Feladta az OpenOffice.org-gal kapcsolatos terveit az Oracle
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mostmár nem fogják visszanevezni az Libret Openre, ha már egyszer sikerült kikászálódniuk az Oracle szorításából.
Sajnos a Javaról is hallani olyat hogy szét akarja kúrni az Oracle. Remélem ez még idõben jött és tanulság számukra hogy legalább azt ne verjék szét (fizetõs és nem fizetõs részre bontással).
Sajnos a Javaról is hallani olyat hogy szét akarja kúrni az Oracle. Remélem ez még idõben jött és tanulság számukra hogy legalább azt ne verjék szét (fizetõs és nem fizetõs részre bontással).
...és a Microsoft nyert ezzel a legtöbbet.. 😊
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
Én immár nyolc éve Openoffice.org felhasználó vagyok. Kicsit lassúnak éreztem mindig is a fejlesztését, de nem reklamáltam érte, örültem, hogy van.
Amióta a LibreOffice megjelent úgy tûnik nagyon felpörögtek az események és egymás után jönnek ki a friss verziók. Ugyanakkor minõségi javulást is érzek a termékben! Gratulálok a fejlesztõknek!<#taps>#taps>
Amióta a LibreOffice megjelent úgy tûnik nagyon felpörögtek az események és egymás után jönnek ki a friss verziók. Ugyanakkor minõségi javulást is érzek a termékben! Gratulálok a fejlesztõknek!<#taps>#taps>
Csak kár hogy ezzel az egész huzavonával a felhasználók szívták meg legjobban... rövid távon mindenképp.
https://twitter.com/foodlfg
Szerintem rájöttek 😊
Muhahahaha XD 😊
Muhahahaha XD 😊
Alplap:GA-890 GPA UD3H Rev2.1 - CPU:PhenomIIX2 555BE 3.2GHz - Táp:Corsair VX-450 450W- RAM:16GB Kingstone DDR3 QKIT 1600MHz- Ház:Chieftec Bravo - OS:W7(x64)/Ubi12.04LTS- HDD:3x WDBlack 2TB
Az idióták össze vissza nevezgetik a terméket, mert lássuk be adtak a szarnak egy pofont. Így még a maradék felhasználói tábort is elveszíthetik.
Na ja, de az Oracle minek kavarta a szart? Vagy eloszor meg nem tudtak, h nincs profit? 😮
https://www.youtube.com/shorts/zECTF2H8Jp8
Milyen megmentéséhez? az oo kb néhány hónapos forkja a liberoffice, nem hiszem hogy olyan nagy különbségek lennének, de tökmindegy, nem is kell összefésülni, egyszer a libreoffice mostantól openoffice-is vagy egyszerûen visszaváltják a nevet openoffice-ra.
Nagy igazság: "A diploma a lényeg, nem a tudás" Aki darabolva tölt fel torrentet az egy hülye köcsög :)