9
-
#9 Szerintem meg nagyon egyben van a játék, pont annyira szórakoztató, hogy legyen kedved elé ülni majd naponta, pont annyira nehéz, hogy mindig felbasszon egy egy röhögő disznó és csakazértsemfekszem mertmégeztkinyírom érzésed legyen. Abszolút jól sikerült game! -
#8 Jó hát PC-n nem nagy cucc. Én a mobilos változatára gondoltam. -
Zolivok #7 te aztán osztassz.p -
Marko001 #6 Nem tudom miért számít az hülyeségnek, ha nem sajnálok egy programot egy másik platform tulajdonosától. Agyilag még jó sokat kéne fejlődnöd. Vagy veheted úgy is, hogy lehülyéztelek. :) -
Zolivok #5 hát aki olyat kommentelt az alan wake 2 őshöz mint te az biza csak hülye lehet -
Marko001 #4 Hát annak nem rissz-rossz, akinek nincs igénye ennél komplexebb játékra. :)
Engem kb. 2 órára bírt lekötni (mert azért jópofa egy darabig), aztán delete. Igaz nem vagyok oda a telefonos játékokért. PC-n meg főleg nem ilyenekkel fogok játszani, hanem valami normálisabb játékkal. :) -
#3 Ebből a játékból már millió változat volt már flashes alapon pl armor gamesnek is. Ami miatt meggazdagodtak az a platform amire kitolták... de tényleg röhej, hogy egy ilyen gammal tőzsdére lehet menni aszem kitalálom az happy pigs-t ahol meg a repülő madarakra lehet lőni a disznóknak... -
#2 Rissz-rossz a tudod mid!!! -
Marko001 #1 Beszarás, hogy ilyen kis rissz-rossz játékkal így meg lehet gazdagodni. :)