53
Fimes Nyereményjáték Segítség
-
#53 Ember, ne trollkodjatok már. Ott van 5 hozzászólással lejjebb a nő a fürdőkádból. De ha az nem tetszik, még vagy 10 ötletem van, ahol filmekben nők habban, virágszirmokban, rózsában, véres felvágott eres vízben fürdenek. :)
A City of God pedig biztos, hogy az. A plakáton a csirke nagyon rusnyád, de rajta van. Annyira hasonlít rá, mintha csak onnan vágták volna ki. Tökéletesen az.
:D Legújabb ötlet: vizet köpő cápa nem lehet más, mint egy pokémon XDDD -
#52 Az nem a Psyho abban volt ilyen fürdőszobás jelenet mondjuk annál a tipikus jelenetnél épp tusolt a nőci, meg egyébként is eddig nagyon úgy tűnik nekem hogy sok esetben a képet a borítóról veszik, persze nem mindnél mert pl. a Forest Gumb esetében nem onnan vették, de valami oylan tipp valakinél ahol a borítón egy fürdőkádban fekvő nő van: -
#51 szerintem a kérdés már csak a habos nő -
#50 igen, de azt megerősítette az LG amikor az egyik emberke eléggé ráutalt -
#49 Ha jól elolvasod akkor láthatod hogy még azt is kiírták, hogy mormota, innen meg már könnyű volt kitalálni hogy az az Idétlen Időkig volt ,ezzel nincs is igazán baj, ami problémásabb az a csirke mert én nem vagyok teljesen meggyőződve róla hogy az az City of God, hisz abban a legelején feltűnik a csirke üldözik majd annyi utána nem is szerepel benne többet tehát nem indokolja mint fő motívum... -
#48 LG annyi segítséget adott, hogy az a maci nem maci..de mi van a kezében?? -
#47 A szökőkutas valamit én inkább a cápára fognám, de biztos, hogy nem az ellenség a kapuknál című filmre. Ugyanakkor úgy gondolom, hogy az a cápás szökőkút csak díszlet. Igaz, hogy nagyon konkrétan ott van, de ha jól számoltam nélküle is megvan a 30 film.
A habos lány meg lehet, hogy nem hab, hanem valami prém talán. Vagy bunda, vagy ruha. Tollasboa. :D De oké legyen hab... és legyen Marilyn Monroe!
-
gabrancs #46 Én úgy tudom hogy Június 6-ig tart a nyereményjáték, szóval addig kell beküldeni. Nekem már megvan majdnem mind, szerencsére innen-onnan be lehet gyűjteni a megoldásokat:) Érdemes egy kicsit kutakodni a különböző komolyabb filmes fórumokban vagy kérdezősködni...:) -
#45 köszönjük az építő jellegű hozzászólást -
#44 Filmes b+ -
#43 mikor kell beküldeni egyébként? -
#42 Nekem a "Van aki forrón szereti" ugrott be, de mivel semmivel nem tudtam alátámasztani, maradtam a Psycho verziónál. S függöny azért nincs, mert akkor nem látszódna a csaj. :P
S ha a plakátját megnézitek, ami imdb-n van teljesen olyan a haja is.
De, hogy a medvésre lövésem sincs ez az őrületbe kerget engem. -
Monoton #41 Szerintem az Marilyn Monroe. -
#40 Engem a csaj idegesít nagyon, el nem tudom képzelni hogy az mi lehet! Annyi filmben van ilyen habos jelent...! Honnan lehet ehhez segítséget találni? Játék oldalán? -
#39 A medve biztos a magas színvonalú "Susogós medvék" című műsor a Comedy centralon. :D -
#38 asszem a szökőkúttal kapcsolatos tippek a cápával kapcsolatosak.
