16
 • mrlujoak
  #16
  Egyszer nézhető film volt a számomra. Tipikus, de aranyos történettel.
  Viszont a kutya - Luis - mindent vitt. Haláli nyálcsorgatós kis karakter lett!
 • myvalentin
  #15
  Kiszámítható? Mégis miről beszélünk? Ez egy animációs vacak a szokásos már sablonvilágból. Egy papagáj aki nyomi a végén meg ő lesz a góré... ide a bökőt ha nem így van. Tényleg így van. Egyestét film, nem több, és annak is a torrent verziója, mert nem azért nem megyek el moziba, mert nem érdekel túlzottan, hanem hogy még véletlenül se támogassam az ilyen ipari szemét gyártóit.
 • zetortraktor
  #14
  Pont azt írod, ami a kritikában is van, hogy gyerekeknek jó. A kritikát nyilván nem ők olvassák és legalább a felnőttek is megtudják, hogy egyébként szar. Attól, hogy egy film szar, még simán ajánlható gyerekeknek. A Teletubbies is gáz, mégis tökéletes nekik. Mi itt a probléma?
 • Murder3
  #13
  szokásos nem egy rossz, kiszámítható.
  gyenge lezárás nem elég érdekes főstory.

  ha nem lenne benne az a pár ének akkor még egész elfogadható lenne, persze így is az.

 • FefeeX
  #12
  Én meg erre most azt mondanám, hogy végre egy jó rajzfilm, ami 14 éven aluliaknak készült. Lehet, hogy a sok, magát okosnak tartó ember számára giccses, stb, de aki erre azt írja, hogy gyengén sikerült... Olyan van, hogy nem tetszett. De a maga kategóriájában szerintem nagyon is jó lett a rajzfilm, és inkább ezt nézetném a gyerekemmel, mint azokat amiket jóra pontoznak azok akik ezt lehúzták...
 • Tetsuo
  #11
  Raadasul ez nem is a tobbsegtol fugg.
 • Tetsuo
  #10
  Nahat, ezzel egyetertek.
 • kalapos01
  #9
  Azzal csak a saját véleményed erejét csökkented, hogy idegbeteg módon vagdalkozol, ezzel éppen magadat járatod le. Neked is van véleményed. Másnak is. Persze fog változni a szavazás, de egyelőre elég nagy az egál. Akkor most hülye, aki szerint közepes vagy gyenge? Olvasd el, mit írtam alattad. Én nem fogom megnézni, de az ilyen kornyikálós baromságok sokaknál eleve 1/10-ről indulnak.

  Hogy tetszett a Rio?
  Közepes lett (34%)
  Gyengén sikerült (34%)
  Tetszett, jó film (32%)
 • Merces
  #8
  ideklikkeltél, idekommenteltél, támogattad a Viktort,jól végezte a dolgát......akármennyire siralmas is ,bár az utóbbi időben nem ir rossz cikkeket ,már ha ő irja(ezt most nem olvastam..)
 • Segal
  #7
  Komolyan nem értem az SG hozzállását Viktorhoz. Zsarol titeket, vagy a főnök rokona vagy mi hogy ennyi f**** után még mindig alkalmazzátok.... Temérdek büntető meg kegyetlen meg hasonló idétlen cím, legtöbbször majdhogynem anyázás a hsz-ekbe stb. Akinek ennyire nincs érzéke a filmekhez az menjen inkább egy teljesen más területre dolgozni. Azzal egyetértek hogy a táncoló talpak egy borzalom azt én sem tudtam végignézni de a Rio az egyenesen nagyszerű. Ismerettségembe is többen látták és nekik is nagyon tetszett tehát nem én vagyok az elvakult de biztos vagyok benne hogy ide is jönnek majd akik látták és dicsérni fogják. Tehát tessék csak megnézni az utóbbi idők legjobb animációsa a film Szerencsétlen Viktor idebüfögését még figyelmen kívül hagyni
 • kalapos01
  #6
  Nem láttam sem ezt, sem a Táncoló talpakat (már a cím is elriasztott), de ez nyilván nem fog érdekelni, ha énekelnek benne. (Azon az ostobaságon meg csak röhögni tudok, hogy ha valaki leírja, hogy nem tetszik neki egy sokadik hollywoodi animációs film, akkor az a valaki a hülye meg nem ért hozzá. Aki ilyet ír, annak nem hiszem, hogy érdemes adni a véleményére.)
 • zetortraktor
  #5
  Egyetértek, a Táncoló talpak valami penetráns borzalom. Ráadásul durva, mennyire manipulatív a film, ahogy a fene nagy üzenetüket partvisnyéllel próbálják lenyomni az ellenkező nézők torkán.
 • narumon
  #4
  Na a táncoló talpak, azon kevés animációs film közé tartozik amit képtelen voltam végignézni annyira borzasztó... lehet, hogy a Rioba akkor már bele sem kezdek.
 • endrev
  #3
  Szekeres Viktor megint kitett magáért és bebizonyította hogy képtelen az elvonatkoztatásra. Még nem láttam a filmet, de a Táncoló talpakat igen, és ha azzal állítja párhuzamba, akkor ahogy az ottani kifinomult és tökéletesen megkomponált metaforarendszert sem fogta fel, gyanítom hogy ebben az esetben is a "giccs" alatt mindenki nyugodtan gondolhat felemelő pillanatokra és megszívlelendő üzenetre... Melyekhez Sz. V.-nek nincs szeme, ezért simán leszólja a filmkritikának a leszólásról kellene szólnia, nem pedig a film megértéséről és spoilermentes értelmezéséről.

  ps:
  Ja és kétszer van a szövegben "már" helyett "mér".
 • CybeRick
  #2
  Angry Birds: Rio - dübörög a marketing gépezet Játék szerintem jó lett, filmet még nem láttam. Családi programnak inkább akkor állatkert.
 • jswilly
  #1
  Nem értek egyet!