Alekosz-Szerelem a legfölsöbb szinteken

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Zeraa
loooooooooool <#nevetes2>

Zeraa
Hápiii<#nevetes1>

Elárulom neked, azért szedték le a hirdetést, mert most amíg bennvan az alekosszal addig hogyan lehetne lehugyozni? Oda be mégse mehetnek a poliureások.
Gondolom azért szedték le a hirdetést h ne tudják elküldeni, de hát valaki úgyis lementette 😄
chalezlopez
Komolyan gondolták:

Mi, a mûsor készítõi – ahogy nyilván Önök is – szívünkön viseljük Alekosz sorsát. Azt szeretnénk, ha a görög hõs most végre boldogságban, nem pedig az újabb csalódáson elmélkedve töltené a következõ éveit.

Épp ezért arra szeretnénk kérni Önöket, hogy segítsenek nekünk: ha olyan információ birtokába jutottak, ami veszélyezteti Alekosz boldogságát, ha úgy érzik, hogy valamelyik hölgy nem volt õszinte vele, írjanak nekünk a [email protected] email címre, és nagyon fontos, hogy adják meg nevüket és elérhetõségüket is.

Ne feledjék: itt most Alekosz és jövendõbeli szerelmének boldogsága a tét!

Köszönjük!

Vamos Argentina!

Robez84
Hápi! 😄

\"Si Vis Pacem, Para Bellum.\" - \"Ha békét akarsz, készülj a háborúra.\" Julius Caesar www.loveearth.com

chalezlopez
Magdi: ork
Barbi: hugyos jóska
Andi: pénzéhes bibircsóka
Hápi: tuknivaló jótestû kiccsaj

Ó mondd, Te kit választanááááál?<#idiota>

Vamos Argentina!

Zeraa
figyelj,feltette magát erre az oldalra,vállalja a következményeket,én nem mondtam h rosszindulatú,de tisztázza magát akkor,bár azt mond amit akar szóval...

Krisztiam
amúgy már Barbit levették a szexvelem.hu-ról..

Asus P8Z77-V, Intel Core i7-3770 3.40 Ghz, Corsair 32GB DDR3, ASUS RTX 2070 SUPER 8GB, WD 1000 GB 7200Rpm, Samsung 860 EVO 500GB SSD, Cooler Master Hyper 212 Evo, Corsair HX 650W, HAF 912 Plus

azért ezt Barbi nem érdemli meg, õ benne abszolút nincs rosszindulat míg Beatrixban volt dögivel

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Zeraa
szerintem ha Beatrixot beégették,Barbival sem fognak kivételezni...tuti a nézettség miatt bevetik még1x ezt a trükköt

akkor az izgalomtól h lebukik e

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Zeraa
jah <#nevetes2>

Zeraa
megnézném h legyezné magát ha bevinnék a villába a srácot egy kis beszélgetésre <#nyes>

maximum szájba hugyozták páran v szétalázták

Asrock B75 Pro3, Intel Core i3-3220 CPU @ 3.30GHz, AMD Radeon HD 6670 1GB GDDR5, 4x2GB Kingmax DDR3-1333 RAM, Kingston 60GB SSD, Hitachi 500GB HDD, Windows 8.1 Pro 64bit

wardogzombie
és tolt egy kakaóscsigát a homlokára

Zeraa
reménykedjünk benne h volt <#nevetes1>

feltéve, ha volt kuncsaftja

Zeraa
buli lenne ha szembesítenék az egyik kuncsaftjával Barbit <#nevetes2>

wardogzombie
nesztek hápi<#idiota>

zaki
na ja, kiv vagyok mit szól majd alek barbi "társkeresõ" múltjához 😄
lehet veronikát választja, együtt lesznek 1 hónapot, aztán jön olga 😄

Zeraa
kezdj el keresgélni <#nyes>

desigo
nah Balázsék várják,hogy jelentkezzen barbi egy volt ügyfele xD
Zeraa
huuu barbi ha megtudja öngyi lex

na Magdiról bekéne küldeni valami tuti dolgot amivel jól ki lehetne ejteni.
na a hugyos barbinak reszeltek 😄
wesker24
Nah Alek meghegeszti ma Hápit ! xD
wardogzombie
basznak mint a nyulak.illetve kacsák<#idiota>

Zeraa
na erre kivi leszek

zaki
nem lesz itt semmilyen hegesztés...

na vajon lesz anyaga a mai alekosznak valónak? 😄
na Alek meghegeszti szépen a bukszát😄

wardogzombie
alek ma mártogat

wardogzombie
HÁPPPP!!!

wardogzombie
annyiért elkocsikázhat

wardogzombie
háp háp háp nemtudooooooooom háp hápp

zaki
VÍGSZÍNHÁZ

nem azért kérdeztem...a sofõrt jól megtúráztatták

wardogzombie
nagyi hogy jácca a picsáját

na andi elnyomja a nagy kamu promo sszöveget 😄
wardogzombie
mivel retro randi a balatonra régen is vonattal jártak pestrõl a fílíng érted.vagy tul fiatal vagy még és lemaradtál az ilyenrõl

v a bicikli tárolóban vitte le a vonat a kocsit XD
Most még a Balatonon vannak csak vacsoráznim mennek, és a retro nap miatt mentek le vonattal nem kocsival,de közbe nyilván a sofõr lement utánuk.
wardogzombie
kérd el alektul

ha szebbek lesznek tõle és van a ki fizeti akkor csinálják
ezt most nem értem a kocsi Pestrõl lement Balatonra és most a csajokat az viszi haza?😄

én nem akarom feleségül venni 😄 csak egy menet erejéig kellene
nem rég volt a hírekben, hogy egyre több tini plasztikázza magát...

wardogzombie
vagy gecyork mint makkdi

wardogzombie
müanyagnõ