Need for Speed: Shift 2: Unleashed

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

nearo
Az utolsó nfs, ami szerintem AI szempontjából rendben volt, az talán a porsche... bár azért ott is hiányzott egy kicsit, hogy karrier módban nem lehetett állítani a nehézségen. Amikor sokadszorra játszottam végig már nem az volt a kihívás, hogy nyerjek, hanem az, hogy törés nélkül érjek be a célba 😊

az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(

Rengeteg jobbnál jobb szimulátor van, igaz nem csilli-villi grafikával. Az ilyen agyrémra, mint az újkori NFS-ek (TestDrive Unlimitedek, Burnout Paradisek dettó) nincs is szükség.

Kelly Sue Deconnick Heather Anthos Gail Simone Anita Sarkeesian Vita Ayala Sana Amanat Sam Maggs Kathleen Kennedy Leslye Headland Lauren Hissrich Lindsey Weber Alex Kurtzman JJ Abrams

Hát én megmaradok a szimulátors árkád Prostreetnél, és az árkádos szimulátor Gridnél. Ez a Shift sem jött be ahogy az elõzõ sem.

Remélhetõleg még az én életemben lesz egy kellemes tuningolós NFS rész ahol nem lesz catch up, és hasonló gerinctelen csaló MI-nek nevezett valami.
Itt az SG-n fordítva vannak felosztva a pontozós rublikák, itt a kettesért kell megküzdeni (lásd metro2033), a 4es 5ös meg jön magától.

"nagy átlaghoz viszonyítva pedig az autószimulátorok felsõ kategóriájában helyezkedik el." hát te is be lehetsz rúgva... az autószimulátorok legalsó kategóriájában sincs. Egyszerûen mert a gagyi arcade kategóriában van.

Nagy igazság: "A diploma a lényeg, nem a tudás" Aki darabolva tölt fel torrentet az egy hülye köcsög :)

Grafika 5 csillag? A pálya meg az autók viszonylag jól néznek ki, de az egyéb környezeti elemek borzalmasak. Fõleg visszajátszásnál a fák rettenetesen csúnyák.

Tomalak
nyilván, de én ezzel arra céloztam volna, hogy ez így nagyon rossznak tûnik
a csillagok a gyépéseknek vannak ott. a betûket kell nézni, ott van leírva a lényeg. írhatná valaki, hogy "sok benne a szex, 1 csillag" vagy "sok benne a szex, ezért 5 csillag", a lényeg neked a "sok benne a szex", nem?
Tomalak
mire akkor 3 csillag? ez 0
JackSparrow88
Eddig sem volt bajom ezekkel a leírásokkal de most az intelligencia/nehézség rovatban leírtakban abszolút egyet is értek mivel én is dettó ezt tapasztalom. Sõt olyan verseny is van amiben akármilyen jó vezetek akkor sem tudok 4-nél jobb helyezést elérni, pedig a lehetõ legjobb szinte maxra tuningolt verdával mentem. Hozzáteszem hogy pl. más versenyben meg amiben lambo-val mentem meg ugyanezzel a vezetési tudásommal lazán vertem a többieket. Szal a nehézség nagyon nem lett eltalálva...

Q8300 2.5 Ghz, 4GB RAM, HD 5770 1 GB