Roppant szegényes a májusi filmkínálat
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"-Az út elvezet a végtelenbe, majd visszahoz. Sokszor megjártam az utat, ültem a verandán, játszottam, voltam kutya, minden, még madárijesztõ is.\"
\"-Az út elvezet a végtelenbe, majd visszahoz. Sokszor megjártam az utat, ültem a verandán, játszottam, voltam kutya, minden, még madárijesztõ is.\"
Bizonyíték:http://port.hu/paul/pls/fi/films.film_page?i_where=2&i_film_id=116385&i_city_id=3372&i_county_id=1
Vagyis nálam így már 3-ról 4-re nõtt az érdekes filmek listája :D
Q8300 2.5 Ghz, 4GB RAM, HD 5770 1 GB
Melyik májusi hazai mozis premier
érdekel a legjobban?
Karib-tenger kalózai 4 (44%)
Másnaposok 2 (28%)
Halálos iramban 5 (23%)
A maradék tízbõl valamelyik (3%)
A hallgatás törvénye (1%)
Összesen 337 válaszadó.
Aki fél a másnaposok 2-tõl, annak ajánlom az elõzetes. Nekem nagyonb ejött, már csak ezen a két percen is szétröhögtem magam. Karib szerintem hozza majd a szintet. Én a Halálosabb iramtól jobban félek, hogy nem fog tetszeni, bár eddig egyikben sem csalódtam.
i.j.t. \"Aki kérdez hülyének látszik,de aki nem is kérdez az is marad!\"
There are 10 types of people in the world: those who understand binary and those who don\'t.
a filmgyárak pénzét én is kiválóan el tudnám költeni ilyen "mé nem ezt csinálják már meg filmben..." hozzáállással :D
Mindenesetre biztos megvárom a véleményeket a filmekröl aztán majd eldöntöm melyik éri meg a moziba nézést...
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
Ezerszer inkább Woody Allen.