6466
-
#1166 Az orosz csajszi de magas bazz. Nem szép, de van benne valami tényleg, vagyis még nincs :) -
#1165 dorisz pedig rendes vót -
#1164 Timea helyett Tünde az szép ! XD -
argo001 #1163 Élőben is elcseszte Lilu, ahogy hallottam. -
#1162 Hát jah ez várható volt hogy majd a szájába rágják mit kell csinálnia !
Ha már egyszer adnak neki 10 millát akkor azt kell csinálnia amit az rtl mond ! -
Blanco308 #1161 az oldalon meg ebszaszták ..nem azt írják orsolya ágnes renáta és tünde számára véget ért ---közbe meg tünde nincs is tímea van vagyis volt XD... -
Blanco308 #1160 Ettől féltem előre ..hogy díszfaszt csinálnak belőle erre a műsorra....annyira látszik hogy keretek közé van szoritva...:s ,persze igy is nézhatő dehát akkor is...nem természetes nem tetszik.... -
kalap765 #1159 Jaja sokkal inkább Aleknek való szitu lett volna. Na az tényleg hozta volna a nézettséget, és Alek is a toppon lehetne. -
Blanco308 #1158 Alapból azt kellett volna hogy Alek+5 nő összezárva szinplán bent a villában+zavarba ejtő feladatok és Olivér mint feladatlevezető és tanácsadó....3 hétután megkiderül az 5 ből kit választ.... -
argo001 #1157 Én is erre gondoltam, amikor Balázs ott ül Alek mellett. Ott szem nem marad szárazon. :D -
Zenszkij #1156 Jah, ezzel egyetértek maximálisan. Ez nem Alek, ez egy balek :D. Jó pénzért persze. -
paly90 #1155 azt várom amikor Balázs megy be hozzá a luxusbuszba kielemezni a csajokat:D
az ütni fog:D -
Dean Winchester #1154 ha tudott volna sakkozni akkor szerintem alek feltett volna valami frappáns kérdést :)
kicsit a kérdés mögé kéne gondolni és nem csak a száraz felszínt nézni :D -
argo001 #1153 Hát, ja, nem rohangál atlétában a csajok után, nem az igazi. :D -
kalap765 #1152 Aleket mintha kicserélték volna. Nagyon nem önmagát adja. HOl van az a poénos, hülyéskedős Alek akit megismertünk? Eröltetettnek tűnik nekem az egész műsor. Remélem változik majd az idő teltével. -
Blanco308 #1151 az a baj hogy ez nem az igazi Alek a szájábarágják merre mit kell csinálnia...
persze ennyiért énis elbohockodnék..de akkor is az rtl saját magával baszik ki...sokkal jobb lenne természetesen...igy erőletetett...de azért nézhatő :) röhögök rajtuk mekkora szarok :) -
#1150 a boldogságnak amúgy KÉK a madara... -
argo001 #1149 Hát, ez a műsor nem arról fog szólni, hogy Alek meg Olivér beszélnek a gangon.
Szerintem a végefelé már jobb lesz, amikor kevesebben lesznek, mert ott több idő jut majd egy-egy emberre, illetve Alekra is. -
Zenszkij #1148 Ezt a minősíthetetlen ganét! LOOOL Az az udvarlás: tudsz sakkozni? -
IXEMGabeo #1147 igen, 2 tesókákat kellett volna kidobni akkor legalább koppantak volna -
argo001 #1146 Na, a 4 ember akire én gondoltam, bent maradt. Ez jó. Bent maradt a két idióta testvér is. Az nem jó.
Rájöttem, miért nem Balázs vezette ezt a műsort ma. Szerintetek végigtudta volna mondani a szerelem madarás részt röhögés nélkül? :D
Alekosz a végén nagy volt. "Tudsz sakkozni?" -
#1145 ursula :DDDDDDD -
#1144 milf ágnest kicsit sajnálom, egyik legjobb bringa volt bent, 1 patront megért volna :D -
kalap765 #1143 Ne felejtsd el, hogy ő nem tudja mik történnek bent. -
spm #1142 A VV4-gyel ellentétben ez a műsor akkor lesz jobb, amikor már sokkal kevesebben lesznek.. -
#1141 ursula nővér kicsit le volt lassulva xD -
Dean Winchester #1140 sakkozokról kezd el beszélni majd jön a fordulat :D hasonlítok péter cárra, XDdddddd lol -
kalap765 #1139 Nekem bejön. Alek viszont béna most. -
#1138 Alek most nagyon komolyat kérdezek: Tudsz sakkozni?? :DDD -
#1137 Hasonlít, de nekem szimpatikus meg az akcentusa nagyon bejön! -
ZZ88 #1136 ja, Tímea olyan kis félénk volt, elbaszta Alek.
Szerintem a végén a festőcsaj nyer, Magdolna. -
spm #1135 Ezeknél még a Tordas is szebb volt -
IXEMGabeo #1134 durva mennyire "bőbeszédű":D -
ZZ88 #1133 Drabális. Aleknak csak sexre kell. -
#1132 Alek tényleg hülye hogy Timeát kiejtette !
Én rég kirugtam volna azt a 2 hülye picsát ! -
#1131 Nekem tetszik :D -
#1130 amúgy ez az orosz csaj nem valami modell? olyan ismerős... -
spm #1129 Ez a ruszki nem szép -
cargame #1128 A ruszki csajszi smink nelkul csunyacska mint a tobbi. -
Kengiro #1127 NEkem ez a ruszki olyan mint bejjja asszony :D