19
-
#19 Mondjuk jah, Spiderman jobb lenne. Csak egy poszt-apokaliptikus világban nem lenne mire taknyot vetni, nem tudna Tarzan módjára közlekedni. :) -
#18 Két ember találkozik a sivatagban.
- Hali!
- Csáó!
- Max vagyok! Mad Max, más néven az országúti harcos. Te ki vagy? És miért mászkálsz fürdőlepedőben?
- Zorro vagyok, és ez nem fürdőlepedő!
- Milyen Zorro?
- Őőő.. A Zorro!
- Hát, A Zorro, nem fürdőlepedőben. Isten önnel.
- Ahogyan önnel is Senior Max.
- Csak még egy kérdés.
- Igen Senor?
- Itt a világvégén, a poszt apokaliptikus jövőben, nincs túl meleg, egy ilyen nem fürdőlepedőhöz?
- Semmi köze hozzá! Én sem személyeskedtem. A viszont nem látásra.... -
Merces #17 most miért hivják inkább Batmannak? -
#16 állítólag lucas újragondolja az egész star wars trilógiát, teljesen más szemszögből lesz leforgatva a történet. a szereplők neveit már közzé is tették: athos, porthos, aramis és darth agnan. -
nessboth #15 Epic comment...
de a pinginek vándorlásával kevered, mert az lett volna a Zorró rebootja... -
#14 Eredetileg már az Oviapuval is Zorro történetét gondolták újra, csak jogviták miatt nem lett Zorro a címe. -
#13 *nekem aztán... -
#12 Csináljanak egy ilyen filmet (na nem mintha nem lenne ilyenből is már kismillió...), de könyörgöm, miért kell Zorronak hívni a főhőst? Annyira átlátszó és szánalmas...
De ha jobban belegondolok, nem aztán tökmindegy. -
bcrics #11 Inkább 1 normális Spawn filmet Csinálnának már nemigaz. -
Alfa Of NS #10 -
#9 Jé tényleg! :) Na, akkor már nem csodálkozom :) -
nessboth #8 "a Zorro Reborn-t Rpin Suwannath rendezné, akinek ez lenne az első filmje. A filmes eddig olyan filmek vizuális effektusaiért felelt..."
Már mindent elmondott a film színvonaláról. Suszter maradjon a kaptafánál...
Szívtunk már be ilyen rendezőket: AVP 2
Off:
Robotzsaru lesz rebootolva, 2013-ban kerül mozikba. Forrás: imdb off -
Nailyenugysincs #7 Nekem az jutott eszembe hogy ha a jövőben játszódik akk legyen egy fénykardja mert hát Zorró nem Zorró kard nélkül:D -
#6 Olyan ez mint a Prey 2 :D
De amúgy kicsit elgondolkoztatott most ez a reboot dolog. Az nem azt jelentené, hogy az egész Zorro-t újrakezdik az elejéről? Ez viszont nem az eleje, jövőben jáccódik, teljesen más emberről szól, nem hangzik reboot-nak. -
#5 Na jó, de ez mitől zorró, ha a jövőben jáccódik, nem igazságot oszt, hanem bosszút áll , de talán még spanyolok sem lesznek benne. Csak mert nem lenne politikailag korrekt a spanyol ajkú kis... izé többséggel szemben. -
#4 Meg az összes utána következőt, asszem 6-ig ment a széria pokoli mélységekbe történő megmerítkezése. -
Mister #3 A Titanicot is kéne már, csak most kicsit hosszabb lenne, a hajó építése is benne lenne realtime-ban :))
Mondjuk megnézem szerintem a Zorro Rebornt, mert miért ne? Legyen csihipuhi, oszt jóvan :)
-
dartois83 #2 Nem kell egyiket sem rebootolni. Robotzsaru 3-at kellenne végképp eltörölni az emlékezetből, de az első két rész jó volt. -
#1 Hajjaj... :)
Azon csodálkozom egy ideje, hogy ennyi rebút közt még senki sem gondolt a Robotzsarura, pedig azt tényleg lehetne modernizálni, nem pedig a Zorrót :)