Alekosz-Szerelem a legfölsöbb szinteken

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Aztarohadt...ez a kacsacsoru emlos csajszi nem tud beszelni 😄😄 es naiv is raadasul 😄

Kazuma92
Szerintem aranyos hangja van 😄

Hallod ezért is alig kap bírságot az RTL...😄
Olyan a hangja a virslisnek, mint egy mesefigurának <#idiota>

Na Magdisznó mehet randizni retek fos
O na, remelem megismeri a cigany enjet Magdinak...

Zeraa
büdös barna nem hixem el

Kazuma92
De mé' pont õt?

Bõrcipõ zokni nélkül, grat Alek <#vigyor>

Ez a feladat mekkora baromság, atyám.. Lázár Laci frászt kap, ha meglátja, hogy a kajával játszanak <#vigyor>

zaki
baze egy kiló kenyérrel tusolni lol 😄DD

Zeraa
jó megalázó ,én nem csináltam volna meg neki háhá

zaki
lol ez nagyon poén 😄

öcsém
itt szét allázzák az összescsajt...XD
Magdolna mehet haza
Retek tesót büdös hallal alázzák, hehe

Na a legundorítóbbat választotta mint õ maga 😄
Mindegyik csajon van felesleg... Doriszon pl. elég durván...

Csak azt nem értem, miért nem lehet ezt az igénytelen tehénfarmot este 10 után leadni a retekklubon?

A nagypofájú idõsebb tesónak azért jó nagy zsíros segge, combja hasa van... meg lófeje
zaki
jó lesz ez, még hazamegy 4 bringa, és pörgõsebb lesz a mûsor. remélem nem kell sokat várni erre.

Zeraa
egyik szebb volt mint a másik mi? <#nyes>

Kazuma92
fagyasztott ponty és pizzaszelet. Ez tetszik 😄😄😄

Zeraa
remélem mihamarabb kiejti a tesókat

reggel hogy néztek ki te jó ég😄

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

sztem kva jó 😄😄 milyen lehet a nyögése haha
na ez már sokkal Alekoszosabb volt 😄
Ennek a virslis csajnak milyen hangja van már? OMG

Zeraa
a retkes barnáktól én is hányok

Már most hányok a retek tesóktól... Azt hiszik ettõl lesz jó a mûsor, de nem. Nagyon nem.

bazz megint Lilu...:s
Kazuma92
Pár agytekervényem erõsen ellenzi hogy bekapcsoljam a TV-tm de hátha lesz valami Alek-Oli fun jelenet.

Ez két cigó tesó bazmeg remélem lelövik õket ha kimennek
jön a nektek való😄

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Hát tényleg az egészen látszik hogy teljesen ad-hoc a mûsor, sztem a szerkesztõk délelõtt még azon agyalnak hogy mi legyen az esti mûsorban.

\"-Az út elvezet a végtelenbe, majd visszahoz. Sokszor megjártam az utat, ültem a verandán, játszottam, voltam kutya, minden, még madárijesztő is.\"

szar az egész..ha igy folytatodik szegény Alek itt se fog dugni...:d
bár szerintem a végjátéknál egy két ribanc lehet bedob mindent...:d
wesker24
És hol vannak a feladatok amiket a csajoknak kell csinálni hogy Alek-kal randizhassanak ?

Mert ezalatt a 2 adás alatt nem volt egy deka feladat se meg aztán meg sem eröltették magukat a csajok egész idáig csak punyadtak ! xD
Aleken is látszik hogy nem élvezi annyira mint amennyire alapesetben 16 nõnél vigyorogna a feje...megcsinálja amit 10milláért kérnek tõle azt csõ...
ma még tuti megnézem..de ha mais annyira erõltetett lesz mind tegnap...akkor ennyi volt...max felületesen követem majd az eseményeket....azt nem hiszem el hogy ott van többszáz fõs stáb ...és egynek sincs annyi esze hogy észre vegye hogy ez igy szar...erõltetett ..és biztos bukás...
zaki
tudod, mert sztem nem sok ember nézte a benkõt, én egy részt nem láttam belõle 😄

zaki
ez a két nõ annyira idegesítõ, hogy az valami hihetetlen. de gondolom pont ezért válogatták be õket, hogy legyen mirõl beszélni...

daskalapulos
Ez esgé😄DD

Aleknal a befuto a palinkas pohara lesz, persze csak ha nem ures, hisz jelen pillanatba az all hozza legkozelebb. Ket pohar kozott pedig elkalandozik a csajok kozott, de a poharahoz mindig visszater majd. Abban nem csalatkozik
Nem beszel vissza
Nem csak a penze kell neki
Nem a hatan akar felkapaszkodni
Át kéne hozni ide is a kultúrált fórumozás szöveget!<#banplz>

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

daskalapulos
Egyébként pedig a legrendesebb csaj Andrea..az összes többinek vagy kapa van a szájában,vagy szalonna..a maradék meg kurva

Szerintem itt a befutó vagy Éva lesz,vagy Brigitta.

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

Biztos szétszedi a 2 szöszit.Magdi nagyon bejön neki,a másik nem annyira.Meg a ruszki válogatott,az Olga.Amugy sose az nyer akihez közel áll.Benkõ óta tudjuk

daskalapulos
Nem nézem egyiket sem.
VV-tõl is csökkent egyébként,de nem ennyire.

wesker24
Szerintem következõ alkalommal már nem 4 esik hanem vagy csak 2 vagy csak 1 !
Mitol? A Fokusztol vagy a B.K.-tol?<#puszis>