Vicces magyar plakátok a Másnaposok 2-höz
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mert gyenge grafika, unalmas harc, darabos animációk, még unalmasabb történet. Röviden ennyi
PSN ID.: Beegabor
Cikket kicsit elbaszták, a bejövõ kommentek a Másnaposok cikk témájára van irányítva. Már megint részeg valaki az sg-nél?
"Timeo Danaos et dona ferentes."
engem is érdekelne. miért is?
Mackószanitéc! ignored list: pares,tetsuo,
Fable III <#levele>#levele> 😞
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
First Templar-t nem tudom ki várja, de hatalmasat fog csalódni. Ez tényleg egy 2005-öt idézõ színvonal.
PSN ID.: Beegabor
Egyik sem: 26%. Nincs agyatlan fps a felsroltak között biztos ezért <#eplus2>#eplus2>
Már nagyon várom, biztos hogy ez a rész is jó lesz. Mondjuk az elsõt biztos hogy nem fogja felülmúlni...
Mert aztán az iRevolution mennyivel jobb. Semmi értelmes cikk nincs benne. Itt legalább mindíg van valami újdonság.
Capcom is the best!
SG-n ne várj szépen megfogalmazott cikkeket.
Tedd az iRevolution.eu -n 😉
Tedd az iRevolution.eu -n 😉
「iREVOLUTION.EU」A Demokrácia selejt.
Ezt a cikket kb egy 15 eves emberke irta? Borzaszto megfogalmazasok, szoismetlesek a lenyegi mondanivaloja is tobb sebbol verzik. Egy jo tanacs, keress mas hobbit vagy vedd komolyabban amit csinalsz, mert ez fajt vegigolvasni is.
szerintem
Ez a pár hozzászólás tuti a Másnaposok 2-höz tartozik?
Bár még nem olvastam a cikket, gyanítom nem.
Hiba csúszott a rendszerbe...!
Bár még nem olvastam a cikket, gyanítom nem.
Hiba csúszott a rendszerbe...!
Kicsi hiba csúszott a listába ugyanis a Dirt 3 kimaradt a pc-s címekbõl.(máj.24.)
Q8300 2.5 Ghz, 4GB RAM, HD 5770 1 GB
Én úgy tudom, hogy a Brink 5.20.-án jön PC-re. Vagy nem???
Section 8 holnap fog csak jönni pc-re