13
 • Rotyoka
  #13
  TE idióta vagy, de sebaj rád sem bíznám magam.
 • nlght
  #12
  És mennyi az állatkínzós/pedofil/terroristaképző videók aránya a "legális" videókhoz képest? Szvsz statisztikailag jelentéktelen. Én nagyon sok időt töltök a net előtt, haveri körben egyfolytában küldözgetjük a linkeket egymásnak msn, skype, facebook, kivel hogyan. De egész életemben a legdurvább videók között volt (a 150 kg-s csaj sztriptízét ne számoljuk ide azért, broáhf) egy terroristás-lefejezős videó (hihetetlen gyomorforgató volt), állatkínzósból láttam kb. 5-öt (szintén undorító, bicskanyitogató), pedofilból szerencsére egyetlen egy linket sem kaptam és nem is hallottam még ilyen oldalról (mivel gondolom 0-24 keresik őket világszerte a hatóságok). Tehát én aki 1996 óta netezem, napi 10 órát számítógép előtt töltök és nagyon sok linket megnézek egyetlen nap, mondjuk életemben láttam kb. 10 alatt (de számoljuk 10-nek hátha kihagytam 1-2őt) nagyon durva, felháborító videót (persze gondolom azóta már egyik link sem él, ahogy vadásszák le őket a hatóságok). Akkor mennyit lát az életben az egyégsugarú user?

  Szóval el kéne gondolkodni azon, hogy nem-e a kiadók/titkosszolgálatok szeretnék bevezetni leginkább az internet ellenőrzését/cenzúrázását ráhúzva egy túldémonizált okra.
 • Tripax
  #11
  Lári fári elferdített csakazértis a fórumon. Valahogy fel kell lépni a neten történő bűncselekmények meg szabadosság ellen. Az emberek a nagy szabadosságban elfelejtik, hogy az nem szabadság. Mert a pedofil meg az állatkínzós videókat feltöltögető is mondhatja, hogy fizettem a net- ért, csak éppen a cselekedeteinek a következményeit nem fizeti meg. És ha valami biztos az az hogy én sem bíznám magam a netezők egy jelentős részének az agyi színvonalára. Ahhoz tényleg inteligensebb emberek kellenének. De a világ nem ilyen. Az emberek az iwiw- et is használják pedig az nemzetbiztonsági hivatal egyik alap kedvence. A facebook meg nemzetközieknek. Akkor meg miről beszélnek itt egyesek. Tisztelet a szokásos kivételnek.
 • nlght
  #10
  ""Az internet korszakában elfogadható nemzetközi törvényekhez juthatunk, ha elfelejtjük azt a szót, hogy szabadság. A szabadság ugyanis valami abszolút dolog" - szögezte le álláspontját Madelin."

  Egyébként már ezért azonnal le kéne váltani ezt az arcot, de jelentős támogatók állnak mögötte, gondolom. Ennyi erővel azt is mondhatná, hogy a demokrácia valami abszolút dolog (bezzeg, akkor tuti leváltanák, pedig nem áll messze a két szó egymástól).
 • nlght
  #9
  Sajnos ha törvényt hoznak rá, akkor muszáj lesz nekik :( A politikusokat meg mint tudjuk kilóra veszik :(
 • viasz
  #8
  Nem lesz itt egyesség, az ISP-k tuti nem mennek bele, nem érdekük. Ha valamelyik ISP ebbe belemegy, egyből szinte mindenki menekülni fog másikhoz. Ha meg mind belemegy a játékba, akkor az emberek elkezdenek kisebb csomagokra váltani, mert ugye minek a gyors net. :))
  Az ügyesebbek persze majd jól elrejtik az IP-jüket, vagy feltörik mások wifi hálózatát, és mondjuk azon keresztül torrenteznek, stb.

  Lényeg a lényeg, szerintem nem lesz ebből semmi.
 • Rotyoka
  #7
  Pontosan ezért nem fog az ISP jelenteni csak 1-2 nagyon kirívó esetet
 • chuky123
  #6
  Ha rámásznak a netuserekre akkor majd mindenki kissebb csomagra vált.
  Ez meg a ISP-éknek nem biznisz.
 • nlght
  #5
  Lefordítva: Mi az, hogy az átlagember szabadságot szeretne egy nemzetközi virtuális térben, hogy képzeli ezt? Mégis milyen jogon, amikor neki csak az lenne a dolga, hogy fogyasszon és bólogasson?

  Kíváncsi vagyok, ha mindenki elkezd majd titkosítva töltögetni, akkor vesznek-e néhány (elég sok kellene) szuperszámítógépet az ISP-k, hogy dekódolják vele az adatforgalmat, csak azért, hogy rámutassanak, hogy épp a legújabb sorozatrészt töltöttem le.
  Arra is kíváncsi vagyok, hogy Svájcban, ahol a legnagyobb hagyománya van a népszavazásoknak, hagyni fogják-e az emberek, hogy bevezessék az internetcenzúrát. Az tuti, hogy az EU félne kiírni egy ilyen népszavazást, mert a nagyorrúak csúnyán seggre esnének.
 • Rotyoka
  #4
  Tök jó, hogy megvalósíthatatlan dolgot akarnak megvalósítani
 • Nightwish006
  #3
  Főleg az utolsó rész nem tetszik, ha húzom a gémeket meg a filmeket le, majd a kedves isp magától fog szólni a zsernyákoknak, amiért online pokerezem rámuszítja az apehot, stb... ? :) Fasza lesz
 • Nightwish006
  #2
  Meg az apjuk faszát.
 • MsUser
  #1
  Úgy látom senki sem mer hozzászólni, nem lesz szabadság előbb utóbb :(