11
Warcraft III TFT - Guilds Of Hyppos RPG
  • Vol Jin
    Nekem a kedvencem a Warcraft 3, de ez a gügyögve kommentelés tragikus.
  • BoneDragon
    Azt mondják, hogy tanulj meg fogalmazni és helyesen írni. Meg rakjál be pár infót erről, mert így nem érdekel senkit se...
  • Najtel09
    már nem azér, de mi a faszról is beszélsz te?
  • Carlos
    Népszerű lenne, ha nem dedó nyelven írnád a kommentjeidet! U14-e vagy...
  • Najtel09
    Nah látom ez a topik se lesz vlami népszerü, mind1 aki akarja az majd megtalálja, és ha vlaki játszani is akarna a guilds of hyppos-szal, akk az nyugodtan felvehet garenán, najtel a nevem. :)
  • Zsolek123
    Nincs még szláv-finnugor nyelvcsalád kombó tápig... Mostmár van!
  • MikX
    Ezzel azt akarta, hogy járj be nyelvtanórára, majd utána kommentelj.
  • Najtel09
    O_o na most v énvok nan hülye(amire elég nagy az esély :D ) v más sem érti azt, h mitakartál ezzel mondani. :D
  • Seth
    Fordítóprogramom inkompatibilis ezzel a hozzászólásoddal :D
  • bakvarnyu
    vok eleén 1et szal perxe h akk
  • Najtel09
    Na hello, mivel én eléggé nagy fanja vok ennek a modnak és nemtaláltam egy magyar oldalon se róla semmit ezér nyitottam neki egy topikot :D
    Gondolom akik játszottak már b.neten w3-at azok nyilván hallottak már a tkok nevü modról, ez is hasonló, a játék eleén választanod kell 1et a hét class(osztály, aki nemtudná:P) közül, majd fejlődnöd a hero-ddal igyekezni elérni vele a max lvl-t (60) és megszerezni a max pontokat, jó itemeket gyüjteni, szal vágjátok kb. gondolom nem is kell mondanom h a karakterod ugyanugy látod mint pl dotában, v bármi más hasonló modban és azokhoz hsonlóan ezt is csapatban a legjobb játszani:). jó dolog még a játékban, és perxe elengedhetetlen is a save/load opció. hiszen elég unalmas lenne ha mindig mindent előről kellene kezdeni egy rpg-ben nem? nah szóval a lényeg az, h akinek esetleg kedve lenne kipróbálni, és népszerüsiteni kicsit ezt a modot, akk az innen letöltheti http://www.epicwar.com/maps/168823/