10
  • Merces
    #10
    ....egyértelműen ultragigamegaorbitálissan(mint a filmeshónapok)gyalázatossanki*szottul pocsék lett....esetleg vagy ezt nem? ok csak kérdeztem nem kell rögtön felkapni a vizet...
  • A6 Intruder
    #9
    Az utolsó betűig egyetértek veled, én is pont ettől tartok. Bár én egy kicsit visszalépésnek tartom a filmet az előzőhöz képest (mint alien3, robocop3). A Bukott, az első Álca egy élő legenda volt, Optimusz mégis 30 másodperc alatt kivégezte, akkor a ranglétrán második helyen álló robot mégis milyen fenyegetést jelenthet?
  • KennyGTP
    #8
    Kiváncsi leszek arra hogy Sokkoló annyi szerepet kap-e a filmben mint az előző részekben az Álcák nagy része, vagyis felütnek a filmbe 3-5 percnyi képkocka erejéig oszt lenyomják őket (természetesen a film végén) az Autobotok! Ennyi.
    Mint ahogy az előző két rész is szólt: Űrdongoék (plusz 1-2 autobot) megint valamit/valakit keresnek ami/aki elpusztithatja az egész emberiséget/bolygót/stb. az egész film alatt, megtalálják azt a valamit/valakit (természetesen a film végén) de ép akkor érnek oda az álcák és jöhet a "nagy végső (már lassan X-dik) csata" (amik miatt érdemes megnézni a filmet, de csak emiatt).
    Remélem értelmesebb storija lesz a 3-dik résznek és nem csak megint Űrdongoékról szól a film 80%-éka és több szerepet kapnak ez Álcák is!
  • tibisan
    #7
    sokkoló-t már az első részbe be kellett volna erőltetni , a sok gyöpös designert nem is értem mire fizették..opt. prime-ot még el lehet fogadni, amilyen lett..de a többi irdatlan robotalakban.
    ha legalább hasonlítottak volna min. ennyire a robotok kinézetre, mint sokkoló..nem kellene majd reboot..
  • sajtosnudli
    #6
    Meg kéne verni ezt a Viktor gyereket....
  • FefeeX
    #5
    A szavazás miatt véglegesen kiérdemelted a Szekeres "Gyökér" Viktor nevet...
  • Griphons
    #4
    Mi a franc ez a szavazás? Nem vagy kicsit elfogult Winnie? Az még véletlenül sem fordult meg a fejedben (agyat nem mertem írni), hogy valakinek tetszhetett is?
    Én speciel inkább néztem meg kétszer a Transformers2-t mint az Üvegtigris 3-at. De hát izlések és pofonok...
  • nessboth
    #3
    Hát meg kell hagyni, végre vagányabban néz ki sokkoló, mert azzal a lézereskulcstartó fejjel elég nevetséges volt a képregényekben...
  • booa
    #2
    Ezt most viccnek szántad... ?:D
  • Gabesz amdx2
    #1
    Mi a véleményed a Transformers 2-ről?
    Olyan lett, amilyenre számítottam. Pocsék.
    Sajnos pocsék lett.
    Nem láttam, de biztosan pocsék.

    WTF?