Jön a Zorro rebootja, ami a jövőben fog játszódni
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mondjuk jah, Spiderman jobb lenne. <#vigyor>#vigyor> Csak egy poszt-apokaliptikus világban nem lenne mire taknyot vetni, nem tudna Tarzan módjára közlekedni. 😊
Két ember találkozik a sivatagban.
- Hali!
- Csáó!
- Max vagyok! Mad Max, más néven az országúti harcos. Te ki vagy? És miért mászkálsz fürdõlepedõben?
- Zorro vagyok, és ez nem fürdõlepedõ!
- Milyen Zorro?
- Õõõ.. A Zorro!
- Hát, A Zorro, nem fürdõlepedõben. Isten önnel.
- Ahogyan önnel is Senior Max.
- Csak még egy kérdés.
- Igen Senor?
- Itt a világvégén, a poszt apokaliptikus jövõben, nincs túl meleg, egy ilyen nem fürdõlepedõhöz?
- Semmi köze hozzá! Én sem személyeskedtem. A viszont nem látásra....
- Hali!
- Csáó!
- Max vagyok! Mad Max, más néven az országúti harcos. Te ki vagy? És miért mászkálsz fürdõlepedõben?
- Zorro vagyok, és ez nem fürdõlepedõ!
- Milyen Zorro?
- Õõõ.. A Zorro!
- Hát, A Zorro, nem fürdõlepedõben. Isten önnel.
- Ahogyan önnel is Senior Max.
- Csak még egy kérdés.
- Igen Senor?
- Itt a világvégén, a poszt apokaliptikus jövõben, nincs túl meleg, egy ilyen nem fürdõlepedõhöz?
- Semmi köze hozzá! Én sem személyeskedtem. A viszont nem látásra....
DINNYE!!! KUSSHADJ!!!
most miért hivják inkább Batmannak?
állítólag lucas újragondolja az egész star wars trilógiát, teljesen más szemszögbõl lesz leforgatva a történet. a szereplõk neveit már közzé is tették: athos, porthos, aramis és darth agnan. <#vigyor3>#vigyor3>
Epic comment...
de a pinginek vándorlásával kevered, mert az lett volna a Zorró rebootja...
de a pinginek vándorlásával kevered, mert az lett volna a Zorró rebootja...
Eredetileg már az Oviapuval is Zorro történetét gondolták újra, csak jogviták miatt nem lett Zorro a címe.
Csináljanak egy ilyen filmet (na nem mintha nem lenne ilyenbõl is már kismillió...), de könyörgöm, miért kell Zorronak hívni a fõhõst? Annyira átlátszó és szánalmas...
De ha jobban belegondolok, nem aztán tökmindegy.
De ha jobban belegondolok, nem aztán tökmindegy.
Inkább 1 normális Spawn filmet Csinálnának már nemigaz.
"a Zorro Reborn-t Rpin Suwannath rendezné, akinek ez lenne az elsõ filmje. A filmes eddig olyan filmek vizuális effektusaiért felelt..."
Már mindent elmondott a film színvonaláról. Suszter maradjon a kaptafánál...
Szívtunk már be ilyen rendezõket: AVP 2
Off:
Robotzsaru lesz rebootolva, 2013-ban kerül mozikba. Forrás: imdb off
Már mindent elmondott a film színvonaláról. Suszter maradjon a kaptafánál...
Szívtunk már be ilyen rendezõket: AVP 2
Off:
Robotzsaru lesz rebootolva, 2013-ban kerül mozikba. Forrás: imdb off
Nekem az jutott eszembe hogy ha a jövõben játszódik akk legyen egy fénykardja mert hát Zorró nem Zorró kard nélkül😄
Olyan ez mint a Prey 2 😄
De amúgy kicsit elgondolkoztatott most ez a reboot dolog. Az nem azt jelentené, hogy az egész Zorro-t újrakezdik az elejérõl? Ez viszont nem az eleje, jövõben jáccódik, teljesen más emberrõl szól, nem hangzik reboot-nak. <#conf>#conf>
De amúgy kicsit elgondolkoztatott most ez a reboot dolog. Az nem azt jelentené, hogy az egész Zorro-t újrakezdik az elejérõl? Ez viszont nem az eleje, jövõben jáccódik, teljesen más emberrõl szól, nem hangzik reboot-nak. <#conf>#conf>
Na jó, de ez mitõl zorró, ha a jövõben jáccódik, nem igazságot oszt, hanem bosszút áll <#unalmas>#unalmas>, de talán még spanyolok sem lesznek benne. Csak mert nem lenne politikailag korrekt a spanyol ajkú kis... izé többséggel szemben.
Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs
Meg az összes utána következõt, asszem 6-ig ment a széria pokoli mélységekbe történõ megmerítkezése.
Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs
A Titanicot is kéne már, csak most kicsit hosszabb lenne, a hajó építése is benne lenne realtime-ban 😊)
Mondjuk megnézem szerintem a Zorro Rebornt, mert miért ne? Legyen csihipuhi, oszt jóvan 😊
Mondjuk megnézem szerintem a Zorro Rebornt, mert miért ne? Legyen csihipuhi, oszt jóvan 😊
Nem kell egyiket sem rebootolni. Robotzsaru 3-at kellenne végképp eltörölni az emlékezetbõl, de az elsõ két rész jó volt.