Grand Theft Auto 5

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

DarkSector
Igen PC verzió egyenlõre még NINCS.

Lehet azért mert a portot idõ megcsinálni és késve jön PC-re.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Rayden02
Érdekes,de megváltoztatták,már nincs ott a PC verzió!<#ticking>

AMD Phenom II X4 Black Edition 965 ,Gigabyte GA-MA790X-UD3P,6GB Kingston HyperX DDR2 1066mhz,Gigabyte Radeon HD 7850 2GB 256bit OC WindForce Edition

Rayden02

AMD Phenom II X4 Black Edition 965 ,Gigabyte GA-MA790X-UD3P,6GB Kingston HyperX DDR2 1066mhz,Gigabyte Radeon HD 7850 2GB 256bit OC WindForce Edition

http://www.gamestar.hu/egyre-biztosabb-a-gta-v-tavaszi-megjelenese.html

És miért várjátok annyira azt a plakátot ?

Rayden02
Szerintem 31.én jön csak!<#hehe>

hónap vége van, szóval holnap vagy csütörtökön jönnie kellene a borítónak is (a szerda nem tûnik túl "rockstarosnak" 😄)
jackoneill90
Kesö, most olvastam csak keresed. 18kor bazarjak azt a teruletet ahol a plakatot is el lehet vinni. Holnap hajnalba megyek haza. Ilyen motoros nem volt,de valosnak gondolom mert az eddig megjelent artworkok kozul voltak ilyen dvd tokok is. A poszter mindket oldalan van artwork, egyik a rendorcsajos masik meg a kutyas neger.

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Az elado nem tudott angolulse, se magyarul, en meg nemetul nem. meg jo hogy volt internet a boltba google forditoval megertett vele mit akarok. 😊 promocios plakat meg tok, ingyen.

http://muszaly.hu A szingularitás fel fog robbanni. Akármit is jelent.

ok, én most látom elõször
Rayden02
Erre a linkedin profilra nem emlékszem,hogy ki lett volna ide rakva korábban!
Ezért gondoltam berakom!<#rolleyes>

yep
Rayden02
<#idiota>

akyyy
ha van adsz nekem el belõle, kldesz Mo-ra?😄 lecseréném az SA plakátomat az ajtomról😄

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

jackoneill90
majd mindjart kimegyek a varosba, ilyen gta 5 plakatot mintha latam volna az egyik boltba van vagy 2 tucat beloluk. ha 3 euronal tobbet ker erte akkor kihagyom

http://muszaly.hu A szingularitás fel fog robbanni. Akármit is jelent.

úúúh dettó... 😄 Bár remélem valahonnan lesz gempa mindkettõre... 😄

ssszzéééépppúúúúúúúúöööeeeeeeeeeeeeeeee

shaddam
Az a spring 2013 húzós lesz. Már megint a dilemma hogy gta vagy last of us 😞((

PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete

Yoda001

Új reklámplakátokra figyelt fel minap az egyik GTAForums felhasználó, melyek egyikén egy eddig nem látott artwork látható. A poszterképeket FRA1Z3R az egyik GameStop áruházban fedezte fel.

Összesen két reklámtáblát fotózott le. Az egyiken (balra) vélhetõen Franklin menekül motoron, a másikon (jobbra) valószínûleg Michaelt látjuk ékszerrablás közben - utóbbit már láthattuk a Game Informer magazin elõzetesében. Mindkettõn SPRING 2013, azaz tavaszi megjelenés van feltüntve, úgy tûnik egyelõre nem kapunk pontos dátumot.

forrás: GTAPlace

http://9gag.com/gag/5135249

Rayden02
Új artwork(?)

New GTAV Artwork shows up in retail store
Thanks to GTA Forums member FRA1Z3R, we have what would appears to be a new official artwork. As he jokingly points out, the artwork contains a helicopter within it. As most GTA fans know, this have become an obligatory piece of art to go onto a GTA game's box art. Earlier this January, Rockstar have promised to unveil the game's box art later this month.
Is this the new official artwork we expected to be posted this month, or do you think there is an additional one? Share your thougts on GTA Forums

speed01
Majd kiderül milesz 😄

\"Ha küzdesz veszíthetsz, ha nem küzdesz veszítettél\"

akyyy
de errõl nincs hir minden netes sajtóba😄DDD

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

zaki
fb-ra minden baromságot felraknak 5 percenként. valaki nagyon unatkozik.

speed01
Cdgalaxis le is vette a GTA 5 pc változatát az oldalról, gz.

\"Ha küzdesz veszíthetsz, ha nem küzdesz veszítettél\"

Az Fake.

DarkSector
Felfért?

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Facebook-ra felrakták a Térképet.

Online Rádió: http://www.radioseven.se/

TDC Geronimo
Teljesen esélytelen. Május a legreálisabb

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

arty
respekt érte az SR3-nak, ez tényleg jó ötlet (lenne gta5ben...)

Forza.

Mondjuk épületek építkezését nehezebben tudom elképzelni mert ez nem egy városépítõs játék lesz, de különbözõ helyszíneken idõnként létrejövõ útfelújítások simán beleférnek a keretben. És ilyenért nem is kell messzire menni, a Saints Row harmadik részében voltak ideiglenes útlezárások, ideiglenesen lezárt utcák, benne táblákkal, munkásokkal, és betonozó autókkal.

