Tovább gyűrűzik az Apple adattárolási botránya

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hmm... Ha a napi sajtót olvasod akkor láthatod, hogy ez egy létezõ védekezési forma. S itt nem csak az iskolai vérengzõkre gondolok, egészen éérdekes helyzetekben képesek orvosi mentességet szerezni.
Ezt valami bandaháborús gyilkosságért letartóztatott arcnak el kéne sütni: "csak véletlenül nyomtam a fejéhez a pisztolyt és húztam meg a ravaszt, pillanatnyi elmebaj (szoftverhiba) volt" 😄D

Nagy igazság: "A diploma a lényeg, nem a tudás" Aki darabolva tölt fel torrentet az egy hülye köcsög :)

Ezzel együtt még minden más is ugyanannyival olcsóbb... és akkor ott tartunk ahonnan elindultunk 😉 Tehát igaz.

Nagy igazság: "A diploma a lényeg, nem a tudás" Aki darabolva tölt fel torrentet az egy hülye köcsög :)

jajmár, egy durvább este után akár hasznos is lehet, hogy évekre visszamenõleg expert a telefon a hollétembõl :S
Ott minden minimum fele annyiba kerül, ha nem harmadába.
Így a megállapítás végül is még mindíg igaz. <#gonosz3>

Lol, egyszerû szoftverhiba? Bakker még másik Apple eszköz szinkronizálásakor oda és vissza is menti magát az adatbázis számítógépre/iPod-iPhone-iPadra, és ez csak szoftveres hiba?

Bigjoe, azt ugye tudod, hogy Észak Amerikában felébe kerülnek a cuccaik, mint itthon?

Hogy lehet ilyen gusztustalanul mohó egy cég??!! Nem elég, hogy brutálisan túl vannak árazva a termékeik és az Itunes-en keresztül is húzogatják a delikvenseket..
Még az adatainkat is eladják....

Az élet értelme tautologikusan következik a hidraulika olaj elvezető stücni horony haránt honolásának a pszuedó kinetikus multi fázisú projekciójából a komplex számok testjére.

"információkat - csak kifejezetten a felhasználók beleegyezésével fogják eltárolni."

Ez kb így fog kinézni:
A: Beleegyezik?
V: Nem!
A: Akkor nem kap készüléket és nem lesz trendi.
V: De nekem muszály annak lennem!
A: Akkor egyezzen bele!
V: De csak mert olyan szépen kérte.
bízzuk banánra az adatainkat!