The Next Big Thing
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
1000 Ft + postaköltség
"A fórum nem arra van, hogy megmutasd, hogy te mennyire királycsávó vagy, hanem hogy építő jellegű hozzászólásaiddal segíted mások információéhségét."(amatőr)
Nem akartam én soha osztagot vezetni. 8 napja látom az embereimet, a testvéreimet, ahogy ölnek és megölik őket. 8 napja kívánom bárcsak véget érne. XBOX Live: Toiast26 HUN
Csak kettõt kellett volna visszaolvasnod!
Nem akartam én soha osztagot vezetni. 8 napja látom az embereimet, a testvéreimet, ahogy ölnek és megölik őket. 8 napja kívánom bárcsak véget érne. XBOX Live: Toiast26 HUN
Csak kettõt kellett volna visszaolvasnod!
http://www.akciofigura.hu
"Azt az opciót kell kiválasztani amelyik hieroglifa egyezik a válasz sorszámával, azaz ha a lerakott képek között a kacsa a 3. és a válaszok között is a duck a 3. akkor az lesz a jó válasz. Ezalapján a minta alapján könnyû kilegózni az 5 kérdésre a válaszokat."
szívesen
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Olyan világosan beszélek, hogy kiolthatod a lámpákat, ha én éjjel megszólalok!
Biztos én vagyok ezek szerint a hülye, de mi a trükk amikor a 8 hiroglifás 5 kérdésre kell válaszolni?
köszi
http://www.akciofigura.hu
Igazából a játék gyönyörû lett és szerintem néhol a készítõk humora is fergeteges, viszont sajnos a játék elég rövid és a sztori is valahogy bugyutácska még egy ilyen stílusú játékhoz képest is.
Kikapcsolódásnak ettõl függetlenül elsõrangú darab, de aki a komolyabb fejtörõket szereti, az ne számítson nagy kihívásra.
Az az igazság, hogy pont olyan érzésem van a játékkal kapcsolatban, hogy nincsenek érzéseim róla.. azaz nem tudok se mellette, se ellene felhozni semmit. <#miaz>#miaz>
A magyar feliratos változatért jár talán a plusz, és sztem igen hamar az olcsóbb kategóriába fog kerülni, így aki meg akarja várni, az vegye meg ha megteheti, ha mást nem a fordítás miatt.
jelentem nem haltak ki a játékosok, csak kapásból ismerek jópár embert, aki ugyan szereti ezeket a játékok, régi sg fórumozó, csak már nem ír ide.
egyébként a játék elég jó, bár azért a pendulo hülyesége néha elõjön, egy-két helynél csak néztem, hogy basszus tényleg ez a megoldás? persze össze sem hasonlítható a monkey island majom tûzcsap megoldáshoz, de akkoris. viszont vannak benne jó poénok : )
A Vampyre Story
Ghost Pirates
Broken Sword remaster-ek
Everlight
Jack Keane
Memento Mori
Mata Hari
Back to the future
Sam and Max
Strong Bad
Monkey Island (új sorozat és a régiek SE változata)
Lost Crown
15 Days
Aler Ego
Black Mirror 2, 3
Alternativa
Blue Toad Murder Files
Edna and Harvey
Grey Matter
Whispered World
So Blondie
És ezek csak a nagyobb nevek. Kb 2-3x ennyi kaland jelent meg csak tavaly.
Angol nyelvismeret kell hozzájuk, az pedig még mindig kevés van. Én is külföldi fórumokon szoktam társalogni a kalandjátékokról, nem itt.
Ha magyar oldal, olvasgasd ezt
Itt pedig a tengerentúli változat
[merlinw.org]
Am meg , én is nagyot csodálkoztam , mikor jöttem fel SG-re magabiztosan beírom a keresésbe , hogy The Next.. és nincs találat O_o
Sajnos tényleg kezdenek kihalni az ilyen stílusú játékok , pedig szerintem is nagyon jók ... The Syberia sorozat , Secret files , Still Life... örök nagy kedvencek ! 😊
\"Ne sikeres ember próbálj lenni, hanem értékes\"
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN
A Runaway-sorozat révén méltán híres Péndulo Studios a Twist of Fate óta sem ült a babérjain, ugyanakkor – talán csak átmenetileg – szabadságolta Briant és Ginát. A madridi srácok a napokban megjelenõ új játékukban inkább az egyik legkorábbi, kevéssé ismert alkotásukig nyúltak vissza: az 1997-ben piacra dobott Hollywood Monsters világába álmodtak egy újabb, modern, Full HD-s kalandot.