A Csillagkapu-filmeknek is annyi
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Szerintem jo volt az egész, ha szereted eltekintesz a hibáktol. Kár érte!
Aki noszlalgiázni szeretne annak ajánlom oldalam ,összegyüjtöttem minden linket ami csak SG!Stargate es Battlestar Galactica epizod letoltesek
http://sgate.hupont.hu/
Aki noszlalgiázni szeretne annak ajánlom oldalam ,összegyüjtöttem minden linket ami csak SG!Stargate es Battlestar Galactica epizod letoltesek
http://sgate.hupont.hu/
20 év múlva írhattok sg-re ha még lesz. Mert akkor jön a feldolgozás és az mindhárom sorozatot kenterbe veri majd. lesznek benne az eredeti színészek is, tolókocsival meg járókerettel és megmentik a fiatal szereplõkkel együtt a világot ismét. Hát nem lesz jó ?
http://muszaly.hu A szingularitás fel fog robbanni. Akármit is jelent.
Szerintem nem fostalicska, legfeljebb csak kicsit szar, már ami az Atlantist illeti. SGU Inkább a színészekkel csábított a képernyõ elé. A két filmmel sincs semmi bajom, most meg inkább örülök neki, hogy tudom nem is lesz több. sajnálom ezt az egész Csillagkapus dolgot. Jó kis szombat délutánok voltak akkor még.
DINNYE!!! KUSSHADJ!!!
Hát nem tudom, ez nagyon megfájdította a szívemet. Az atlantison "nõttem" föl, és amit az sgu-val mûveltek az undorító volt. Remélem 1-5 éven belül azért újra napirendre kerül a csillagkapu. 😛
Ha a valóság elõl álomvilágba menekülsz, ne csodálkozz, ha csalódás ér, amikor a valóságra ébredsz.
Ez az, hogy nem volt célom meggyõzni. 😊 Sõt, burkoltan indokoltam, hogy szerintem miért fostalicska, ha már annak nevezzük.
Véleményem szerint nem, sõt nekem jobban bejött, mint a sima SG sorozat. Megkockáztatom, hogy ha elõször az elsõ sorozathoz készült 2 filmet (szerintem ultra gagyik)látom akkor eszem ágában sincs az Atlantist végignézni. Még a szereplõk is szimpatikusabbak, és Atlantis városa hihetetlenül jól volt megcsinálva. A legjobban az ehhez készülõ film törlését sajnálom.
az meg miböl?
..most jól meggyõztél egyébként az SG1 et szerettük de az atlantisnál már meredek volt a lejtõ<#smile>#smile>
Ilyen erõvel az SG-1 is "fostalicska". Csak az Atlantis egy kicsit nagyobb "fostalicska"... Én azért szeret(t)em, fõleg az SG-1-et. 😊
A Universe-ben is voltak jó dolgok (az SG-1 és az Atlantis "fostalicskaságán" is javított), jó ötletek, de általában pont azokat nyírták ki...sajnos.
Alig született (volna) meg az igazi sci-fi, és tûnt el a sci-fi környezetben játszódó fantasy, mindjárt le is lõtték aránytalanul hangsúlyos drámázással.
Hoppá, egy kicsit elkalandoztam. 😊
A Universe-ben is voltak jó dolgok (az SG-1 és az Atlantis "fostalicskaságán" is javított), jó ötletek, de általában pont azokat nyírták ki...sajnos.
Alig született (volna) meg az igazi sci-fi, és tûnt el a sci-fi környezetben játszódó fantasy, mindjárt le is lõtték aránytalanul hangsúlyos drámázással.
Hoppá, egy kicsit elkalandoztam. 😊
"és mint tudjuk, az amerikaiak hülyék.."
gratulálok. Szerintem te hülyébb vagy az összes amerikainál akiket ismerek.
gratulálok. Szerintem te hülyébb vagy az összes amerikainál akiket ismerek.
Én már csak megszokásból is néztem minden 7en de a második évadban már kezdtem élvezni is.
"Az SGU egyszerûen kinyírta az egész addig függõ közönséget."
ez a nagy igazság.
lehet vitatkozni azon, hogy jó vagy sem, de az mûvészet, hogy egy ilyen erõs rajongóbázist, mint az SG-é, szét tudott forgácsolni egy sorozat. pedig az SG-sek zöme szerintem elég sokáig kitartott volna, de úgy tûnik, náluk is volt egy határ.
ez a nagy igazság.
lehet vitatkozni azon, hogy jó vagy sem, de az mûvészet, hogy egy ilyen erõs rajongóbázist, mint az SG-é, szét tudott forgácsolni egy sorozat. pedig az SG-sek zöme szerintem elég sokáig kitartott volna, de úgy tûnik, náluk is volt egy határ.
Ja gondolom te ismered mind a 300 millió Amerikait.
Minek? Látszik, hogy deformált ízlésed van. 😊
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
...az Atlantisz egy fostalicska volt.......(komolyan), tessék engem meggyõzni az ellenkezõjéröl.........<#mf2>#mf2>
Sajnos a mûfaj már évek óta agonizál, köszönhetõen a látványmozi és ótvar sorozat trendnek. Persze a jelen generáció már ebben nõtt fel, el sem tud képzelni mást, ezért nem is tudom hibáztatni õket.
Ez van..😞 Egy idõ után biztos megint tervbe veszik majd õket.
