27719
  • zaki
    Pontosabban a Griffith Observatory-ra hasonlító épület, ami a játékban Los Santos Observatory lesz :P
  • zaki
    Durva különbségek, de a San Andreas attól függetlenül még mindig nagyon élvezetes... :)
    Én télen voltam egy hónapot LA-be, tök jó lesz "visszamenni" a városba virtuálisan :o
    1. kép amúgy a Griffith Observatory, ott is voltam :)
  • ldavid
    ebben nincs semmi hír, csak a szokásos fake szarság, annak is amatőr
  • kjhun
    Ez a hír volt már?

Fake GTA V telepítő képek. LOL

Még, nem hivatalos/tudni, hogy lesz-e PC-re, de már a neten vannak fent ilyen vackok. XD

Bár durva lenne, ha a Beta verzió kiszivárogna idő előtt, akármelyik platformra.
  • jackoneill90
  • broman191
    Lesznek, hivatalosan is megerősítették, de szerintem az önbíráskodó akciókat a rendőrség ugyanúgy csillagokkal fogja jutalmazni zöldhasúak helyett mint az eddigi GTA játékokban... :)
  • tommygear
    bazz, honnan tudjuk?????
  • Yoda001
    a jó öreg Vice City... buszozást mindig imádtam, kerestem mindig a megállóhelyeket :D
    sőt, a legelső GTA-ban ott volt a vonat/metró is, na az volt az igazi, ott lehetett ajtót nyitni, fel-le leszálltak :)
  • jackoneill90
    Utcán üldözött bűnözők lesznek-e? aztán jutalom dollár ha segítünk a rendőrnek elkapni? Buszozásért járó jutalom?
  • Versace26
    Hoppá :)
  • totyak
    Nem minden kép PS3-as. Voltak korábban Xbox-os képek is kiadva.
  • shaddam
    Úgyérzem végtelen ciklusba került a topik. Valahogy meg kell törni! Think?
  • Jaka923
    Mi ez a modortalan hangnem? Nem szégyenled magad Shaddam?
  • shaddam
    Az összes kép bazdmeg a ps3 verzióból van. A további konteókra javaslom a gamestar fórumot
  • sublimaze
    Szerintem a szebb képek átvezető animációkból vannak, azok mindig szebbek... Egyébként meg mind konzolos kép.
  • ldavid
    jaja, azokat én is kiszúrtam. nagyon SA feeling lesz :) /remélem lesz megint zsaru szerkó is/
  • RiCSi1234
    Istenem, már látom magam előtt azokat az önfeledt perceket mint amit anno a SA adott.. Multis ökörködések.. (*.*) :)
  • ProGabe #4964
    Úúúú, motorosrendőrök!
  • Borg
    Textúrafelbontás is egész más.
  • broman191
    Inkább csak a közelebbi objektumok és a valamicskével több blur miatt hathat jobbnak egyik kép a másiknál... :)
  • Ryder62
    Ne aggódjatok már annyit! Jönni fog PC-re. Még ha nem is idén.

Mellesleg én inkább várok minthogy megint egy gány portot kapjunk.
  • kigyi
    Ne trollkodj, mert előrendelési opcióm van a PC-s verzióra igaz eddig a dátum ismeretlen mikor jön :D
  • arty
    de dőlj be a trollnak!!! (nekem)

(tuti jön, csak késik, de valahogy kompenzálni próbáltam borg kvarcjátékos genyózását :D )
  • Borg
    Ezen kár vitatkozni, mert te sem tudhatod, hogy jön e PC-re :)
  • kigyi
    PC-re nem is tervezik a kiadását? Az elég gáz lesz eddig az összes meg van amit kiadtak eredetiben ezt is meg akartam venni :(
  • arty
    pécére nem jön, ugyhogy mindkettő konzolos (kamukép)

majd gondolok rád, amikor kvarcjátékon játszom :))
  • Borg
    Grafikailag nem kis különbség van a két felső kép között. Lehet hogy baloldalt a PC, jobboldalt meg a kvarcjátékos verzió van?
  • Rayden02
    Mi lett a Gtaplace.hu oldallal?
    "This Account Has Been Suspended'
    Ez jön be!
  • ldavid
    újak

• tommygear
    poénból
  • ktomi22
    ertem en .. csak grafikai szempontbol felesleges.. a mai technologia nana hogy jobb / szebb megjelenitest kepes..
  • Coral Springs
    Jól szemlélteti a technikai fejlődést, ez egyáltalán nem haszontalan. Ám az V -nek több köze van a San Andreas -hoz, mint a IV -hez, de ha jól tudom voltak már összehasonlítások a IV -el is.
  • ktomi22
    nem ertem miert kell grafikailag osszehasonlitani.. meg oke ha valaki a 4 et az 5 hoz hasonlitja.. hogy mennyvel lesz szebb az 5 grafja.. na de SA hoz? minek? a doom 1 hez se hasonlitjuk a 3 ast..
  • Coral Springs
    Hát rendesen elszállt az előd felett az idő, ám ez egyáltalán nem rontja az emlékeket. A grafika ugyan elavul, de a sztori az forever.
  • Jaka923
    A San Andreas grafikája már 2005-ben is csúnyának és szegényesnek bizonyult, de mivel a játék maga zseniális lett, ezért nem lett nagy dobra verve. A GTA V meg a képek és trailerek alapján hozza a 2013-as szintet, maximum a néhol mosottas textúrákba lehet belekötni, de ezt tudjuk be muszájságnak, hogy ne legyen 15 FPS a konzolokon, a PC-s verzión meg majd javítanak, akárcsak a Max Payne 3 esetében.
  • ldavid
    érdekes hogy némelyiknél figyelt arra, hogy ugyanaz legyen a jármű, a többinél meg leszarta
  • ProGabe #4945
    V vs. San Andreas

TÖBBI

Alig érzékelhető a változás!
  • Blekk Síp
    Nem ellened irányul (tényleg) de sajnos arra nem lehet adni, hogy vkinek ez a munkája. Bár jelen esetben én is igazat adok neked. Én legalábbis soha sem tudom eldönteni, hogy az adott PC boltban engem akarnak átbaszni vagy ennyire analfabéta az ottani eladók/szerelők többsége. Tisztelet a kivételnek. Ez csak a munkáról és a hozzá nem értés párosáról jutott eszembe, néha már komolyan elborzadok. :D
  • kigyi
    A mai 12-14cm-es ventivel rendelkező tápegységek eléggé nagy mennyiségű levegőt szállítanak. Egy 12-14 cm-es venti még hátra alacsony fordulaton elég és a megoldás sokkal halkabb a ház oldalának hangtompító hatása miatt mint a levett ház oldal. És nem drága házakról beszélek 12-19k kategória bőven lefedi ezeket az igényeket. Arról nem is beszélve mennyivel kevesebb a műszaki hiba azoknál a gépeknél amiknél a szellőzés tervezését ránk hagyta az ügyfél és oldallappal használja. Amelyikről leszedték azoknál nagyságrendileg több hiba fordult elő az évek során. Én nem akarok senkit meggyőzni, de ez a munkám csak egy jó tanács a nyárra :) Amíg nem érkezik meg a game :)
  • Master91
    Ez a keringetési dolog CSAK akkor működik, a gépházad seggén van 1 ventillátor, ami KIHÚZZA a meleg levegőt a gépedbe.

Ha ez nincs, akkor szerintem is jobban jár az ember hogy ha leveszi a bal oldalát.

Ha van, akkor felesleges, sőt, romlik a szellőzése.