27719
-
Susarc #8001 PC re mikor lesz ez a játék? -
#7999 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Ez mi? LOLOLOL
Akinek forgalom hiányzott menjen este alagútba
Winpho lol
-
#7996 Mekkora komolyság ez a Trevor, most értem hozzá, hatalmas szöveget nyom, miről marad le akinek semmi angolja nincs atyaisten....
És mint vártam windowsphone-ja van, ő az én emberem...:)
Franklin: Galaxi S3
Michael: Iphone
Trevor: Lumia
Tehát a rockstar szerint is jó a sorrend...
Iphone a gazdagoknak, samsung a közép embereknek, winpho a fos :D -
#7991 nem tudom írtátok-e már, de benzinkutat is -
#7988 Azért az marha vices, hogy így meg kell magyarázni, hogy egy új GTA megjelenése nem fogja megdobni a bűnözési rátát.
Ha már Rockstar, akkor miért nem akadtak ki a Red Dead Redemption-ön, ahol szintén pofánlőttél mindenkit, sőt, még halottgyalázás is volt bőven, meg a ló mögött vonszolva végeztél ki sokakat, ha úgy akartad. Ja, értem, az nem korabeli dolog. A Manhuntot már fel sem hozom, pedig az is Rockstar.
Nem baj, kell a hype. -
#7984 hát igen már rájöttem de előszor furcsa volt:)) -
#7982 A lényeg a fedezék, meg a speciális képesség használata :D Ha ezek megvannak akkor nem vészes. -
#7981 hát igen és elég nehezek is xd -
#7980 Ja meg SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Az a szemét megöli Johnny-t a Lost and Damned-ből :'(( -
#7977 Azt tudom ha Trevor akkor őrült lövöldözés :D Ez kb 90%-ban igaz a küldetéseire eddig :D -
#7975 -
#7974 nah csak élelmiszer boltot lehet rabolni -
#7973 Take Two's GTA V posts $800 million in first-day sales
http://www.reuters.com/article/2013/09/18/us-taketwo-gta-idUSBRE98H0Z720130918 -
#7972 egyetértek én nagyokat néztem a küldetései közben,meg a bemutatkozása is kemény volt.még alig toltam vele de már most durva:) -
#7970 Úristen:D Ez a Trevor egy beteg állat :D Talán a legbetegebb karakter eddig a GTA-ban:D Brutál. -
#7967 Nemtudom.
Szerinted? :D -
#7965 Csak monitor :)
Coral: mindenki játszik, csak én vagyok hülye és nem tolom :d -
Coral Springs #7964 Na mi van ? Hogy hogy ilyen kevés hozzászólás termelődött ma ? -
#7959 "Igen kb 2013 éve pontos. :)"
Most csak trollkodsz, ugye? :D -
#7958 nah most akkor 1080 vs 720?
Indokokat kérek :D -
#7957 Igen kb 2013 éve pontos. :)
Régen párszor énis belefutottam. :) -
#7956 Adják szegénynek a hülye ötleteket. :D -
#7955 Ne baxatok, télleg pontos J
Előkerestem az elsős füzetem, ly-os al tanitották...a mocsok tanár OMFG :D -
#7954 muszáJ
és váltsd vissza a boxod 1080ba! ;)) -
Madi92 #7953 Bocs, hogy ide trollkodom, csak olvasni szoktam a topikot.
Nem vagyok magam sem egy helyesírási kéziszótár, (Sőt!!!) de ezért egyszer nagyon megszóltak, azóta én is mindenkit, hogy a muszály az muszáj eredetileg! Soooorry :P -
IXEMGabeo #7952 még jó hogy:D -
#7951 Nem muszály használni :) -
IXEMGabeo #7949 azért ront a játékélményen, hogy betették az instict mode utánzatát (magyarul lassítás)...most komolyan minek ez? -
#7947 Jaja ezt olvastam ma :D
LOLLEr -
#7946 [URL=http://www.nbcnewyork.com/news/local/Three-Arrested-Impersonating-Police-Staten-Island-Mall-Grand-Theft-Auto-224207441.html?_osource=SocialFlowTwt_NYBrand]3 NYC Men Pretended to Be Cops to Cut Line, Buy "Grand Theft Auto": NYPD[/URL]
mesteri -
#7945 Már ki lehet bontani a szöveg fileokat.. -
#7941 Nos mivel megjelent a konzolos verzió valaki/valakik vehetnék a fáradtságot a honosítás érdekébe :) -
kjhun #7939 Szerintem nem lesz magyar nyelvű belőle. Hacsak le nem fordítja valaki. XD -
drago14 #7938 Ha újratolok egy rablást kapok megint pénzt? -
#7932 GTA V Signature Series Guide (BradyGames)
Egybe raktam,rarba...hajrá :) -
#7931 Mindjárt felrakom, de magyart kellene hajtani :) -
radical #7930 ezt valaki fel tudná tenni máshova? csak ezért nem regelnék ott. -
#7929 az neked nem jut eszedbe hogy van olyan aki nem perfekt angol?! okoska! ha nem tudsz értelmesen segíteni maradj csendben!!! -
#7928 Köszi megtaláltam!
-
#7927 kiírja hogy nállad van xd nem olvasol?vagy ez nem jutott eszedbe?Xd