6466
-
Blanco308 #3062 Bár a képeken tényleg ő van szal valószínű igaz...:) -
thom4s #3061 ha 4 ève nyomja az ipart akk mar jo sokan lehugyozhattak... -
Blanco308 #3060 amugy is ott 21 év van írva...ő most 25 éves..vagyis vagy 4 éve regizett és azóta nyomja az ipart vagy kamu és csak valaki ki akar baszni vele...:) -
spm #3059 Ja, én a helyében megkerestem volna a Blikket a képekkel :DD -
#3058 arra én is kiváncsi volnék, 1 hét alatt már a bulvár simán megtalálta volna ezeket a képeket :D -
Blanco308 #3057 azért arra kíváncsi lennék hogy találsz te ilyeneket....:D -
janokapm2 #3056 Azt írja a linkelt oldalon:
"Szeretem, ha szerepjátékot játszunk"
Szerintem az RTL erre figyelt fel :D -
#3055 éva jól kiosztja a csajokat :D -
spm #3054 Hát akkor inkább már a Brigi, az legalább kinéz valahogy :D -
#3053 kurvából lesz a legjobb feleség :D -
thom4s #3052 looool mi mindent vallal ez a retkes k*rva, szep a listaja, ½pisiszex½xD -
spm #3051 Báááázzz, ez kemény, már 2 kurva is van a műsorban, + a retek tesók is kint az USA-ban, ez már 4....
És még romantikus kategóriában indul, LOL -
#3050 hmmm -
Blanco308 #3049 ha igazi akkor cink....:) -
janokapm2 #3048 Ez a Barbara, olyan kis aranyos, ártatlan csajszi...
katt -
spm #3047 Évának mi a baja? Olyan furcsa.. irigykedik, hogy nem Ő vezetheti a műsort? :) -
spm #3046 Dettó, ehhez a műsorhoz nem kell "világszínvonal"... Giginek meg nyilván több ideje volt felkészülni, azért jobb perpill, mint Anikó. :P -
thom4s #3045 Nekem megfelel Aniko, ha most meglattam volna gigit azonnal kinyomtam volna a tv-t a p*csaba. -
spm #3044 Éva megint öregedett egy pár Évet.. ez a haj, ez a smink, áhh... -
Blanco308 #3043 persze hogy fejlődött...visszafelé...:D -
spm #3042 "Ex-villatársnőm Éva", aztán vágott egy pofát :)) -
#3041 anikó megint mesél... -
spm #3040 Na nézzük Anikó fejlődött-e... -
#3039 xD -
xido #3038 bukó után b(a)ukó?:) -
#3037 A két pirinyó agyú trampli a sírba visz mindenkit :D Veronika aranyos, Brigitta meg valóban "megtért" volna? elég őszintének hangzik -
Blanco308 #3036 áááh bukó lesz...de majd be megy Éva és rendetvág...:D -
#3035 az megváltás lenne ha mindkettő elhúzna egy kalap alatt -
Blanco308 #3034 de szép is lenne..bár a legjobb leosztás az lenne ha egyszerre mindkettő távozna...:D -
#3033 én mindenesetre naon reménykedek benne h egyik ork elhúz a pébe xD -
Blanco308 #3032 szerintem ma Vera ment haza + egy tesó...mostmár csak hazaküldi az egyiket.....:D -
#3031 jó volt a mai műsor. amúgy szervusztok. -
#3030 beindult a fantáziád mi? -
Blanco308 #3029 aműsor bukás...Alek meg keresett 3 hét alatt 10 millát...:) neki megéri...presztizveszteségről meg nála nem hinném hogy beszélhetünk..mindenki látja hogy nem Alek akar igy viselkedni hanem igy kell viselkednie...:)
ez van..ő igyis ugyis pénzt kap....ő jól jár mi nem...és 3 hetes műsor esetén szerintem még az RTL sem bukik rajta...:) -
IXEMGabeo #3028 ironman sem erre az ötletre gondolt:) -
bcrics #3027 egy mocskos kurva csak azért,...a Vv4en még lehetett röhögni de ez vmi agyrém, most ez vmi ócska levezetés akar lenni?
Én rohadtul azt hittem alek lesz a Főszerepben, de ezeket a debil ócskákat adják csak, pff
nemigazán fésülgeti az ingerküszöböm,ez kurva nagy renomévesztés aleknak is,mi ez az Úri, Alantos viselkedés, hol marad a lányok zaklatása stb.
ez bukás, nagyon bukás -
xido #3026 ööö...csak fél szemmel néztem,de sehol nem volt kulisszák mögött és redőnyrúgásos balhé?:) -
#3025 andrea érdekes,hogy bandázik a testvérekkel
két napja még a vérét szívták egymásnak... -
Ironman2 #3024 Hehe,nem meri meginni most a másikét,mert ráugranak az orkok -
#3023 anitának a trollokat kellett volna szétrúgnia :D