6466
-
kalap765 #5064 Nekem diplomám van és 2 éve nincs rendes munkám. Ha egyedül vagy és nincs ki segitsen bizony bármit bevállalsz ha nem akarsz éhenhalni. Én úgy látom hogy Barbi érzékeny lelkületű lány és sokat szenvedésen ment keresztül. Ha jól tudom most már normális állása is van, nem tudom akkor miért kell ezen a dolgon annyit lovagolni. -
ZZ88 #5063 Persze, meg kell bocsátani, de honnan tudod, hogy szavahihető e egy ilyen nő. Ez a műsor lehet előhozta belőle a kislányt, + hogy Alek a herceg a fehér lovon stb. Korábban kellett volna kiraknia Aleknak, mert így nagy szivatás volt neki. Ezért sajnálom kicsit. -
Blanco308 #5062 igen..de Gina azzal kezdte hogy nyiltan felválalta öszintén magát nem sajnáltatva beszélróla és az okairól...+Gina 1000x jobb nő külsőleg és belsőleg mint Barbi...teszem hozzá én akkor se kezdenék egy exkurvával komolykapcsolatot...lehet én vagyok rossz ember de nem birnám elviselni a tudatán annak hogy miket tett... -
kalap765 #5061 És mi ha az is volt valamikor? Akkor nem kell emberszámba venni vagy mi? Volt ami volt most már nem az, attól még épp olyan értékei lehetnek mint bármilyen más nőnek. De nem e miatt nejtette ki Alek egész biztos az csak kamuszöveg volt, ő nem akarja mosat lekötni magát senki mellett ez csak egy showműsor amiért 10 millát kap. -
ZZ88 #5060 Tisztességes munkával is el lehet érni egy minimális életszínvonalat a számlák fizetése mellett. Azzal, hogy kurva volt önmagáról állított ki szegénységi bizonyítványt. Mennyi önbecsülése lehetett, ha minden nap más faszát kezelte. -
#5059 Nah baz meg Miss Kalasnyikov és Hápi kacsa lett a döntös !
Lesz min dolgozni a banneren 3 csaj szürke 1 csaj vissza szinesbe ! XD -
kalap765 #5058 Ginán egy fél ország végigment mégis bejött Aleknak. NEm az a lényeg hogy mi volt, BArbi is mondta hogy kényszerből csinálta ezt 1 évig, hanem hogy most milyen benyomást tett. A múltat meg lehet beszélni csak emiatt nem kéne előitélkezni senki felett. -
Blanco308 #5057 +egyre idegesitöbb lett...:S -
ZZ88 #5056 Ja és hozzáteszem, emberileg szimpatikus volt Barbara, de akkor is egy kurva, erre nincs mentség. -
#5055 Olga és Hápi a végére. Szebben nem is alakulhatott volna a dolog...
De most már úgy érzem, h. Olga lesz a befutó a végén. -
ZZ88 #5054 Mert ő CELEB. A fővárosi nagycirkuszban nagy karrierje lehetne a póni szekcióban. -
Blanco308 #5053 na figy összejössz egy csajjal bemutatod a barátaidnak...elviszed a szüleidhez...és utánna bejelenti bocs kurva voltam fél Pestet végigkurt...upsz..rem nem haragszol... -
ZZ88 #5052 De sejthette volna, hogy úgyis kiderül róla, főleg, hogy a VV ben is látta, hogy mindenkiről mindent kiderítettek. -
IXEMGabeo #5051 és autogrammot kérnek Andreától xDDD év vicce -
kalap765 #5050 NEm semmi ez a póni. Azt mondja hogy nem várja el hogy mindenki hasra vágja magát előtte. MÉg szép, kedves tőle. -
#5049 andreának megvan a 15 perc hírnév, még 2 hétig csócsálja a média, aztán megy a levesbe. -
IXEMGabeo #5048 ez beszarás még Andrea Veronikának drukkol?:D -
kalap765 #5047 De most miért kell elmondani rögtön egy olyan dolgot ami rossz fényt vet rád és amit már megbántál? NEm elég azután miután egy kicsit már jobban megismernek? Ha az elején elmondja még azt mondanák róla né te ez még dicsekedik is vele. -
#5046 ez az andrea ultragáz -
IXEMGabeo #5045 benne van...én már komolyan leszarom ezt:D ez a rész egész jó volt főleg a Gombárék gyér próbálkozása:D -
Blanco308 #5044 nem tom mit lázadtok XD
én örülők neki..és fer vagy nem fer...az a lényeg hogy Aleknek jó legyen...:D -
#5043 semmi nincs itt szvsz, aleknak tényleg hiányzott olga, elvileg a műsor érte van, ez a cliffhanger még jót is tett az rtlnek, megdobja a nézettséget a végére. -
IXEMGabeo #5042 ja ő lenne a másik transzi:D:D -
ZZ88 #5041 Nana, az már a szembesítés után volt, nem jószántából vallotta be. Ha a műsor elején elmondja az OK. -
kalap765 #5040 Ez van -
kalap765 #5039 Miért csapta be? Elmondta Aleknak hogy volt az életében egy ilyen periódus is nem? Vagy ez kellett volna legyen a bemutatkozó beszéde? -
ZZ88 #5038 -
#5037 legkeményebb lenne ha olga nyerné és aztán kiderülne,hogy ő igazából férfi xD -
IXEMGabeo #5036 hát ez az, itt valami más van... -
ZZ88 #5035 Miért, Alekot végig becsapták. Barbarában csalódott, ez volt a bosszúja részben. -
#5034 nem hiszem, akkor visszahívták volna a másik trollt, hogy a 2 troll csinálja együtt a műsort a végén... -
IXEMGabeo #5033 az tény, hogy Veronika és Olga népszerűek, mondjuk szvsz Andrea és Barbara no meg a két ork rendesen magukra hívták valamivel a figyelmüket... -
Blanco308 #5032 figyelj megjátszották magukat...hazudtak..nem tudom sajnálni egyiket sem.... -
#5031 lehet az rtl felmérte,hogy melyik a két legnépszerűbb lány az összes közül
és őket hagyták a végére,hogy nagyobb legyen a nézettség -
kalap765 #5030 Ez hülyeség. -
#5029 indexen volt ma egy cikk, hogy a korábbi hasonló műsorokban akik összejöttek, meddig maradtak együtt... hát kb hetekig, szóval remélem alek nem erre a sorsra jut :D
annyira nem illik alekhoz egy ilyen műanyag nő, mint veronika, csak most gondolom kihasználja a helyzetet, hogy tanulmányozhatja ezt a fajt :D -
IXEMGabeo #5028 Barbinál azt írták h bevallotta, ő kezdetben odabent nem vallott tegnap előtt volt a napja, hogy Aleknak elmondta a múltját -
Permissive #5027 tavaly dolgoztam ruszkiknál. fizettek minden rendben volt, de végén mondták ha nem fog működni a cucc akkor van kalasnyikov:))) -
ZZ88 #5026 Az se volt fair, hogy a műsorba azzal a hazugsággal jelentkeztek, hogy szendeszűzek és sose voltak ribancok. -
kalap765 #5025 Szerintem az volt hogy Alek belátta bármelyiket is választaná nem tudná majd levakarni. Olgával ez a probléma nem áll fent. Neki nem kell Alek csak a pénz miatt vállalta be ezt a szinjátékot.