6466
-
#5544 jaja póthaj :DDD -
#5543 Végre lilunak normális hajat csináltak. Mennyivel jobban néz ki így... -
#5542 hm most Lilut elkapnám :DDD -
#5541 csodalatos kamusero o.o -
#5540 na nézzük -
#5539 hellooo -
spm #5538 Na ma végre vége lesz a szenvedésnek :) Ez a műsor kurva szar volt sajnos... -
#5537 haha xDD -
Blanco308 #5536 jahm..SanyiB 2-3 meghegesztett :D .... -
#5535 Sanyi legalabb jol nyomta -
xido #5534 komoly szerződés köti,hogy nyomja a sódert a hülyeségről,amit az ember már Noszály Sanyi óta nem kajál be:) -
Blanco308 #5533 dehogy házasodik meg....:)
ez ugyanolyan kamu mint a Benkőnél :) -
#5532 Ez a hülye most nem csak választ egy luvnyát hanem feleségül is veszi? WTF? Alig 1 hónap után le tudta szűrni kivel akarja leélni az életét. Hát az a házasság olyan hosszú életű is lesz. -
#5531 Hááááápi
-
retoucher #5530
Balek szándékosan dubta ki a szexmunkásokat a villából
Megjegyzem az a kínlódás amit levágott komoly 6 perc alatt Verával RUHÁBAN a takaró alatt az fényévekre van a dugástól. Csak annyit lehett látni, h kinyalta a fülzsírt a hotdogos füléből!
Az meg nem szeksz!
-
#5529 :DDDDDDDDDD -
janokapm2 #5528 Gombi is Aleknak szurkolt! Eddig soha nem látott, megrázó felvételek:
-
kalap765 #5527 De hülye vagy xD -
Kengiro #5526 Röhögném nem csak Alek szólta volna el magát hanem még ez is így lett volna :D
-
#5525 bazz :D -
#5524 -
Dean Winchester #5523 :DDDD -
janokapm2 #5522
-
#5521 Alek tök normális volt ma az összefoglalóban. Kultúráltság, és összeszedettség jellemezte. Bár az viszont lerítt róla, hogy holt fáradt, és várja már a végét... -
Cike #5520 Azért már 6 és fél honapja tolják valoszinüleg igy a végére már elfáradtak,holnap is lesz vagy 5-6 reklám plusz a fellépők és kb fél oráig elfogják huzni a döntést is szoval nagyon nagy showra nem lehet számítani még ha ugyis harangozzák be. -
kalap765 #5519 Inkább ne lett volna semmi s Cs Sz-t adták volna úgy nem esett volna egybe a BL döntővel. -
kalap765 #5518 Ez a mai adás egy nagy fos volt. -
Kengiro #5517 balázs alig bírja ki röhögés nélkül ezért mondd valamit ami vicces, h tudjon röhögni :D -
Dean Winchester #5516 szóban persze , megmondta volna.... XD -
Dean Winchester #5515 szerintem azért még ez így is jobb lett mint a jhonny feleséget keres :D vagy edit feleséget keres...
semmi különleges nincs bennük szerintem ami a nézőknek jó lenne -
IXEMGabeo #5514 xDD gutaütést kapott volna, vagy pedig egy fincsi becsületes harccal visszaszerezte volna magának:D -
xido #5513 na a kenyér meg a torta....talán még a hal is....ott pislogtam,hogy ha Lázár László látná,hogy milyen szintre mentek a kaja pazarlásában..:) -
#5512 b@zmeg, azon fetrengtem, mikor magdolna b@szottnagy trombitával a kezében szerencsétlenkedett a zuhany alatt :D
meg veronika 1 kiló kenyérrel, lol :D -
iroszob #5511 Ami leginkább Balázsról szól. -
IXEMGabeo #5510 mégiscsak van Best of:D -
xido #5509 Az hagyján..felállítanak a kertben zuhanyt,hogy majd itt fognak a csajok pancsizni...1,a csajok minőségét ne említsem..2,semmi se volt..egy alkalommal bohóckodtak feladatban,aztán annyi...
Rubin-Kolosi duó akkora szart hozott ki egy óriási lehetőségből,amit tanítani kellene.. -
Dean Winchester #5508 a durva h ezekre az ismétlésekre nem vagyok kiváncsi :S
érted vv összefoglalón még lehetett nevetni meg régen történteket mutattak de most 3 hete lol , most volt -
Shelton #5507 balázs kurva nagy forma -
#5506 Most láttam hogy van a kép alatt egy szavazás
Olga (A ruszki jég királynő)
Veronika (A virslis Hápi Kacsa)
Hát ezen jót derültem :D -
Kengiro #5505 Ani testtartása volt a legjobb, mmm :D