Warcraft III - G.o.H. RPG
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nekem a kedvencem a Warcraft 3, de ez a gügyögve kommentelés tragikus.
Azt mondják, hogy tanulj meg fogalmazni és helyesen írni. Meg rakjál be pár infót errõl, mert így nem érdekel senkit se...
már nem azér, de mi a faszról is beszélsz te?
Nah látom ez a topik se lesz vlami népszerü, mind1 aki akarja az majd megtalálja, és ha vlaki játszani is akarna a guilds of hyppos-szal, akk az nyugodtan felvehet garenán, najtel a nevem. 😊
Nincs még szláv-finnugor nyelvcsalád kombó tápig... Mostmár van!
jó sok barátság köttetett, szivemben mindig lesz hely nektek sg.hu
Ezzel azt akarta, hogy járj be nyelvtanórára, majd utána kommentelj.
\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85
O_o na most v énvok nan hülye(amire elég nagy az esély 😄 ) v más sem érti azt, h mitakartál ezzel mondani. 😄
Na hello, mivel én eléggé nagy fanja vok ennek a modnak és nemtaláltam egy magyar oldalon se róla semmit ezér nyitottam neki egy topikot 😄
Gondolom akik játszottak már b.neten w3-at azok nyilván hallottak már a tkok nevü modról, ez is hasonló, a játék eleén választanod kell 1et a hét class(osztály, aki nemtudná😛) közül, majd fejlõdnöd a hero-ddal igyekezni elérni vele a max lvl-t (60) és megszerezni a max pontokat, jó itemeket gyüjteni, szal vágjátok kb. gondolom nem is kell mondanom h a karakterod ugyanugy látod mint pl dotában, v bármi más hasonló modban és azokhoz hsonlóan ezt is csapatban a legjobb játszani😊. jó dolog még a játékban, és perxe elengedhetetlen is a save/load opció. hiszen elég unalmas lenne ha mindig mindent elõrõl kellene kezdeni egy rpg-ben nem? nah szóval a lényeg az, h akinek esetleg kedve lenne kipróbálni, és népszerüsiteni kicsit ezt a modot, akk az innen letöltheti http://www.epicwar.com/maps/168823/
Gondolom akik játszottak már b.neten w3-at azok nyilván hallottak már a tkok nevü modról, ez is hasonló, a játék eleén választanod kell 1et a hét class(osztály, aki nemtudná😛) közül, majd fejlõdnöd a hero-ddal igyekezni elérni vele a max lvl-t (60) és megszerezni a max pontokat, jó itemeket gyüjteni, szal vágjátok kb. gondolom nem is kell mondanom h a karakterod ugyanugy látod mint pl dotában, v bármi más hasonló modban és azokhoz hsonlóan ezt is csapatban a legjobb játszani😊. jó dolog még a játékban, és perxe elengedhetetlen is a save/load opció. hiszen elég unalmas lenne ha mindig mindent elõrõl kellene kezdeni egy rpg-ben nem? nah szóval a lényeg az, h akinek esetleg kedve lenne kipróbálni, és népszerüsiteni kicsit ezt a modot, akk az innen letöltheti http://www.epicwar.com/maps/168823/