16
-
#16 Terry Black vajon sok méhpempőt evett kiskorában? -
Sir Ny #15 Szoktál te látni Mo-n öreg Kínaiakat? Avagy miből van a párizsi meg a májkrém? -
Voronyezs #14 Népfelség elve :D -
#13 Tényleg, na meg mennyi családi pótlék!!!
:-)
-
orkaman #12 de mekkora adókedvezmény járna!
:) -
#11 Oppáááá!
Ilyen párizsival kell etetni a munkakerülő kisebbséget, hogy munkakereső többség legyen belőlük. -
lamer the true #10 :D Ez jó volt :)
A párizsi tényleg tréé, de legalább már az is drága :) -
kisemlős #9 Már értem, miért van olyan sz.r íze a párizsinak. Engem dolgozónak nevelnek... -
#8 DNS láncunkba beültetünk méh dns-t aztán már csak méhpempőt kell ennünk, lehet szőrösebbek leszünk, de élünk vagy 3000 évet :D -
johnsilver #7 Az a méhkirálynő inkább méhanya legalábbis a magyar terminológiában.
A méhanyát a dolgozók nevelik, ha nem jól végzi a dolgát a dolgozók meg is ölhetik és nevelnek maguknak új anyát.
A méhanya nem királynő. -
lapaleves #6 annyira gondolom nem királyság, hogy akkora lenne, mint Jabba, és az első szex után szülne 150.000 ugyanolyan gyereket, mondjuk félóránként.
élmény lenne nézni a sok kis trónörököst. -
#5 Okvetlen kell nekem az a cucc!!
A lányomból királynőt akarok nevelni!!
Klassz lenne a királynő apjának lenni!!
Királyság! -
#4 A japók lassan tényleg eljutnak a godzilláig. -
Alfa Of NS #3 -
Alfa Of NS #2 -
mcganyol #1 "A méhpempő aktív összetevőinek megtalálása évtizedeken át a rovarkutatás szent kelyhének számított."
Azért a jelenlegi kísérlet alapelve nem tűnik óriási ötletnek, emellett sem bonyolultnak, drágának, vagy időigényesnek nem nevezhető. Ezen mi tartott "évtizedekig"??
------
"Vigyáznunk kell, nehogy egy egyszerű magyarázat csapdájába essünk."
rossz májú vagyok, de nem inkább : "Vigyáznunk kell, nehogy az egyszerű megoldás után feleslegesnek tűnjön a további kutatásunk." ?