Amúgy igazad van, nincs benne maci. Csak a mikrofon miatt jutott eszembe, meg úgy rémlett, hogy maikor kirúgták akkor volt vele egy ilyen kabalamaci, de nagyon rosszul emlékeztem rá :D -
#37 Biztos a tévémaci az A Minden6óban volt medve? (Egyébként én nem láttam, csak ez egy furcsán váratlanul meglepő információ számomra a filmmel kapcsolatban) Mondjuk, ha tényleg mikrofon, akkor arra emlékezni kéne, nem? Azért egy mikrofonos medve elég megdöbbentő és emlékezetes figura ahhoz, hogy ne ugorjon be az embernek, ha látta valahol...
Egyébként a szökőkútnak nincs valami jelentősége? Nem látom, mintha eddig lett volna olyan tipp, ami azzal kapcsolatos... -
#36 "Fimes Nyerem..."
L:P -
JagFater #35 Ellenség a kapuknál. A szökőkútból lövő figura? -
#34 ez a medve amúgy nem egy hód? és mintha tényleg egy mikrofont tartana a kezében. A minden6ó-hoz nincs köze véletlen? (nagyon rég láttam) -
#33 az lesz, mert a csávó tippjében is pont ez volt, és megerősítették -
#32 az Freddy :) a Rémálom az elm utcában-ból -
#31 Nem tudom mi az a bal szélső ház első emeletének ablakában mert elég kicsi, de ha az amire gondolok akkor:
A zongorista. -
#30 nem a habos nőre linkelték lejjebb a Psychot? -
#29 ugyan ez jutott eszembe :) -
#28 A csirke szerintem az Isten városa (City of god) lesz! :) -
#27 Akkor összefoglalom, egyébként a frigyládát, meg a Jégkorszakot is már lentebb a csibe megtalálta tehát összefoglalva:
Batman
Jurassic Park
Vissza a jövőbe
Cápa
Szellemírtók
Man in Black
Titanic
Ollókezű Edwárd
Hegedűs a Háztetőn
ET
Star Wars
King Kong
Zorro
Sikoly
Rémálom az Elm Utcában
Wall-E
Forest Gump
District 9
Mátrix
Diploma előtt
Eredet
Szelíd motorosok
Óz a nagy varázsló
Gyalog galopp
Az elveszett frigyláda fosztogatói
12 majom
Jégkorszak
------------------------------
Total: 27
Kell még 3 ami feltehetőleg a Medve a szökőkút szélén, a csirke elől (Amihez segítség itt) illetve, a habos nő a baloldali ház előtt. -
#26 Na jóvan, most olvastam el a kommenteket :-D -
#25 Am a szökőkútnál nem a frigyláda van, mellette Indiana Jones kalapja? -
#24 Jégkorszak. Az oszlop mögöt, Motkány a makkjával -
#23 Lehet. De nekem egyből Hitchcock Psychoja ugrott be róla. -
#22 LeonSilver, rossz a Youtubeos linked, de sztem a másik is. A 12 majom egyértelmű, de a macira példának ezt is fel tudnám hozni:
-
#21 Zorro és Mátrix közt a falon felrajzolva a "12 majom" -
#20 http://youtu.be/rOC-zvyhrCU -
#19 http://www.imdb.com/title/tt0054215/ -
#18 A Csirkére az LG magyarországos facebook csoportban próbálnak segíteni: Itten a kép alatti kommenteket sasoljátok
Azt írja hogy "A csirkés filmben, egy fotós és egy drogdíler srác barátsága a fő vonulat?" és erre jön egy igen válasz... Na most ezzel még jobban belekevertek...
A Szelíd motorosok az szerintem is, a dejavu-be meg nem emlékszem hogy hol lett volna ilyen habos csaj, azaz van benne de ha azt nézzük rengeteg filmben van ilyen jelenet ergó ettől nem lesz különb... -
-
#16 Miből gondolod?Nekem még így se ugrik be, bár csak egyszer láttam a filmet. -
#15 Pont tegnap előtt néztem a Body Troopers-t, abban egy pont ilyen medve van nem is keveset mutogatva, beszél, varázsolt etc :-D -
#14 zuhanyzós csaj