Alekosz-Szerelem a legfölsöbb szinteken

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

zaki
-2 nõ ma is, wow.

hopp hopp most egy darabig nem lesz szívceremónia....
Zeraa
helloooooooooo

szegény magdianyus mit ártott neked ? 😄 XD
zaki
Remélem Magdi esik ki ma.

szerintem meg feldobná a mûsort ha Balázs menne be....😊
sokkal természetesebben beszélgetne vele Alek..
még egy két jó röhögés is kijönne belõle 😄
Az a webcsillag születik:

http://www.rtlklub.hu/webcsillag/

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

UltraZord
tegnap véletlen átkapcsoltam az rtl-re és ment valami verseny hírdetés, hogy küldj be valami videót és nyerhetsz lóvét
nem tudnátok adni valami linket róla, vagy, hogy mi volt az?

wesker24
Jah szerintem is vagy Magdi lesz az vagy Andrea !
Remélem a Magdit küldte a tesvíre után!

Enermax850w; ASUS Prime H770-PLUS D4; i9-14900; 128GB RAM; ASUS RX 6750; Sams 970EVO+ 250GB; SoundBlaster Zx Win11Pro

a bajusz
Szerintem mindig Lilu lesz, és már volt is olyan adás, mikor ceremónia volt, Balázs vezette a mûsort, Lilu meg tanácsadott Alekosznak (ha jól emlékszem, de lehet, hogy benéztem persze). Azért Balázs elég hülyén festene ebben a szerepben, õ inkább egy kívülálló a produkcióban, aki kiröhögi az eseményeket, illetve viccesen kommentálja azokat (tegnap is mondta a randi után röhögve, hogy micsoda szürreális párbeszédek). Szóval õ inkább egy görbe tükröt tart a produkció elé, összekacsintva a nézõkkel, és inkább utóbbiakhoz közel helyezkedve, az õ szempontjukból követi a történéseket, semmint Alekosz oldaláról. Így aztán nem lenne hiteles, ha egy olyan dologban adna tanácsot, amin õ csak röhög. Lilu meg nõként mégis jobban benne van ebben a szerepben, jobban illik hozzá, mint Balázshoz. (Ha Balázs adna tanácsot Alekosznak, haza is zavarná az összes zakkant ribit <#vigyor>)

sodorj meg,pödörj meg

wesker24
Azért nem csal Barbarával beszélt Veronikának és Olgának is tudott újat mondani !

Amugy ha Éva ma ment be és tegnap volt a sziv ceremónia akkor minden bizonnyal Barbara Olga és Veronika mindenképp maradt és Brigitta Andrea és Magdi között választott még !

Szerintem az kizárt hogy Brigittát küldte volna haza szerintem Andrea és Magdi között választott hogy kit küldjön haza !
wesker24
Azért a szinpadi csók megvolt Alekosszal amikor a VV3-as villalakok bent voltak !

Amugy remélem Éva nem csak a csajokkal beszélgetett hanem Alekosszal is ! Mert minden egyes újság lehozta már hogy ha Éva bemegy a villába és tanácsokat oszt Alekosznak !

Eredetileg arról voltszó amikor még a müsor el sem kezdödött hogy Éva fogja levezényelni minden egyes feladatot ami Alek müsorában lesz !

Még se igy lett ! Valamint arról volt szó hogy a tübbi ex villalakó is szerepet kap majd na ebbõl se lett semmi persze Éván kivül !
Éva nyílván minden ilyen lehetõségbe kapaszkodik!
Haat, mivel elso nap kivul a villan Adammal allitolag 15 gyereket nemzettek reggelig, es ezt az egesz orszaggal kozolte minden musorban, megvolt a casting, ezzel az RTL-es otletcsapat fejeben feny gyult.. Igaz, csak egy gyufanyi pislakolo fenyecske a nagy sotetben, de ez is valami elsore.. Utalom Evat, de azert remelem ennel tobb feladata lesz, es normalisabb..

LoSA
<#eljen>

"Barbara elõször egy kicsit zavarban volt, amikor Éva felajánlotta neki, megmutatja, Alekosz számára milyen egy igazi érzéki csók, de végül belement a játékba."

1. Éva egy kurvának magyarázza hogy kell csinálni...
2. Éva egyszer sem csókolta meg Alekoszt, majd pont Õ tudja, Alekosznak milyen csók esik jól.

Mekkora baromság az egész <#falbav>

Szandika használhatatlan. Zsófi valószínûleg túl tapasztalatlan! Tordas egy vicc! Zsuzsi meg ki?
Éva túl késõn jött ki!
Anikó viszont képernyõre való! Gigit meg mittomén gondolom az is!
Jézusom holnap Tordas lesz 😄
Miló amikor beszél olyan az arca mint egy mókus aminek mogyoró van a szájában 😄
lol hogy fosott ez az Attila a trolltól😄 még testõrt is rendelt

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Pfff, magyarázzák, hogy miért õk vezetik... Ennyit erõvel bármelyik csaj vezethetné, mert Alek mindegyiket "üldözte"

Fókuszban Gigi,Anikó

ez csak egy következtetés...ha holnapi összefoglalóban lesz ceremónia akkor a Balázs lesz a segítõ.....de lehet hogy pont azért volt ma a Balázs mert ma este nem lesz ceremónia...és mindig a Lilu lesz a segítõ...😊
kibáncsi lol kiváncsi akart lenni.

Hát kibáncsi vagyok ha igy lesz. Valahogy Balázst nem látom ebben a szerepben.

mert mindig az megy ai az összefoglalót vezette...mert az aznapi összefoglaló után megy súgni Aleknak aztán jöhet a ceremónia...eddig sajna mindig Lilivolt az aznapi összefoglalóban igy mindig õ ment be...
Zeraa
azt hittem ma is elküld vkit haza<#schmoll2>

ezt honnan veszed? MIndig Lilu megy.

na végre Balázs megy súgni Aleknak...legalábbis ha ma este lesz kiszavazás.....
wardogzombie
ö se olvas sg-t

aha..és ez a beszélgetés most tök természetes volt...😄
Ja,jófej az öreglány!

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

Ja, mobil piszoár.
ez csúcs Vaja asszony jófej😄

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Itt voltam,kikérem magamnak,csak nem olvastam bele a topikba<#idiota>

wardogzombie
vája asszonynak bejön a húgyimádó?

Ez az Andrea maga a 33 éves VV Zsófi. Ilyen buta, irritáló nõt...
Látszik hogy nem voltál itt a tegnap.

wardogzombie
<#banplz>

Zeraa
már megint eltértünk a témától <#ejnye1>

Majd szóljatok ha lesz a lagzi.ugyis szeretek lagziba járni

Zeraa
<#banplz><#vigyor2><#beka3>

szokásos puszi megvolt ma is😛

Zeraa
<#vigyor2>

Még bármi megtörténhet! Amugy hogy áll kettõtök szerelme Weskerrel?

Zeraa
jaja épp írni akartam

Zeraa
na ez az amit sose tudtok meg <#nevetes1>

Brigi feltûnõen letört mióta a randiról visszament