Alekosz-Szerelem a legfölsöbb szinteken
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A testvérpárt kellene hazaküldeni, ilyen irritáló szutykokat...
akkor úgy fogalmaznék h az elözõ részekhez képest volt kurvajó...
de ezt a randit máshogy nem is lehetett csak h picit megvan rendezve...hova menjenek merre menjenek stb
de ezt a randit máshogy nem is lehetett csak h picit megvan rendezve...hova menjenek merre menjenek stb
Szilvia-Dorisz-Magdi a holnapi 3 om kiesõ nálam de sajnos még esélyes Veronika és Éva is egyik se tudott közel kerülni Alekhez.
Nagy kár.
Mert a tarkójuk kívánja a lapátot.
Mert a tarkójuk kívánja a lapátot.
azt hittem õ fog kiesni elsõnek, mivel nem is mutatták szinte😄 nem is csodálom...
Orsi hastáncost sajnálom, de õk sajnos öregek voltak Alek számára, Tímea pedig szolíd is és duci is volt sztem...
Orsi hastáncost sajnálom, de õk sajnos öregek voltak Alek számára, Tímea pedig szolíd is és duci is volt sztem...
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
Ez jó volt, ahogy Alekosz kinézett, azon röhögtem egy sort.
Az Alek-Olivér konzultációkból mutathatnának többet, mert olyankor általában nagy dolgok születnek. 😄
Az Alek-Olivér konzultációkból mutathatnának többet, mert olyankor általában nagy dolgok születnek. 😄
Az Olga bõrszerkóban korbáccsal nézhet ki jól xDDD Kiváncsi vagyok melyik részben nyomják el ezt a poént xd
\"-Az út elvezet a végtelenbe, majd visszahoz. Sokszor megjártam az utat, ültem a verandán, játszottam, voltam kutya, minden, még madárijesztő is.\"
jah szerintem mikor 5-6 an maradnak akkor már 1-esével fognak kiesni.
kifejezetten kurva jó rész volt a mai😄
fúúú "de nagy" nyeremények 😊)))))
és ezek szerint a Neckermann utazási iroda lesz a következõ ami csõdbe megy ??? 😊)))))))
és ezek szerint a Neckermann utazási iroda lesz a következõ ami csõdbe megy ??? 😊)))))))
remélem holnap kiesik Dorisz, ilyen ronda csaj is kevés van mint õ
Ja, õ is a normálisak közé tartozik.
Magdi és Beatrix miért nem esett ki az elsõ körben?
Én belöktem volna õket egy feneketlen verembe.
Magdi és Beatrix miért nem esett ki az elsõ körben?
Én belöktem volna õket egy feneketlen verembe.
Orosz csaj a legjobb és kész..😄 ,amugy ez a mai már jó volt...😄 még mindig nem az igazi de alakul..😛 mostmár legalább a végén volt Oli-Alek duma :d
miss KGB le is vette😄😄😄
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
Holnap 3 repül, jó lesz már
Jó a banner, sokat segít.
Nekem szimpi ez az Andrea. Szintekkel szolidabb és normálisabb, mint sok paraszt ott bent.
Nekem szimpi ez az Andrea. Szintekkel szolidabb és normálisabb, mint sok paraszt ott bent.
Ha a lányok nézték volna a hazudj ha tudsz cimü sorozatot akkor levehették volna,hogy hazudik Andi😄😄 a gesztusai alapján látszott😄
a KGB már faggatózik
az a hotdogos csaj statiszta? mert még sose láttam Alekosszal beszélni
Ekkora tahó nõt én még nem láttam, mint ez a retek.. Überszánalmas..
azért alekon látszik hogy a pálinka az valóban pálinka volt xDD
úristen ez ribanc nem tud beszélni bakker..
JÓ LESSZ EZ..1-2 NAP ÉS BEINDUL A SEXKIBORG.
jaja ez már egész jó volt...Alekból kijött az állat XD
ja fura de én azt is eltudom képzelni ,hogy adtak neki pár tanácsot amit õ megfontolt és azért ilyen amilyen ,de bíztosan mondtak neki pár dolgot hiszen csak egy mûsorrol van szó
Bírtam volna ha megszólal a csaj:
"Nagyon bírlak Alekosz, de nem tudok rád úgy nézni, mint egy férfire"
<#eplus2>#eplus2>
"Nagyon bírlak Alekosz, de nem tudok rád úgy nézni, mint egy férfire"
<#eplus2>#eplus2>
ez már azért kicsit jobb volt, mint az 1-2. rész
MEKKORAA!!! A legjobb mûsor amit látok egy ideje...!!!<#taps>#taps><#taps>#taps><#nevetes1>#nevetes1><#nevetes1>#nevetes1>
Vamos Argentina!
Alek beindult mint a szar.XD
Nem csak neked, gyakorlatilag senkinek sem tetszik Alek, de a mûsor majd jobb lesz talán, ha elhúz pár retek...