6466
  • Zeraa
    és reméljük nem is fogja őket ha van egy kis esze,már a nyálcseréjüktől is felfordul a gyomrom
  • ZZ88
    Egyébként Alek nagyon hülye volt, amikor kirakta Tímeát, aki kicsit molett volt ugyan, de neki volt a legszebb arca fotó alapján, ráadásul kurva se volt és visszafogott csaj volt.
  • Zeraa
    np,akkor is szánalmas h így akar zsebpénzt keresni
  • WNW
    Szerintem Olinak van egy notesza............. Azert kivancsi lennek, a castingba mennyire latott bele az RTL.. Mert, ha nekik is meglepi ez a sok szeplos mult, akkor Olinak harangoztak.. Ha nem akkor viszont Kolosi megint alkotott..
  • ZZ88
    Azért az marha érdekes, hogy van bent kb 10 prosti, akit meg se szűrtek orvosilag, Aleknek szerencséje, hogy még nem dugta meg őket.
  • IXEMGabeo
    :D bocsi

kusst szokták használni viccből is nem gondolom sértőnek

szóval én csak feltételezem a dolgokat, logikusan mi másért tenné fel magát ennyire úgymond nem túl szép lány egy efféle oldalra?
  • Zeraa
    nehara....akart lenni
  • Zeraa
    azé a kuss-ot kikérem magamnak neragyuggggyyámáán
  • IXEMGabeo
    kuss:D pssszt!!! elárulod a sötét titkom
  • IXEMGabeo
    nálam vizsgaidőszak van, de van szabad 3 napom
  • Zeraa
    csak nem tapasztalatból beszélsz? remélem te nem vagy fent azon az oldalon
  • Zeraa
    eltaláltad most épp nincs és neked?
  • IXEMGabeo
    jaj már 1 éve nincs fent azon az oldalon fiatalabb kort adott meg, ráadásul sok fiatal teszi fel magát, mert éppen vagy az élvezet hiánya nincs meg, vagy pedig egy kis zsebpénzt akarnának ezzel keresni.
    Barbaráról mivel mesélte is simán elképzelhető h kapcsolat hiány miatt eléggé hiánya van:D
  • ZZ88
    Hát Olivér lehet, hogy csak ilyen oldalakon talált nőket.
  • ZZ88
  • IXEMGabeo
    ne gusztustalankodj:D amúgy mi az oka, hogy még most is fent vagy?:) nincs melód?
  • Zeraa
    nekünk is leszakadt az állunk
  • ZZ88
    Bocs, csak most informálódtam. Óriási egy kurva lehet.
  • Zeraa
    kitudja hányan vizelték már szájba barbit,Alek meg nyálcserére adta a fejét vele...cegény Alekinnyo vazze
  • ZZ88
    Ez durvaaaaaaa, nem nagyon olvastam a fórumot. Azt a hétszázát.
  • Zeraa
    na hátha Alek megadja neki ezt az élvezetet,mást úgy sem érdemel ez a qva
  • Zeraa
    kedvencei közé tartozik a pisisex stb
  • zaki
    akkor mehet a gumi barbarához és a trollokhoz is :D
  • argo001
    Elég paraszt dolog valakit a kinézete miatt csúfolni, de Barbara olyan ronda, hogy emberi ésszel még épp hogy fel lehet fogni. :D
  • Rash87
    Mert aki neten árulja magát,az már nem ribanc, értem :D
  • Zeraa
    keresd meg janokapm2' üzenetét (#3048)
  • Zeraa
    akkor te még nem tudod amit mi már igen
  • ZZ88
    Barbara szerintem igen, vagy közel van hozzá.
  • ZZ88
    Szegény Barbara elég csúnya, de szerintem csak Ő ment be igazán Alekosz miatt, a többi számító ribanc.
  • datango
    egy biztos, egy se szerelemes alekoszba.
  • Ironman2
    Szerintem is.Nagyon elcseszték az egészet.Lányok meg csak a hirnév miatt vannak
  • spm
    +1

A VV4-gyel ellentétben ez egy könnyen felejthető műsor.
  • Zeraa
    jah ettől már az is többet ért volna ha a családjával és a barátaival tölti el ezt az időt,egyetlen 1 dolog ami amellett szól h végig csinálja,az összeg amit ezért kap majd a retek klubtól
  • ZZ88
    Nem tudom ti hogy vagytok vele, de nekem elegem van ebből a műsorból a mű emberekből, meg abból az Alekból is, akinek KÖZE nincs a VILLABELI önmagához. EZ egy fos így.
  • ZZ88
    1. számú szempont Alek lúnylása.
    2. számú. tarifa emelése a TV s ismertség révén a későbbi kuncsaftoknak, mármint azoknak akiknek ezek után lesz kedve kúrni velük.
  • Ironman2
    Hazugság a legfelsőbb szinteken
  • IXEMGabeo
    simán el lehet erről a csajról képzelni, de a kedves Attila meg egy állat volt, h szárnyai alá vette ezt a pénzéhes ribancot:D
  • datango
    olgát milyen olgának hívják? ezt tudja valaki?
  • [HUN]Crassus
    mindent elhiszel amit a TV-ben mondanak? főleg tv2,Rtl klub? ne legyél már ennyire naív...ez is ugyanolyan szarfos átbaszás mint a VV volt....
  • Zeraa
    még a végén összeszed vmi nemi betegséget ez az Alekinnyo,retek klub annyira törekszik a nézettségre hogy nem gondol bele a dolgokba,ha Alek tudná mennyi prosti van körülötte,szegény,mki madárnak nézi,ez azért már sok