18
-
semmikozod #18 Lehet, lehet. -
kvp #17 "A háttérben viszont biztos az van, hogy a MS kötött valami szerződést az újrahasznosítást végző cégekkel."
Szerintem egyszeruen csak a legkozelebbi gyarbol veszik a papirt. Ez a gyar veletlenul pont ujrahasznositassal foglalkozik es az allami tamogatas miatt meg olcsobb is. Ez kb. olyan minta egy magyarorszagi ceg magyar beszallitoktol venne alkatreszt... -
#16 a ps3 erősebb, ingyenes a multi (cserébe drágább a gép), de jobb a választék... -
#15 nem azzal van a baj, mert a box most 42ezer (az arcade), inkább azzal hogy egy játék 4ezer ha régebbi, 12ezer ha újabb, a multi évente 9ezer... -
#14 Ez a #2 -esre akart menni. -
#13 pf én is -
torzsvendeg #12 Jó, akkor majd elküldjük M$-nek a használt WC papírt. Hadd örüljenek! -
semmikozod #11 Még mindig etetik a népet ezzel a "hasznosítsunk újra papírt, mert az jó a környezetnek" hülyeséggel??
És még írják, hogy mennyi fát mentenek meg ezzel. Bázzz.
A háttérben viszont biztos az van, hogy a MS kötött valami szerződést az újrahasznosítást végző cégekkel. :D -
Rotyoka #10 Minek egyáltalán papír?! -
tibisan #9 ujrahasznosított xbox-xxxal jöjjenek... azt adják pénztárcakimélőbben..70ezer-es hun keresethez igazítva... addig is lesz.phat az új magyar alkotmány a fidesszel együtt -
socheater #8 Ugyanerre gondoltam én is... :D -
stinkydiver73 #7 Papirt csak innen: http://www.dundermifflin.com/ -
kissssss #6 nyugi nemsokára már a levegő használatáért is pénzt kel fizetni. -
#5 A papirmentes iroda nem fog megvalosulni addig, amig van papir. -
#4 Mert sokszor kötelező? -
#3 Csak felkiáltó jellel
(Faxa, hogy edit csak extra pezóért jár.) -
#2 Pont ezt akartam írni?
-
Amergin #1 Azt nem értem, hogy a "papírmentes iroda" támogatója, a microfost miért használ egyáltalán papírt???