27719
-
#4400 Max annyira, mint a San Andreas bandaháborúi, vagy a Saints Row megszerzett üzletei/gyárai. -
#4399 Hát a mondandód vége kicsit sims felé hajlik :) -
#4398 Sokféle megvehető épület/lakás, megvehető (és tuningolható) járművek, amik befixálva spawnolnak saját garázsban.
Ilyesmivel hasznosabbá lehetne tenni a közép-/későjátékbéli felgyülemlett pénzt. :)
Azt már csak mellesleg teszem hozzá, hogy szerintem jópofa lenne, ha nem csak lakást lehetne venni, hanem üzleteket is, amik hozhatnak pénzt, de fentartásuk is van, lehetnek valamikor veszteségesek is és küldetéssel lehetne előrelendíteni pl. :) -
ldavid #4397 az jutott eszembe, hogy úgyis minding gond hogy túl sok a pénz, nincs mire költeni, akkor a hívásokért (és sms-ért) nyugodtan vonhatnának le percdíjat
nyilván nem lenne nagy összeg, de mégis... és ha lesz mobilnet azért is :D
4-ben is méri a hívások idejét, de mivel ingyenes, így értelme nem sok van. -
#4396 de rem kifli úr a főnök.:$ -
#4395 ezt kajak jó olvasni, beleélem magam :DDD -
#4394 Érdekes, hogy nem tünt fel neki, jelzi a térkép is... -
Coral Springs #4393 Az az igazság hogy már elkészült, de csak mostanában szivárgott ki. Diszkréten kezeld !
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
#4392 Nem jogosítottunk fel az alábbi információ kiszivárogtatására. Azonnal gyere az irodámba! -
#4391 dolgozunk rajta, igazából kb 80%-ban megvan már, még kis finomhangolás hiányzik. De nem lesz kiadva abban a pillanatban, ahogy elkészült, mert a marketingesek mondják meg mikor lehet elérhető. -
#4390 miújság az új trailerrel ?:D -
#4389 -
nú #4388 igaz -
#4387 Nem hiszem, hogy bevállalnák, akinek lesz next-gen valószínűleg van mostani gen-je is(80%-ra saccolom), szóval nem hinném, hogy 2x megvennék az emberek ugyanazt ráadásul ugyan azzal a grafikával.
Majd a következő rész jön next-genre pár év múlva remélem, inkább azt hegesszék, mint portoljanak össze vissza. -
#4386 én már ezen nyomom:
(mondjuk itt még a gtaIV futott,de az új még jobban van optimalizálva!
-
nú #4385 nem tudom ezeknél hogy megy a szövegértelmezés, de ezzel nem azt mondták, hogy nem jön, csak azt jelentették ki, hogy nem vár senki a next-genre, hogy azon próbálja ki. Attól később még lehet kiadják :D -
#4384 jah, 100% hogy nem -
xido #4383 de csak a kedves vezér only skinekkel minden karakteren:) -
#4382 észak korea inkább. -
#4381 nem kell kérdeznie, aki megvette az már tud vele játszani de csak pc-n, ha délkoreai vpn-el regisztrálja be a játékot, mert ott már elérhető... -
ldavid #4380 már várom mikor jön az első idióta aki google-ből talált ide, és csak azért regisztrált hogy megkérdezze, honnan van meg nektek a játék -
#4379 Reptéren kell hátul helikopterbe beszállni, ott vár a haverod, és kitesz majd egy épület tetején, onnantól már menni fog... -
#4378 * félreértések elkerülése végett: nem a kóddal nyírhatod ki, hanem a fegyverekkel, amiket ad
tudom-tudom, a dúm'nak is ez volt a kódja, dehát istenem... :) -
#4377 ez kajak hihető am :DD -
#4376 IDKFA (a konzolos kódot nem tudom, nem próbáltam), ezzel kinyírhatod a sok rendőrt, job is done -
#4375 a négerrel. ha elmegyek az autópálya felé, mission failed, ha visszamegyek a reptérre, túl sok a rendőr és meghalok, ha meg telefonon hivok segitséget, valamit hablatyol, és nem csinál semmit. -
#4374 Hát ez így nem sok infó! Melyik karakterrel vagy? -
#4373 jó hamar elakadtál benne,nézz valami vólktrú videót -
#4372 a repteres küldinél mit kell csinálni? -
#4371 -
ktomi22 #4370 orok hála.. majdnem osszedolt a vilagod..de megmentetted -
#4369 nem blueray - hanem blu-ray -
#4368 Ja értelek én. :) -
ktomi22 #4367 semmi gond.. ugyan már.. darksectorra nem haragszok :)... de szerintme kopatibilis lesz.. ..de majd kiderul.. mrmint boxnal tuti az lesz..ps engem szemelyesen nem is erdekel -
#4366 Akkor elnézést, de ha akkor így volt most is ez lesz. -
ktomi22 #4365 az hogy nem tettek kompatibilissá.. az nem azt jelenti hogy a meghajto nem tudja olvasni a lemezt.. az csak azt jelenti hogy magat a ps3 -t nem ruhaztak fel olyan softverrel stb amivel a ps2 fájlstrukturat tudja "dekodolni" es futtatni a gamet.. de a lemezrol az adatot tudja olvasni.. sőt.. ha hiszed ha nem mág cd-t is lejatszik a blueray csoda.. -
#4364 Igen, ez nekem új mert a PS3-nál régen pont ezt mondták hogy nem kompatibillis visszafelé, és nem játsza le a ps2 játékokat mert csak br lemezeket olvas be. -
ktomi22 #4363 blueray lejatsza dual layer dvd-t .. nemtudom tisztaban e vagy ezzel -
RicsiHUN #4362 Vagy jöhetne egy harmadik trailer -
sublimaze #4361 Jaja. Szerintem is digitálisan tudod majd megvenni az újra kiadott régi címeket hd collection, classics, stb címszavakkal felbiggyesztve.