13
-
#13 Meg amugy is, ha nem erre szorjak el a penzt, akkor masra, tok mind1. -
#12 Londonban az is luxus, ha valaki a kertjebol hoz be paradicsomot a reggelihez... -
ladapower #11 Na azért ne túlózz ennyire... Az angliai megszorítások és a munkanélküliség köszönőviszonyban sincsen a magyarországival... Bárki találna munkát, csak sokaknak büdös..
Azt meg ne várd, hogy egy királyi esküvőt a házasságkötőben csinálják kétnapi minimálbér árából... -
Rotyoka #10 itt se az asküvőre megy el ennyi, hanem a biztonságra. London belvárosában, minden háztetőn lesz pl, mesterlövész. Na alapból ez nem kis pénz -
#9 Én nem sírok csak véleményt nyilvánítottam. Én akkor is tök feleslegesnek tartom mert legyen csak 1 milliárdos az esküvő abból is olyat ki tudnak hozni, hogy a vendégség seggét fényesre tudják nyalni A-Z-ig. Gondolná az ember, hogy a Mo-tól mérföldekkel fejlettebb Nagy Britanniában sokkal racionálisabban gondolkodó vezetők és magas beosztású emberek vannak, de végül rá kell jönni, hogy nagyobb seggarcok mint a mi kedves fideszünk és mszp-nk fiai és lányai. -
hopp #8 Te ezen sírsz, de a világ nagyon nagy része meg azon sírhatna, hogy Neked miért van kajád meg TV-d, mikor ő napi 2 dollárból él. A világ így működik. Ha a javak tényleg egyenlően lennének elosztva, akkor Te is éheznél. -
Rotyoka #7 Csak engem nem érdekel az ilyen meg a való világ?! -
dondore #6 Mi szamit top luxusnak? Nekunk egy 500 millas peco. Londonban van 140 millas peco is. Fontban. -
dondore #5 igen, de a bogreeladasokbol az mar meg is van ;) -
#4 Igy van. Azert a legtobb angol mar nagyon unja a felhajtast es bar mindenki szorja a penzt errefele, meg az is akinek nincs, ez mar tenyleg sok.. -
Hungarikum #3 kell a cirkusz, ha már kenyérből egyre kevesebb... -
#2 15 milliárd ft-os esküvő.
Angliában is az egekben a munkanélküliség meg megszorítások amerre az ember lát. Hülye britek meg még éljeneznek, hogy ez a 2 jóvilágba beleszületett ember akik semmit nem tettek ezért frigyre lép, ahelyett, hogy fellázadnának ez ellen és kérdőre vonnák minek ilyen gazdasági helyzetben egy ilyen fényűző menyegző.-.- -
#1 Ez azért nem normális, hogy "kinyitom" a tévét és ez dől belőle.