27719
-
#4320 meg az nfs, meg a wow, meg a sims :) -
#4319 omg, tényleg nem rossz :D
ráadásul van benne pár extra dolog/funkció, ami feldobja a játékot... reméljük a GTA V se fog ezekben szerénykedni... -
#4318 meg a cod :D -
#4317 ", pc-nek nagy előnye, hogy ott csak a tényleg jó játékok sikeresek. "
:DDDDDDDDD -
sublimaze #4316 Pontosan, épp ezért megkérdőjelezendő az úr kijelentése. Persze így utólag visszaolvasva az én hozzászólásom sem egyértelmű, de erre gondoltam én is. -
Interstate 95 #4315 Hát ha egy játék sikeres akkor valószínűleg jó játék, éppen azért mert sikeres. Az más kérdés hogy az egyénnek mi jön be. -
sublimaze #4314 Azért én azt átgondolnám kétszer is, hogy valóban csak a jó játékok sikeresek e pc-n... :) -
nú #4313 Ne magadból induljál ki. -
#4312 addig mondjátok amíg meg nem jelenik, akkor levarezoljátok és 5 perc után kuka
Ez egy vérgyenge konzolos tucatjáték szerintem, pc-nek nagy előnye, hogy ott csak a tényleg jó játékok sikeresek. Konzolon minden szemétből fogy rendesen. -
nú #4311 ugyan ez gecinagy :D tuti kéne :D -
ldavid #4310 úgy tudom, igen -
RicsiHUN #4309 Very nice game -
#4308 nagyon tuti. -
#4307 Nem ismersz te minket.. :DD -
#4306 15percnél többet nem játszana senki ezzel pc-n -
#4305 Kár hogy nem jön PCre. -
RicsiHUN #4304 De lassan telnek a napok! Messze még szeptember 17.e -
#4303 Csak Wii U-ra jön? -
ldavid #4302 poén ez a "Lego GTA", szívesen kipróbálnám
-
#4301 Hát pont ezaz, hogy nincs infó. Egyértelműen nem akkor fog jönni, amikor konzolos... ami már így is az év vége felé jön. Szóval jövőre. -
RicsiHUN #4300 Hát végülis mindenki arra hajt, hogy minél több extra kerüljön be vagy igy,vagy ugy az már lényegtelen hogy alapból belerakták-e vagy a csúszással került bele -
ldavid #4299 még ha lesz is ilyesmi, honnan fogja bárki is tudni hogy az a dolog a késés miatt került bele és előtte nem volt a játékban? :D -
sanyiute #4298 vagy csak szimplán kummantanak:D -
#4297 :) -
janihunk #4296 Nem baj, én úgy tervezem hogy kijön a játék és a tényleges gépigényhez alakítom a mostani gépemet. Meg persze be is szerzem eredetiben a játékot, mert megérdemli:) -
RicsiHUN #4295 Hát én is remélem hogy lesznek extrák akkor már, a Rockstar weboldalán is sokan kérték a csúszás fejében. -
ldavid #4294 mármint úgy értem hogy nem bővíteni akarják még, hanem a meglévő cuccon javítanak -
ldavid #4293 szerintem nem valószínű hogy ilyenek miatt késik -
nú #4292 Oszt ki mondta, hogy jövőre jön? Attól, mert épp az a legvalószínűbb, ne tegyél kijelentéseket olyanra, amiről nincs infó. -
sublimaze #4291 Már a GTA III óta... :) -
#4290 Nem könyveltem el hogy szar lesz, de nem a motortól függ, hanem a munkától... -
sanyiute #4289 Vice City óta mindig késve érkezett a PC verziós GTA nem? 6-8 hónappal? -
#4288 Semmi gond. Azt hittem pcről beszélsz... már korábban is írta valaki, hogy mindenhova kijön az nap. Azt hittem erre gondolsz. -
sanyiute #4287 főleg hogy PS3-ról beszéltem de én kérek elnézést nem voltam konkrét -
#4286 Főleg hogy PCre csak jövőre jön... -
sanyiute #4285 remélem ha már Szeptember-re csúsztatták a gamet akkor nem csak bugokon javítanának hanem dobnak bele még 3-4 extrát. -
#4284 Szerintem ebbe ne menjünk megint bele.
Alapból biztató, hogy ezt már nem az a kezdő csapat fogja portolni, akik a 4. részért feleltek, plusz annak idején a 3. rész is botrányos volt, aztán ahhoz képest a Vice City már álom volt. -
#4283 Arra céloztam hogy a MP3 egy cső tps, vagyis, az a motor azért szép optimalizált, mert nem annyira terjedelmes, egy komplett város utcákkal, sok emberrel, megoldani kicsit több erőforrás, szerintem mindegy milyen motor lesz erőforrás kell majd ha nagyobbat akarnak mint a 4. rész. :) -
ldavid #4282 de az még az első tagja volt ennek a "HD generációnak"
tényleg úgy lenne logikus hogy hasonló lenne enek is, de asztán majd kiderül milyen az optimalizálás -
janihunk #4281 Igaz ez GTA :)