6466
  • Krisztiam #5544
    jaja póthaj :DDD
  • TDC Geronimo
    Végre lilunak normális hajat csináltak. Mennyivel jobban néz ki így...
  • Krisztiam #5542
    hm most Lilut elkapnám :DDD
  • PeeTeR
    csodalatos kamusero o.o
  • Zeraa
    na nézzük
  • Zeraa
    hellooo
  • spm
    Na ma végre vége lesz a szenvedésnek :) Ez a műsor kurva szar volt sajnos...
  • desigo
    haha xDD
  • Blanco308
    jahm..SanyiB 2-3 meghegesztett :D ....
  • PeeTeR
    Sanyi legalabb jol nyomta
  • xido
    komoly szerződés köti,hogy nyomja a sódert a hülyeségről,amit az ember már Noszály Sanyi óta nem kajál be:)
  • Blanco308
    dehogy házasodik meg....:)
    ez ugyanolyan kamu mint a Benkőnél :)
  • Victor1103
    Ez a hülye most nem csak választ egy luvnyát hanem feleségül is veszi? WTF? Alig 1 hónap után le tudta szűrni kivel akarja leélni az életét. Hát az a házasság olyan hosszú életű is lesz.
  • PeeTeR
    Hááááápi
  • retoucher

Balek szándékosan dubta ki a szexmunkásokat a villából

Megjegyzem az a kínlódás amit levágott komoly 6 perc alatt Verával RUHÁBAN a takaró alatt az fényévekre van a dugástól. Csak annyit lehett látni, h kinyalta a fülzsírt a hotdogos füléből!
    Az meg nem szeksz!
  • zaki
    :DDDDDDDDDD
  • janokapm2
    Gombi is Aleknak szurkolt! Eddig soha nem látott, megrázó felvételek:

• kalap765
    De hülye vagy xD
  • Kengiro
    Röhögném nem csak Alek szólta volna el magát hanem még ez is így lett volna :D
  • zaki
    bazz :D
  • zotya10002
  • Dean Winchester
    :DDDD
  • janokapm2

• chalezlopez
    Alek tök normális volt ma az összefoglalóban. Kultúráltság, és összeszedettség jellemezte. Bár az viszont lerítt róla, hogy holt fáradt, és várja már a végét...
  • Cike
    Azért már 6 és fél honapja tolják valoszinüleg igy a végére már elfáradtak,holnap is lesz vagy 5-6 reklám plusz a fellépők és kb fél oráig elfogják huzni a döntést is szoval nagyon nagy showra nem lehet számítani még ha ugyis harangozzák be.
  • kalap765
    Inkább ne lett volna semmi s Cs Sz-t adták volna úgy nem esett volna egybe a BL döntővel.
  • kalap765
    Ez a mai adás egy nagy fos volt.
  • Kengiro
    balázs alig bírja ki röhögés nélkül ezért mondd valamit ami vicces, h tudjon röhögni :D
  • Dean Winchester
    szóban persze , megmondta volna.... XD
  • Dean Winchester
    szerintem azért még ez így is jobb lett mint a jhonny feleséget keres :D vagy edit feleséget keres...
    semmi különleges nincs bennük szerintem ami a nézőknek jó lenne
  • IXEMGabeo
    xDD gutaütést kapott volna, vagy pedig egy fincsi becsületes harccal visszaszerezte volna magának:D
  • xido
    na a kenyér meg a torta....talán még a hal is....ott pislogtam,hogy ha Lázár László látná,hogy milyen szintre mentek a kaja pazarlásában..:)
  • zaki
    b@zmeg, azon fetrengtem, mikor magdolna b@szottnagy trombitával a kezében szerencsétlenkedett a zuhany alatt :D
    meg veronika 1 kiló kenyérrel, lol :D
  • iroszob
    Ami leginkább Balázsról szól.
  • IXEMGabeo
    mégiscsak van Best of:D
  • xido
    Az hagyján..felállítanak a kertben zuhanyt,hogy majd itt fognak a csajok pancsizni...1,a csajok minőségét ne említsem..2,semmi se volt..egy alkalommal bohóckodtak feladatban,aztán annyi...
    Rubin-Kolosi duó akkora szart hozott ki egy óriási lehetőségből,amit tanítani kellene..
  • Dean Winchester
    a durva h ezekre az ismétlésekre nem vagyok kiváncsi :S
    érted vv összefoglalón még lehetett nevetni meg régen történteket mutattak de most 3 hete lol , most volt
  • Shelton
    balázs kurva nagy forma
  • Victor1103
    Most láttam hogy van a kép alatt egy szavazás

Olga (A ruszki jég királynő)
    Veronika (A virslis Hápi Kacsa)

Hát ezen jót derültem :D
  • Kengiro
    Ani testtartása volt a legjobb, mmm :D