27719
-
#8993 Nah elvileg már van update xboxon,csak indítsátok újra a konzolt! -
#8992 Nekem meg nincs konzolom! -
#8991 Még jó hogy nincs gold tagságom... :D -
#8990 Még jó, hogy 1-től van órám, és este 7ig bennvagyok .... -.- -
ha már van kulcsom, akkor nem warezolok :-)
köszönöm -
#8988 Valaki tudna adni valami leírást, hogy hogy működik ez a multi. Nem értem az egészet. Lesz mindenkinek egy saját új karaktere, és azzal játszik? Szerverek lesznek, vagy hogy lesz?
Igaz ráér, hisz csak a héten kezdem el a játékot...:) -
#8987 Na 1 től indul délután a multi! -
#8986 nekem még mindig nem aktív az online rész... -
bake05 #8985 Reggelt.A Rockstar games Social Club oldalon kint van"PSN and Xbox LIVE starting around 7AM"tehát már elviekben 14 perce működik az online játék.Este 5-ig meló de aztán utána én is"megalkotom"magam.Vigyáz Los Santos mert jövők! -
#8984 Sajnos nekem nincs előfizetve hogy tudjak Online játszani de kipróbálom ezt az ingyen Gold tagságot ami most lesz úgytudom Péntek délutántól Hétfő éjjelig.
Nálam még várat egy kicsit ez a része a dolognak. :D -
TBWarrior #8983 Itt ennél a streamnél megy egy számláló, ami jelzi a hátralévő időt az online-ból. Ezek szerint itt 6tól lesz elérhető. -
#8982 játékoknál általában amerikai időhöz állítanak mindent, ha valami online jelenik meg. -
#8981 szerintem is amcsi idő, még nálam sem megy, mind1, reggel menni fog:) -
masoma #8980 amerikai időhöz állítják, szóval szerintem még várhatunk 9 órát -
#8979 Nekem még nem elérhető ps3-ról, másnak? -
#8978 egy csomó helyen már 1je van rég + ott a kép lejebb, biztos van aki már tolja... -
#8977 szerinted magyar időhöz állítják? -
#8976 már 14 perce él elvileg :D -
#8975 azt tudom, hány órától nem tudod?:) -
#8974 Október 1 tudtommal. -
#8973 mikor indul az online? -
#8972 Áhá! Most már értem ki a negyedik!! :D -
#8971 Nah van aki már szerencsés
legalább jönnek az online videók :d
-
-
#8969 Beszarás mik vannak ebben a játékban! :OOOOOOOoo
http://gtaforums.com/topic/604778-the-infinite-8-mystery/ -
#8968 Ha retail a kulcs, akkor steamben bizony azt nem tudod aktiválni. Az a DVD-s játékhoz jó csak.
Most úgy megy a dolog, hogy leszeded a legfrissebb klienst a GFWL-hoz, regeled a játékot, meg a Social Clubban is megteszed ugyanezt. Játékot elindítani csak Social Clubból lehet (pontosabban elindul a játék indításakor), aztán amikor elindult, akkor kell bejelentkezni Live-ba.
Leírom egyszerűbben: warezold le a p*csába! :D -
#8967 -
#8966 Kiadási dátumot írj! :) -
#8965 Nah a PS3-mas vezióban találtak DX11re utaló jeleket...:)
GTA V DX11 -
#8964 Most kellene jelenteni a YT csatornáját...:D
Tutti az a kocka csinálta :D -
xD -
#8962 ezt a kulcsot a steam nem fogadja el, valszín az alabbi gfwl...megoldás lesz....
a winfos live-ben sem lehet aktiválni egy kulcsot????????
-
#8961 Egyébként szerintem csináld azt, hogy steam-en a bal alsó sarokban kiválasztod az "Activate a product on Steam" menüpontot és beírod a kulcsod. -
#8960 Az kizárt, hogy csak SC kellett a játékhoz. Elejétől volt benne Live is. Persze nem volt muszáj online-ba lépni, de a kliens kellett a játékhoz.
Írtam a másik fórumrészbe, hogy valószínűleg te egy GfWL kulcsot vettél és nem Steam kulcsot. Le kell szedni netről a játékot, vagy kölcsönkérni egy eredeti lemezt és telepítésnél, ha kéri a kulcsot, akkor meg kell neki adni. -
ktomi22 #8959 uj vagyok a zinterneten ..
(ezert a dupla post is.. )
( :D ) -
ktomi22 #8958 oop.. egy hsz elotted..sry -
#8957 ezt mire is??????????? -
ktomi22 #8956 +1
aki szipog a sarokba a pc megjelenesre varva mert már nem bír 1 game nelkul elni az vegyen 1 hansznalt boxot.. kitolja.. (meg még 1-2 masik gamet is ha akar) .. aztan csokolom.. -
#8955 akkor még csak rockstar soci kellett hozzá...
most kaptam egy kulscot, és a fxom se tudja, hol kell aktiválni...
-
nem....
eladtam, mielőtt játszottam volna.....