy centralon. 😄

Broafka
asszem a szökõkúttal kapcsolatos tippek a cápával kapcsolatosak.
Amúgy igazad van, nincs benne maci. Csak a mikrofon miatt jutott eszembe, meg úgy rémlett, hogy maikor kirúgták akkor volt vele egy ilyen kabalamaci, de nagyon rosszul emlékeztem rá 😄

jointo
Biztos a tévémaci az <#vigyor> A Minden6óban volt medve? <#wow1> (Egyébként én nem láttam, csak ez egy furcsán váratlanul meglepõ információ számomra a filmmel kapcsolatban) Mondjuk, ha tényleg mikrofon, akkor arra emlékezni kéne, nem? Azért egy mikrofonos medve elég megdöbbentõ és emlékezetes figura ahhoz, hogy ne ugorjon be az embernek, ha látta valahol...
Egyébként a szökõkútnak nincs valami jelentõsége? Nem látom, mintha eddig lett volna olyan tipp, ami azzal kapcsolatos...

ajem kisa
"Fimes Nyerem..."
L😛

Ellenség a kapuknál. A szökõkútból lövõ figura?

Broafka
ez a medve amúgy nem egy hód? és mintha tényleg egy mikrofont tartana a kezében. A minden6ó-hoz nincs köze véletlen? (nagyon rég láttam)

Broafka
az lesz, mert a csávó tippjében is pont ez volt, és megerõsítették

Broafka
az Freddy 😊 a Rémálom az elm utcában-ból

HöfEE
Nem tudom mi az a bal szélsõ ház elsõ emeletének ablakában mert elég kicsi, de ha az amire gondolok akkor:
A zongorista.

Casillas
nem a habos nõre linkelték lejjebb a Psychot?

Vivimos por ti, vence por nosotros.

ScarY MAN
ugyan ez jutott eszembe 😊

...

Csibe001
A csirke szerintem az Isten városa (City of god) lesz! 😊

Megtörhetetlen
Akkor összefoglalom, egyébként a frigyládát, meg a Jégkorszakot is már lentebb a csibe megtalálta tehát összefoglalva:

Batman
Jurassic Park
Vissza a jövõbe
Cápa
Szellemírtók
Man in Black
Titanic
Ollókezû Edwárd
Hegedûs a Háztetõn
ET
Star Wars
King Kong
Zorro
Sikoly
Rémálom az Elm Utcában
Wall-E
Forest Gump
District 9
Mátrix
Diploma elõtt
Eredet
Szelíd motorosok
Óz a nagy varázsló
Gyalog galopp
Az elveszett frigyláda fosztogatói
12 majom
Jégkorszak
------------------------------
Total: 27

Kell még 3 ami feltehetõleg a Medve a szökõkút szélén, a csirke elõl (Amihez segítség itt) illetve, a habos nõ a baloldali ház elõtt.

whiskeyman
Na jóvan, most olvastam el a kommenteket :-D

&#1641;(&#830;&#9679;&#814;&#814;&#771;&#830;&#771;&#830;)&#1782; CefreTeam&#8482; &#3663;&#865;&#815;&#3663;&#64831;

whiskeyman
Am a szökôkútnál nem a frigyláda van, mellette Indiana Jones kalapja?

&#1641;(&#830;&#9679;&#814;&#814;&#771;&#830;&#771;&#830;)&#1782; CefreTeam&#8482; &#3663;&#865;&#815;&#3663;&#64831;

whiskeyman
Jégkorszak. Az oszlop mögöt, Motkány a makkjával <#idiota>

LeonSilver
Lehet. De nekem egybõl Hitchcock Psychoja ugrott be róla.

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

myvalentin
LeonSilver, rossz a Youtubeos linked, de sztem a másik is. A 12 majom egyértelmû, de a macira példának ezt is fel tudnám hozni:

Casillas
Zorro és Mátrix közt a falon felrajzolva a "12 majom"

Vivimos por ti, vence por nosotros.

LeonSilver
http://youtu.be/rOC-zvyhrCU

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

LeonSilver
http://www.imdb.com/title/tt0054215/

Megtörhetetlen
A Csirkére az LG magyarországos facebook csoportban próbálnak segíteni: Itten a kép alatti kommenteket sasoljátok

Azt írja hogy "A csirkés filmben, egy fotós és egy drogdíler srác barátsága a fõ vonulat?" és erre jön egy igen válasz... Na most ezzel még jobban belekevertek...
A Szelíd motorosok az szerintem is, a dejavu-be meg nem emlékszem hogy hol lett volna ilyen habos csaj, azaz van benne de ha azt nézzük rengeteg filmben van ilyen jelenet ergó ettõl nem lesz különb...

Tinman

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Csibe001
Mibõl gondolod?Nekem még így se ugrik be, bár csak egyszer láttam a filmet.

Tinman
Pont tegnap elõtt néztem a Body Troopers-t, abban egy pont ilyen medve van nem is keveset mutogatva, beszél, varázsolt etc :-D

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

kastil
zuhanyzós csaj

Csibe001
Szerintem az tuti szelíd motorosok, abban van pont ilyen mintázatú harley. Amerika kapitány meg még ki sem jött.

Melyik motivum a dejavu kastil?

aaasdd
A motor szerintem Amerika kapitányé.
kastil
dejavu

Csibe001
Maradék 3-ra nincs ötlet?

Csibe001
Szelíd motorosok, Óz a nagy varázsló, Gyalog galopp, Az elveszett frigyláda fosztogatói, 12 majom és Jégkorszak

Megtörhetetlen
Akkor írd már ide a többit légy oly kedves 😄 Konkrétan 6-ot 😊 plusz van ez a 3 ami valóban nagy kérdõjelek :S

Csibe001
Nekem inkább a Szelíd motorosok.
Nekem 3 motívum maradt hátra: csirke, zuhanyzós csaj és a szökõkút mellett az a medve vagy mi.

Lehet a 40 motivumot kéne megtalálni, amibõl a filmekre lehet következni...

Nekem pl a mocirol a szellemlovas jut eszembe!

Megtörhetetlen
Akkor kiegészítve a tutikkal, amik jah, így már elég világosak...

Batman
Jurassic Park
Vissza a jövõbe
Cápa
Szellemírtók
Man in Black
Titanic
Ollókezû Edwárd
Hegedûs a Háztetõn
ET
Star Wars
King Kong
Zorro
Sikoly
Rémálom az Elm Utcában
Wall-E
Forest Gump
District 9
Mátrix
Diploma elõtt
Eredet

Már csak mindössze 9 darabot kellene kitalálni, de jah tuti diploma elõtt mert megnéztem és már a borítórol egyértelmû 😊

Csibe001
Nem is legénybúcsú, inkább Diploma elõtt. 😊

Oldal 1 / 2Következő →