Ryder62
Igazából annyira egyszerû lenne egy ilyet összehozni.

Akkor már tényleg úgy tûnne hogy "él a város".

Pl a 4-ben is örökké le volt zárva mindkét fõút a hülye darukkal a központi szigeten. Egy idõ után igazán eltûnhetett volna és befejezhették volna az útépítést.

"Do not click any buttons on the client" - Bethesda, 2018

zaki
2 hónap, de jó is lenne 😊

Rayden02

JaSoN HuNTeR
majd 10 év múlva.

Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0

DarkSector
😄

ilyet lehetne ám a mostaniban is...mármint hogy lennének építkezések. 😄

RiCSi1234
Ez a variáns határozottan jobban tetszik.. 😄

GTA V (*.*)

DarkSector
Vagy soha nem érnél a végére...😄 mire körbeérnél a hátrahagyott területeken ujra megváltozna sok dolog, mint az életben építkeznek változnak stb...mennyire fun lenne soha nem lenne olyan hogy nincsen új. 😄

Ez akkora terület hogy vagy 2 évig lenne benne mit csinálni.

Shiwo
külön tetszik, hogy a mormon központból Sin Lake City lett... <#eplus2>

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../

DarkSector
Háde nem? <#vigyor2><#pias>

zaki
😄D

DarkSector
GTA 11:

zaki
Egy ilyen térkép nem lenne rossz 😄 Fake persze, de attól még jó munka 😄

Majd talán a 10. rész már ilyen lesz 😄

Yoda001
PC-re csak emiatt a mód miatt (LCPDFR asszem) vettem meg a játékot, eredeti kell hozzá feltétlenül egyébként, de megéri, elég jó stádiumban van a szoftver "verziója" mára már 😊

http://9gag.com/gag/5135249

shaddam
<#eljen>

PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete

tommygear
mégjobban megutáltam ezt a fertõ oldalt, undorító, hatásvadász szar cikkek
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Mivel nagy híve vagyok a rendõrségi üldözéseknek, utánanéztem pár játéknak amiben lehet ezt ûzni viszonylag komoly módon. Tehát nem az össze vissza zúzok-török mindent mûfajra gondoltam, de nem is egy szimulátorra ami annyira körülményes hogy mire eljutsz egy frankó akcióig megunod az egészet. Amit egy óra keresés után találtam nem éppen reményteli, konkrétan erre célzó játék nincsen (vagy nem találtam a ráfordított idõ alatt), ha ki kell emelnem két nevet akkor Driver: San Francisco, és GTA IV Pursuit Mod 7.6. A Driver sajnos csak multiplayer -ben lehet élvezhetõ egy jó brigáddal, de a videók alapján egy komolytalan zúzda, ráadásul nem is freeride, hanem egy Takedown nevezetû játékmenetben zajlik az egész. De a csíra azért megvan, talán majd a folytatásban.

Viszont a GTA IV -hez készült módot egészen jónak mondanám, de még is azt érzem hogy valami hiányzik, meg hát az még is csak egy mód. Lényeg a lényeg a GTA V -el egy hatalmas terület érkezik, valószínûleg a rendõrségi eszközök is ki lesznek hegyezve, de ha ezt az egész történetet megspékelnék egy rendõrségi egyenruhával is, akciókkal, bevetésekkel, szabad járõrözéssel, etc, annak szerintem nagyon sok játékos hálás lenne. Ez az én véleményem szerint egy olyan dolog ami bõven elfér egy GTA -ban, és a csírája ennek is meg volt a GTA IV -ben. Csak éppen a segítséghívás bugos volt, az AI buta, üldözésekhez egyáltalán nem csatlakozott, ha meg használtad a fegyvered egyszerûen te is gyanúsított lettél.

DarkSector
Hagyd nem erõszak. 😄

arty
" Ez nem valamiféle "szabadságharc" vagy pc imádat, vagy sznobság."

nem, ez kérlek szépen a türelmetlenség 😊 azt hiszem, mindannyian, akik mondjuk 15 év pécézés után kerültünk a konzol+gamepad elé, téltük 😊
én is!

mivel ahogyan írod nem szabadságharcról van szó, szívesen játszanád az rdrt, unchartedet, stb, azt mondom az elsõ játékot "szenvedd" végig easyben és meglátod, belejössz a kontrolleresdibe is! megint a magam példáját hoznám: 5-6 évnyi konzolozás után ha ma pécén valami nem megy paddal (kivéve RTS és haverok miatt BF3), akkor én azt konzolon játszom. ennyire bejött a nagykijelzõ elõtt kényelmesen hátradõlve, kezeimet az ölemben pihentetve játszás!

fentiek lehet h nem igazak mindenkire, el tudok képzelni 1-1 antitalentumot, de szvsz az esetek 99%-ban a "nemakarom megszokni" van a dolog mögött 😊 akard! a jó játékokért, amik különben kimaradnak!

Forza.

DarkSector
Vagy a 2. része. 😄

bakkerman
élném meg hogy kijön az RDR pécére,áldanám azt a napot!! mekkora játék basszus...

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!