19
Érkezik a Dead Rising 2: Off the Record
  • IXEMGabeo
    #19
    Off the record
  • TheGrinder
    #18
    Ez kajakra ugyan az, mint a Dead Rising 2, csak a karakter más?
  • Föcsök
    #17
    Valaki tudna segíteni? Megvettem az Off the recordot, de nem tudok menteni. Azt írja, hogy save file corrupted.

    Állítólag Steam-en van rá megoldás, hogy a Library-Links-CD key-nél be kell írni a kulcsot, és jó lesz. Én viszont Games for Windows Live marketplace-en vettem. Megpróbáltam a Steam-en add game-mel hozzáadni, de nekem így nem volt Links fül, ellenben a steam-es játékaimnál ugye van.
    Valaki tud valami megoldást, a külföldi fórumokon folyamatosan ezt a steam-est látom csak, de most aki nem onnan vette mit csináljon? :F
  • Föcsök
    #16
    Hát nem tudom, nem valami jó az első 1 óra szinte ugyanaz, le is töröltem a "demót". Megvenni akkor fogom, hogy ha valaki megveszi majd a zsír új bontatlan Dead Rising 2-met (a simát). Ha érdekel valakit pm írjon.
  • sparrow35
    #15
    Látom pörög a topic, ennyire szar lenne a folytatás?
  • vk90
    #14
    De mi köze a kontrollernek a lagghoz? Milyen géped van?
  • Since
    #13
    Nálam nagyon lagos a játé, szinte játszhatatlan. Azt olvastam, hogy xbox controllerel megszűnik ez a issue, de nekem sajna nincs.
    Tud valaki valamilyen más megoldást?
  • Danryu82
    #12
    Na már meg van!:)
  • Danryu82
    #11
    Sziasztok

    Nem tudja véletlenűl valaki, hogy hogyan lehet megőlni a sárga motoros Chuck-ot? Mi a trükkje neki, hogy legyőzzem? Mindíg kinyír és ráadásúl alig vettem le neki életet. Help!!!
  • Béluska74
    #10
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Dead Rising 2 Off the Record-SKIDROW
  • Föcsök
    #9
    Hú de kevés hozzászólás, ennyire nem várjátok?

    A kérdésem az lenne, hogy van-e olyan valaki itt, aki megvette a dlc-ket ehhez a játékhoz, és tudja is őket használni? Egyáltalán a magyarok láthatják a dlc-ket?

    Mert én így tettem, de az öltözőszekrényben nem látom egyiket sem fel is adtam a harcot februárban.
    Szerintem az volt a baj az én dlc-immel, hogy eredetileg az egy USA account volt, és hamisak voltak az adatok, amikor regisztráltam mindent úgy írtam be, mintha egy amerikai lakos lennék (valami Juan volt a nevem ). Aztán tavaly novemberben ugye megjött a magyar live, és januárban át is állítottam az account-omat magyarra, de a Games for Windows Live Marketplace-ben nem tudtam kártyával vásárolni. A billing.microsoft.com oldalon próbáltam változtatni a számlázási adatokon, mert amerikai bankkártyám nincs, aztán nagy nehezen hiába sikerült egy újat hozzáadni a meglévő mellé (azt nem tudom törölni) nem jött össze ugye a kártyás vásárlás, de azt mondta egy ismerős, hogy neki az elejétől kezdve magyar felhasználója van, és ő sem tud. Úgy gondoltam "kicselezem" a rendszert vettem MS pontokat, és úgy sikerült letölteni, és felinstallálni a dlc-ket. Nem tudom miért, de nem látom őket.:( Ötlet?

    Ma viszont láttam a CD Galaxis őszi katalógusát, és abban azt írják hogy 5990Ft lesz a Dead Rising: Off the record, és ajándékba adják hozzá a Dead Rising 2-t.

    Az lenne még a kérdésem, és inkább ez a fontosabb, mert szerintem a fentit már buktam, hogy ha most megveszem ezt, és a mostani GFWL felhasználómhoz rendelem a DR: Off the recordot, viszont a DR2-nek pedig ugyanezen a gépen csinálok megint egy fake angol vagy amerikai felhasználót, és megint megveszem a dlc-ket akkor van rá esély, hogy lássam őket?

    Köszönöm az esetleges válaszokat.
  • vk90
    #8
  • zorrobomber
    #7
    Ha kilépés előtt lehetne menteni nekem az már jó lenne. A vécébe mászkálás volt csak idegesítő, nem vágyok kifejezetten a checkpointokra, egyszerűen jó dolognak tartom hogy most legalább az lesz.
  • DeerHunter01
    #6
    mindkét Dead Risinget az idétlen mentési rendszere miatt hagytam abba meg az időre menő küldetések is hülyeségek voltak...
    Lejárt az idő, kezdhettem előröl az 1 órával azelőtti állásomat, pedig nem volt rossz szórakozni a zombikkal szabadon.
  • vk90
    #5
    De legalább úgy izgalmasabb volt, azzal a tudattal játszani, hogy ha meghalsz akkor annak van következménye. Mert így már a játékosok baszni fognak rá hogy mikor purcannak ki, úgyis 2 perccel korábbi állásra visszatölti őket, mintha meg sem haltak volna. Annak úgy mi értelme?
  • Totti5
    #4
    Nem attól lesz valami nehéz hogy meghalsz és 1 óra játék oda mert nem mentettél... ez csak simán szopatás.
  • vk90
    #3
    Nagyon jól elvoltam én a simával is, nem zavart, hogy nem volt checkpoint.
    Dehát ez kell a mai játékosoknak már. Minél könnyebb és könnyebb legyen végigvinni egy játékot :(.
  • zorrobomber
    #2
    várom, mert itt már lesznek checkpointok, a simát hagyom is a fenébe pedig alapvetően nem lenne rossz
  • vk90
    #1
    Frank West, az első rész főhőse visszatér!

    Az Off the Record főhőse nem más, mint az első részben irányított Frank West fotóriporter lesz.

    Frank a Willamette után Fortune City-be látogat, ahol ő is üti-vágja a zombikat. Meg persze fényképezi is őket, tekintélypontokért cserébe (a készítők szerint érdemes lesz valami olyat lekapni, amiben horror, dráma, erotika és/vagy brutalitás látható).

    Nem csak új küldetéseket és területeket kapunk, hanem új ellenfeleket, eszközöket, fegyverkombinációkat, járműveket is. Lessétek meg az első képeket is, képgalériánkban megtaláljátok őket.

    A Dead Rising 2: Off the Record még idén ősszel érkezik, PC-re, PlayStation 3-ra valamint Xbox 360-ra.