Addig is ott a mozikban a "THOR" címû film, amely szürke kis barátunk neve..😛
És vannak benne Asgardok is meg egy egy-irányú csillagkapuszerûség is..😄
Addig is ott a mozikban a "THOR" címû film, amely szürke kis barátunk neve..😛
És vannak benne Asgardok is meg egy egy-irányú csillagkapuszerûség is..😄
Az amerikaiak az amerikaiaknak csinálják a filmet, minden egyes felmérés csak amerikában történik (szvsz), és mint tudjuk, az amerikaiak hülyék.. éppen ezért nincs esély arra hogy egy jó sorozat sokáig 'éljen'
"Király"...
Az SGU nem kifejezetten érdekel, mert minden pozitív tulajdonsága ellenére sajnos egy kalap sz@r szerintem... (bár az elsõ évadban voltak jó részek). De hogy az Extinctionbõl és a Revolutionból se lesz semmi, azért elég kemény...
Ezek szerint hiába várom már régóta a két filmet. Sosem tudjuk meg, mi történt Atlantis-szal, miután kinyírta azt a durva hive shipet és a Golden Gate híd mellett landolt. (asszem, már rég láttam)
Az SGU nem kifejezetten érdekel, mert minden pozitív tulajdonsága ellenére sajnos egy kalap sz@r szerintem... (bár az elsõ évadban voltak jó részek). De hogy az Extinctionbõl és a Revolutionból se lesz semmi, azért elég kemény...
Ezek szerint hiába várom már régóta a két filmet. Sosem tudjuk meg, mi történt Atlantis-szal, miután kinyírta azt a durva hive shipet és a Golden Gate híd mellett landolt. (asszem, már rég láttam)
Nagy kar, hogy vege a Csillagkapunak!
Bar az SGU eleg gyengus lett finoman szolva, de hat nem egy sorozat miatt kellene elkaszalni mast is....
Bar az SGU eleg gyengus lett finoman szolva, de hat nem egy sorozat miatt kellene elkaszalni mast is....
RIP
Az SGU egyszerûen kinyírta az egész addig függõ közönséget. Bár hihetetlenül jó is lehetett volna,de nem.
Az SGU egyszerûen kinyírta az egész addig függõ közönséget. Bár hihetetlenül jó is lehetett volna,de nem.
SGU a 2. évad közepétõl kezdett érdekes, és szórakoztató lenni.
\"Az élet egy elég szar játék, de a grafikája nagyon ott van.\"
AZ SGU-t nagyon elcseszték..
DE a SG-1 és az Atlantisz istenkirály volt!!!!
DE a SG-1 és az Atlantisz istenkirály volt!!!!
Az élet értelme tautologikusan következik a hidraulika olaj elvezető stücni horony haránt honolásának a pszuedó kinetikus multi fázisú projekciójából a komplex számok testjére.
Nekem tetszett (tetszik, most tartok a második évad közepénél) az Universe is.
Kicsit más a tempója, de nekem nagyon bejött, hogy az elsõ részekben szimplán túléltek.
Kicsit más a tempója, de nekem nagyon bejött, hogy az elsõ részekben szimplán túléltek.
És vele együtt meghal a scifi mûfaj is.
Vagy hogy plinkett-et idézzem: "People want shoooooothing!"
BaliBoy: A Treket a hetvenes években csinálták, és milyen frankó filmek készültek késõbb belõlük!
Vagy hogy plinkett-et idézzem: "People want shoooooothing!"
BaliBoy: A Treket a hetvenes években csinálták, és milyen frankó filmek készültek késõbb belõlük!
Egyszer minden véget ér.
Én is nagyom sajnálom a dolgot. A komplett SG1 sorozatot megnéztem vagy 4x-5x minimum. Szóval elég nagy rajongója voltam/vagyok. De a helyzet az, hogy ha csinálnának is új filmeket az már nem lenne ugyanaz. A szereplõk is megöregedtek már. Pl. RDA. 😊 Gondoljunk csak bele, hogy az SG1 1997-ben indult. Már lassan 15 éve. Az akkor született gyerekek is már tinédzserek. 😊
Én is nagyom sajnálom a dolgot. A komplett SG1 sorozatot megnéztem vagy 4x-5x minimum. Szóval elég nagy rajongója voltam/vagyok. De a helyzet az, hogy ha csinálnának is új filmeket az már nem lenne ugyanaz. A szereplõk is megöregedtek már. Pl. RDA. 😊 Gondoljunk csak bele, hogy az SG1 1997-ben indult. Már lassan 15 éve. Az akkor született gyerekek is már tinédzserek. 😊
If Everything That Has A Beginning Must Has An End
Am ha az SGU-t olyan szinten kezdték volna mint a második évadot és tartottak volna legalább egy ilyen szintû fejlõdést akk hihetetlenül jó sorozat válhatott volna belõle. Hatalmas lehetõségek vannak benne csak hát az írók elb@szták az egészet.
Azért most olyat tudnék káromkodni ami miatt nem csak az SGrõl hanem az egész netrõl kitiltanának😄 A Stargate mind3 sorozata nagyon tetszett(az SGU talán kevésbé de azt is néztem). Minden héten lassan kezdtem megõrülni ahogy közeledett az új rész. És most vége😞😞😞😞😞😞És még a filmeket se csinálják meg:'(:'(:'( Kegyetlen nagy szívás ez a rajongóknak. Ég veled drága Csillagkapu remélem látok még belõled új részeket.