9
  • bakagaijin
    Hmm... Ha a napi sajtót olvasod akkor láthatod, hogy ez egy létező védekezési forma. S itt nem csak az iskolai vérengzőkre gondolok, egészen éérdekes helyzetekben képesek orvosi mentességet szerezni.
  • sanyicks
    Ezt valami bandaháborús gyilkosságért letartóztatott arcnak el kéne sütni: "csak véletlenül nyomtam a fejéhez a pisztolyt és húztam meg a ravaszt, pillanatnyi elmebaj (szoftverhiba) volt" :DD
  • sanyicks
    Ezzel együtt még minden más is ugyanannyival olcsóbb... és akkor ott tartunk ahonnan elindultunk ;) Tehát igaz.
  • egynyári üröm
    jajmár, egy durvább este után akár hasznos is lehet, hogy évekre visszamenőleg expert a telefon a hollétemből :S
  • JuronValor
    Ott minden minimum fele annyiba kerül, ha nem harmadába.
    Így a megállapítás végül is még mindíg igaz.
  • Inquisitor
    Lol, egyszerű szoftverhiba? Bakker még másik Apple eszköz szinkronizálásakor oda és vissza is menti magát az adatbázis számítógépre/iPod-iPhone-iPadra, és ez csak szoftveres hiba?

Bigjoe, azt ugye tudod, hogy Észak Amerikában felébe kerülnek a cuccaik, mint itthon?
  • bigjoe
    Hogy lehet ilyen gusztustalanul mohó egy cég??!! Nem elég, hogy brutálisan túl vannak árazva a termékeik és az Itunes-en keresztül is húzogatják a delikvenseket..
    Még az adatainkat is eladják....
  • Szefmester
    "információkat - csak kifejezetten a felhasználók beleegyezésével fogják eltárolni."

Ez kb így fog kinézni:
    A: Beleegyezik?
    V: Nem!
    A: Akkor nem kap készüléket és nem lesz trendi.
    V: De nekem muszály annak lennem!
    A: Akkor egyezzen bele!
    V: De csak mert olyan szépen kérte.
  • Rotyoka
    bízzuk banánra az adatainkat!