18
-
Igal8i #18 Én kifejezetten élvezem az intrikát, a hatalmi harcokat és a pajzánságot ami átitatja ez a művet. Minden részben van valami új valami érdekes.Alig várom a folytatást és a nagy összecsapásokat. Remélem az HBO legalább olyan szintű csatákkal fűszerezi mint amiket a gyűrűk urában láthattunk. + remélem , hogy az a mocskos kis Joffrey Baratheon herceg, az a Lanister korcs aki királynak hiszi magát a fűbe harap és végre a Stark ház veszi kézbe az irányítást :D -
daryoon30 #17 Ha tartják az egy könyv egy szezon vonalat, akkor a harcok a 2. szezonban elkezdődnek, a sárkánytojások kb. a 3. szezonban kikelnek és repkedhetnek majd anyuci nyomában, valamint az élőholt szellemlények is a 3. szezonban fognak feltűnni, mikor az Éjjeli őrség kimerészkedik a falon túlra, nem kis sereggel. -
H3nG #16 Jönnek csak jusson el odáig a sorozat ^^ -
smaszi #15 "A könyv olvasói nyugtassanak meg, hogy jönnek még bele lények..."
Ja jönnek majd lények! Humanoid lények... -
cS6Szi #14 Jönnek. -
nessboth #13 Ez a sorozat maga a fertő...sex, sex, italozás, sex fujj....
Jópofa sorozat, de engem is zavar, hogy fantasy révén nincsenek mítikus lények. Ez a sorozat inkább egy alternatív középkor politikai világának bemutatása.
A könyv olvasói nyugtassanak meg, hogy jönnek még bele lények... -
#12 mert a valóságba se nagyon van jó-rosszfiú csak a filmekbe, valójában érdekek vannak és mindneki beáll egy érdek mögé.
amúgy miért jó h nincs benne sok mítikus lény?
fantasy errről szól nem arról h valóságos legyen.
az elején megörültem h leszenk élőholtak aztán mégse:S
pedig de szívesen néznék már egy nekromantás fantasyt is:) -
#11 Fantasyból is akad majd belőle valami? ;) -
H3nG #10 Nekem az a lényeg hogy lehetőleg az egész story végig menjen. Ezért örülnék ha sokan néznék... A legtöbb embernek pedig izgalamom, vér és csata kell. Amiből bőven akad is a storyban csak később. -
#9 nekem abszolút tetszik.
kifejezetten örülök egyrészt, hogy fantasy-ként sincs teli mitikus szörnyekkel, másrészt tényleg látszik, amit sokszor elmondtak a sorozattal kapcsolatban, azaz, itt nincs fekete-fehér, hanem inkább a mindenkinek vannak a saját szempontjából méltányolható motivációi, amik alapján nem lehet egyértelműen kijelenteni, hogy ez most a rosszfiú, az meg a jófiú.
-
kalapos01 #8 "edig ott elég sok háború lefejezés gyilkosság lenne már."
És, mint tudjuk, az a lényeg. -
H3nG #7 Én a könyveket is szerettem ^^ És a sorozat is tetszik. Attól félek hogy nem jutnak el a második és a harmadik könyvig. Pedig ott elég sok háború lefejezés gyilkosság lenne már.Nah majd meglátjuk. Én kíváncsian várom. -
Kferro #6 Nekem az első 3 rész után nagyon pozitív a véleményem.
Kifejezetten jól sikerült sorozat. Nagyon jól megválasztották a szereplőket a különböző karakterekhez, bár nálam toronymagasan a Tyrion Lannistert alakító Peter Dinklage vezet.
Alig várom, hogy lássam a következő részt.
-
Rotyoka #5 Szerintem bőven hozta eddig az elvártat. Nyugis sorozat és nem is baj. -
szmöre #4 Felre ertesz, en csak arrol beszeltem hogy a Tronok harcat a seekerhez hasonlitottak, holott szerintem (maganvelemeny) a 2 koszonoviszonyban sincs egymassal, rossz hasonlat ugygondolom. -
zetortraktor #3 nem kéne? vigyázzon, nehogy összehaosnlítsa, mert különben?:)
sorozat - sorozat. minden sorozatot össze lehet hasonlítani. ő olyan sorozatot akar nézni, ami nem unalmas, aminek a folytatását tűkön ülve lehet várni. -
szmöre #2 Azert szerintem a 2 sorozatot nem kene osszehasonlitani egymassal. -
#1 Egyelőre részemről nem váltotta be a hozzá fűzött reményeket. Eddig lassúnak és unalmasnak találom. Megnézem, ha éppen nincs más, de közel sem várom tűkön ülve, mint mondjuk a Spartacust. Még adok esélyt max. 2-3 rész erejéig, aztán hagyom a fenébe.