7
-
#7 Hm. Ezt a filmet láttam egyszer de csak az első pár percre emlékszem hogy volt vmi hajótörés meg minden. Se a közepére se a végére nem emlékszem, valószínűleg szar film volt, a jobbak megmaradnak.
Ez a Los Angelesi csata sem volt valami nagy szám, tele volt klisével, meg kiszámítható jelenetekkel... -
Reg5 #6 Mert mostanában nincsenek fantasyk :D Annyira nem szar, de jónak sem lehet nevezni. -
kalapos01 #5 Az első rész semmihez képest nem volt jó. Rémisztáőn gáz volt. Épp ezért hangzik biztatóan a rendezőcsere. -
#4 Bár az eredetihez képest az első rész nem volt nagy szám, mégis az utóbbi évek lagymatag fantasy felhozatalához képest jó volt ... elég a buzeráns tini fantasykból, felnőtt mesét a népnek :) -
WinG #3 az első rész trélere volt kurva jó, maga a film azonban nagyon gyengére sikerült -
sandor8206 #2 hát sz első rész után + az új rendező személye is, sztem nem túl jóval kecsegtet ez a 2. rész -
tomboy013 #1 Sajnos a feldolgozás az 1. részből elég ratyi lett, a nyomába sem ér az eredeti filmnek, kíváncsi vagyok mit tudnak kihozni egy folytatásból. Bízom benne hogy jobb lesz sokkal az 1. résznél