6466
-
Kengiro #4183 lol :D haha ott a vessző, de amilyen selymes lehet még arra is alkalmas :D:D -
Ironman2 #4182 Hápi..LOL Beszarok -
Ironman2 #4181 A haját? -
Kengiro #4180 Hápinak is azért van jónagy segge:D sunáját mutatták már? még sosem láttam :D -
Kengiro #4179 giginek király a haja, eskü dugnám :D -
#4178 na látod -
IXEMGabeo #4177
:D:D:D de jó képet találtam -
#4176 megint Balázs... végre :) érdekes... amennyire rühelltem a vivás hülyegyerek korában, mostanában pont fordítva van. Beérett szerencsére :) -
#4175 hápi -
#4174 Végülis annyira nem is... Egy nőnek is lehet rálátása... -
#4173 mér meglepő? -
#4172 Lool, most nézem csak... -
#4171 hápi -
#4170 Jó kérdés, de ahogy Aleket ismerem, talán nem fogja két kézzel szórni a zsét. Kurvázni meg nem menjen, milyen már az. Fújj. Mondta egy haverom is. -
LexusIS350 #4169 A létrát meg a luxuskúrvát nem kellene már levenni a bannerról?
Nem az a lényeg, hogy tud-e dugni, mert akinek van pénze az tud csajt szerezni magának, hanem az, hogy ha szexel vele, akkor több pénzt visz-e el a nyereményéből, mintha kúrvázni menne. -
Kengiro #4168 barbinak belga szám való, hugy hugy hugyos jóska :D -
Kengiro #4167 ez így van, meg nyilván nem ő vette le, bár lehet kirohant h kell net, mert lekell törölnöm magam :DD csak vicceltem -
#4166 Erről van szó kéremszépen. Most Alek kiélvezheti az életet, ha okos az első pár hónapra Veronikát választja maga mellé. Remélem összejött valami az íccaka! -
LexusIS350 #4165 Senki sem tökéletes. -
Kengiro #4164 Akkor már 2v 3 hete lekellett volna venni nem pedig most, v tévedek? -
#4163 loooooooooool -
#4162 Hápiii -
LexusIS350 #4161 Elárulom neked, azért szedték le a hirdetést, mert most amíg bennvan az alekosszal addig hogyan lehetne lehugyozni? Oda be mégse mehetnek a poliureások. -
Kengiro #4160 Gondolom azért szedték le a hirdetést h ne tudják elküldeni, de hát valaki úgyis lementette :D -
#4159 Komolyan gondolták:
Mi, a műsor készítői – ahogy nyilván Önök is – szívünkön viseljük Alekosz sorsát. Azt szeretnénk, ha a görög hős most végre boldogságban, nem pedig az újabb csalódáson elmélkedve töltené a következő éveit.
Épp ezért arra szeretnénk kérni Önöket, hogy segítsenek nekünk: ha olyan információ birtokába jutottak, ami veszélyezteti Alekosz boldogságát, ha úgy érzik, hogy valamelyik hölgy nem volt őszinte vele, írjanak nekünk a [email protected] email címre, és nagyon fontos, hogy adják meg nevüket és elérhetőségüket is.
Ne feledjék: itt most Alekosz és jövendőbeli szerelmének boldogsága a tét!
Köszönjük! -
#4158 Hápi! :D -
#4157 Magdi: ork
Barbi: hugyos jóska
Andi: pénzéhes bibircsóka
Hápi: tuknivaló jótestű kiccsaj
Ó mondd, Te kit választanááááál? -
#4156 figyelj,feltette magát erre az oldalra,vállalja a következményeket,én nem mondtam h rosszindulatú,de tisztázza magát akkor,bár azt mond amit akar szóval... -
#4155 amúgy már Barbit levették a szexvelem.hu-ról.. -
IXEMGabeo #4154 azért ezt Barbi nem érdemli meg, ő benne abszolút nincs rosszindulat míg Beatrixban volt dögivel -
#4153 szerintem ha Beatrixot beégették,Barbival sem fognak kivételezni...tuti a nézettség miatt bevetik még1x ezt a trükköt -
IXEMGabeo #4152 akkor az izgalomtól h lebukik e -
#4151 jah -
#4150 megnézném h legyezné magát ha bevinnék a villába a srácot egy kis beszélgetésre -
thom4s #4149 maximum szájba hugyozták páran v szétalázták -
#4148 és tolt egy kakaóscsigát a homlokára -
#4147 reménykedjünk benne h volt -
IXEMGabeo #4146 feltéve, ha volt kuncsaftja -
#4145 buli lenne ha szembesítenék az egyik kuncsaftjával Barbit -
#4144 nesztek hápi