38
S.T.A.L.K.E.R. CryEngine alá
-
#38 Pedig a "2028 Russia" nagyon baba.....
-
#37 Sosem lesz kész ez se meg a 2028 Russia sem.
Cryengine modok nagy átka 99%-uk soha sem készül el! -
#36 Cry Engine 3-al.... -
#35 A többi Crysis mod eset lengi körül a dolgot ergo -->Soha nem készül el! -
#34 Erről van valami hír? -
#33 Ezt meg a 2028 Russia Cryengine-es cuccot várom a legjobban.
Remélem azért valaha el is készülnek! -
#32 moddb-n havonta pakolják ki az új képeket és hogy miket raktak/raknak még bele!
nem halott ez,csak figyelni kell őket :) -
#31 Lassan 1 éve semmi info lehet ez is a süllyesztőben végzi mint a többi jól induló majd elhaló modok 99%-a! -
#30 ne töltsd be! van neki ikonja! -
#29 na nekem sehogy nem akaródzik elindulni.Feltelepítettem de amikor betöltöm nincs változás. -
#28 orosz. -
Anonymusx #27 Angol a szöveg? Vagy totál orosz az egész? -
#26 Na meglessük,csak elő kell halászni a crysis-t. -
#25 max -
#24 Most nincs kedvem leszedni majd a fullt :D
Milyen beállítások mellett és hogy fut a gépeden? -
#23 Itt elérhető a mód... ez is egy orosz oldal, és csak regisztráció
után lehet letölteni, de nem különösebben nehéz elvégezni...
http://rutracker.org/forum/viewtopic.php?t=3882391
A mód feltelepítve kb 2 GB. Letöltve azért nagyobb, mert van benne pár bónusz cucc.
Pl: Pár segédprogram amivel a modifikáció is készült, screenshotok, videó, és a mód működéséhez elengedhetetlen crysis patchek.
Telepítés:
Ha feltetted a Crysis-t , telepíted a csomagból a "Crysis_Patch_1_2" Patchet, majd a "Crysis_Patch_1_2_1"- et. ezután mehet a "setup" (a telepítés valamiért kb 1-1,5 órát is igénybe vehet...)
-
#22 Megjelent Beta verzio, tesztelhető játszható!
Bugok vannak természetesen, hisz elvégre mégis csak egy
rajongók által krált crysis módról beszélünk.
De egy S.T.A.L.K.E.R. fan örömét leli abban is ha kószálhat
egy keveset a zónában :)
Itt egy Gapeplay:
Megéri kipróbálni! Igaz orosz... de a menü megegyezik a crysisével.
Szóval behangolni nem nehéz.
-
#21 Elvileg magába foglal sok helyszínt ahol a S.T.A.L.K.E.R. játszódott, de a háttér sztorin van némi módosítás. Ha minden igaz, és jól fejtettem meg a ciril szöveget; a fiadat kell megmenteni, aki leukémiás mellesleg. Ez nem tudom mennyiben fogja befolyásolni a sztorit, lehet hogy kell neki gyógyszer vagy nem tudom :)
-Remélem minél előbb kiderül!!! -
#20 És egy videót is közzétettek nem olyan régen... a környezetről.
-
#19 Sajnos nagy a csend a project körül, újabb hír foszlányokat csak orosz oldalakon találtam. 2011.10.hóban írták, hogy 60% környékén járnak... szóval még kell várni, de talán már nem olyan sokat.
Pár kisebb képen már van némi hud, gps...
-
#18 Azért annyira nem okádék... szerintem -
#17 Ez mi ez? Valami okádék.Átálltak már elvileg CE3-ra ez mi a CE2-öt sem üti meg! -
-
#15 Remélem ez nem tűnik el az éterben mint sok sok más elkezdett mod! -
#14 -
#13 Úgy tudom hogy a Shadow of Chernobyl alá megy a cryengine 3. szóval a képek még a cryengine2-es motorral készültek. A videó ugyan csak. Mivel kidobták időközbe a crysis2-öt, átálltak a fejlesztők Cryengine3-ra. Amint értesülök új cuccról felrakom. Egy próbát mindenképp megér. Kíváncsi vagyok hogy fest majd a kedvenc game-m ezzel a technológiával. Amúgy a képek és a videók is eléggé beta jellegűek. Nem várok megváltást tőlük, nekem akkor is az eredeti S.T.A.L.K.E.R.ek lesznek az internationale numero one :D de jó lenne kellemesen csalódni! -
Bulics #12 Már nem úgy, hanem hogy egy rendes rész van átkonvertálva? -
#11 Ez nem hivatalos folytatás, csak egy mod -
Bulics #10 Ez most melyik rész? -
#9 Látszik hogy itt-ott elég alacsony felbontásúak a textúrák, de mindenképp kipróbálom majd -
#8 Biztos atom köd van :D -
#7 Nappal is olyan furán sötét van,félhomály...Alig látni vmit. -
#6 Ez egy modifikáció. Aki szereti a Stalkert az kipróbálja. Én is úgy vagyok vele hogy szerintem a stalker az x-ray- el az igazi. Egy próbát meg ér. Igen ezek ukrán- orosz programozók, nem profik. Én SOC FAN vok, na meg Oblivion Lost 2.2 De azért egy próbát megér majd ha elérhetővé válik :) -
-
#4 Meg ahogy nézem ez valami ruszki amatőr programozó gárda. Sok jót nem sejtet :)) -
#3 Ráadásul azt az atmoszférát amit az xray nyújt, a cryengine soha nem fogja visszaadni. -
Ironman2 #2 Pedig jó volt az a motor.Minek kellett átállniuk? -
#1 CryZone: Sector 23, ami egy S.T.A.L.K.E.R. konverzió CryEngine alá! Az X-Ray Engine helyett CryEngine2-t fog használni a játék. Később olvastam hogy a Crysis2 megjelenése után átálltak a Cryengine3-ra. Kiderült az is hogy a motor cseréje nem tart hosszabb ideig, viszont a megjelenésről sokat nem tudok sajnos. Aki tud valamit az írjon ide!