Pockie Ninja

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Azt hittem valami jó kis verekedõs játék lesz, de ez... durva. X_X

hali. mikor csinálom a karakteremet, azt írja, h illegális karaktereket írtam be. pedig csak annyit írtam h Olcsy. tudja valaki, mi a gond? elõre is köszi.
Synchronous
Nekem az ilyen versus-os verekedõs játékokból a Samurai Shodown tetszik legjobban. Igaz, hogy az más stílus, de nagyon jó a fílingje. Anno rengeteg 20-ast dobáltunk a játéktermi gépekbe és éjjel-nappal toltuk.
Most Nintendo emulátorral nyomom a gépen. <#zavart1>

"aláírás max. 200 betű, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett" Akkor inkább hagyjuk. : ]

ScarY MAN
mert kocka vagy 😄

...

pxxl
koreai féle free mmorpg-ben jó lenne de már fél óra után unalmas 😄

All hail the double x!

:SAD😄S😄😄AD:SA ezen én szétröhögtem magam, de kipróbálom a gamet 😄
MR ME
eskü jó volt az a game 😄

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

Bokafix2
Nekem a Mini ninjas ugrik be róla. <#vigyor>

"nem ezek azok a droidok amiket keresnek"

Sziasztok, nemtudom más rátalált-e már vagy csak énvagyok ilyen gyerekes. Aranyos Naruto vs Bleach böngészõs mmo, de a karakterek kicsit a Tiny Ninja figurákhoz hasonlítanak 😊 El lehet vele tölteni pár órát. A játékot itt találjátok meg, jelenleg Open Beta státuszban van.

Pockie Ninja
Engem a 6-os szerveren lehet megtalálni, Nobuko Néven 😄

Asus H81-PLUS Intel H81/Intel Core i5-4590 3.30GHz (Haswell)/Sapphire Radeon R9 480 4096MB GDDR5/ Corsair Vengeance Pro Gold 16GB (2x8GB) DDR3 PC3-12800C9 1600MHz